Yeni komşuya sınır koyma

Çok duygulandım

Bir erkek kardeşim var ,bu yaşına kadar el bebek gül bebek büyüdü en kucugumuz ... Askere gittiğini hayal ettim ve komutanin bunu emrettiğini... Biz buyutelim delikanlı yapalım asker olsun sırf doğmamış biri için benim gencecik kardeşim merdiven süpürsun... Sırf komutan tohumu diye gökten düşmüş değil çocuğunuz... cidden çok ayip... Çok kiyamiyorsa size eşiniz süpürsun... Helal olsun komşunuza takdir ettim... Bencede uzak dursunlar sizden...

bence konunuza not diye ekleyin ücretle yaptırdığınızı herkes yanlış anladı

Nr diyorsunuz diz ya Allah akıl fikir versin. Ücretle olunca ne değişiyor.
Bi laf vardır. Ha hasan arap ha Arap hasan. Aynı kapıya çıkıyor.

Bakin hamileyken bir rahatsizl
Tamam arkadaşlar boşverin.daha fazla üzerine gitmeyelim.anladıysan zaten artık yaptırmaz. Anlamadıysa elimizden gelen ancak bu kadar.karnındaki çocuğa acıdım artık yorum yapmayalım.
karnindaki cocuga ne yapiliyor ki burada ? Neden herseyi dramatize ediyorsunuz. Hamile olmak dramatik birsey degil ki. Bence uzerine az bile gidilmis. Keske yerini yurdunu bilsek sikayet etsek.onun kopek gibi kullandigi da birinij evladi ona kim acisin ?

o insanlar birilerinin en kıymetlisi lafınız tüylerimi diken diken etti öyle haklısınız ki o askerlerinde annesi babası sevdikleri bekleyenleri varki o bekleyenler ne dualar edip ne kadar göz yaşı döküyor o insana nasıl kıyamıyorlar yaşadığım için çok iyi biliyorum . birileri de böyle milletin kıymetlisini kullansa allahım

Bilmiyorum hatirladigim secmeceydi hepsi doguluydu safca daha cocuksu anlarsin hissedersin ya oyle
Bizde zaten yok herkes calisiyor falan kimsenin kimseye gidecek vakti olmuyor onlarda genel olarak elektrik olarak itici olduklari icin olanlarda tenezul etmemis olabilirler emir disiplin falan onlar ayri insanlik kisisel elektrik ayri bise
Ben daha ufakken eski evimizde yan komsumuz emekli albaydi apartman yoneticisi cop almaya gitmis cop varmi demis adami azarlamis dik dur duz dur copunuz varmi albayim diyceksin zile basmayacaksin kapiyi tikla sadece diye bi ton siralamis oda bi garip sesssiz sakin bir adamdi albay bey cop varmi demis bide ordan yemis azari anlatmisti o zaman hala aklima geldikce gulerim belli bir yastan sonra az tirt oluyorlar bence ya
Hanimi arkadan kas goz yapardi he diyin gecin diye ah eski gunler ya bak aklima geldi

tam ben diyecektim benim söylemek istediklerimi siz yazmışsınız teşekkür ediyorum. Kocasının rütbesini aşırı merak ettim ya

ben bilmeden söyledim. para veriyosa belki isteğiyle siliyodur diye benim yaşım küçük bilgim yok askeriyeyle ilgili.

Biz ne yazsak bosss cunku prensesin zihniyeti bos cunku o tigin doguracak!!! Analar o evlatlarini bakmaya kiyamazken siz merdiven sildirin para veriyomusmussd sanki o asker yok komutanim ben silmem diyebilecek!!! Keske guzel bi denetleme gelse. Kadin iyi demis az bile demis ona dedginz de zaten seviyenizi ortaya koyuyorr

Valla o hamileyse utanmadan merdiven sildirdigi çocuk da ana kuzusu,buna tepki veren kadına çemkirirken hamile olduğunu dusunuyor muydu

Nr diyorsunuz diz ya Allah akıl fikir versin. Ücretle olunca ne değişiyor.
Bi laf vardır. Ha hasan arap ha Arap hasan. Aynı kapıya çıkıyor.
benim yaşım daha küçük hanfendi Askeriye durumlarını bilmiyodum bu konu da öğrendim o yüzden yorum yaptım belki kendi isteğiyle siliyosa diye ama öyle değilmiş

Valla o hamileyse utanmadan merdiven sildirdigi çocuk da ana kuzusu,buna tepki veren kadına çemkirirken hamile olduğunu dusunuyor muydu
Hayir komau kadina da hakaret ediyor. Seni de o is icin tutacak diye. Bu insanlari kim nasil yetistiriyor. Kaldi ki sen kimsin kocanin rutbesi ne olursa olsun hicsin sen. Cok adaletsizlikler var dunyada ya..

Yanlış anlamissiniz hepimiz Ordu'da görevini kötüye kullananların da olduğunu ve bunu askerlerin hak etmediğini soyluyoruz
Hepimizin Ordu'da akrabası var genellemek mümkün değil bize döner

+11111
Gorgu cok baska bir sey.
Bu konu inanilmaz sinirimi bozdu keske bir de sizin gibileri ihrac etseler askeriye nefes alsa.
Utanmadan kadina laf etmissiniz bir de zaten siz sinir koymadan onlar sizin gibilerle gorusmez.
Para veriyoruz zaten yalanini da yemedik. Kaldi ki para verseniz bile yaptiginiz ayip degismiyor.

Üvey annemin abisi rütbeli askerdi.onlar da taşınacakları zaman bu gariban erleri kullanırlardı.16 yasındaydım.evlerine gitmiştik.bildigin evin uşagi gibi ekmek su market alısverisi, cöp döktürmeler...deniz kıyısındaydı görev yerleri.asker eşlerini günübirlik koylara götüren, orada başlarını bekleyen, alıp geri getiren askeri minibüsler ve asker şoförler.rezilligin bu kadarı...o yaşımda bile cok ayıplamış "yazık degil mi onlara " dedigimde."yok ya adam olurlar işte" cevabini almistim.kendilerine gıcık olmuştum.

Hayir komau kadina da hakaret ediyor. Seni de o is icin tutacak diye. Bu insanlari kim nasil yetistiriyor. Kaldi ki sen kimsin kocanin rutbesi ne olursa olsun hicsin sen. Cok adaletsizlikler var dunyada ya..
Aynen.haklı ya prenses buraya da konu acıyor.ne güzel dünya

ben bilmeden söyledim. para veriyosa belki isteğiyle siliyodur diye benim yaşım küçük bilgim yok askeriyeyle ilgili.
Yaşın küçükse çocuklar kulübüne git bilip bilmeden yorum yapma o zaman.. namus bekçilerimiz askerler kınalı kuzular onlar Allah onları korusun

Bu durum sucsa şikayet edilebilir değil mi hanımlar... Bildiğim kadarıyla site yöneticileri ıp adresi ne ulaşabilir kim olduklarını kanitlayabilirler değil mi... Yoksa yanlış mı biliyorum... Öyle ise bence edilmeli...

Yaşın küçükse çocuklar kulübüne git bilip bilmeden yorum yapma o zaman.. namus bekçilerimiz askerler kınalı kuzular onlar Allah onları korusun
Bilmiyorum yasim kucuk ondan sordum..demis kiz niye ustune gidiyorsunuz cocuk klubune git falan filan..sizin de sinirleriniz bayagi zipladi sanirim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…