- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
aa tüh ben nasıl düşünemedim çocuklar kulübünü =)Yaşın küçükse çocuklar kulübüne git bilip bilmeden yorum yapma o zaman.. namus bekçilerimiz askerler kınalı kuzular onlar Allah onları korusun
Bizim yanımızda çalışan eleman, kasap siparişlerimizi getiriyor o getirmek zorunda kalıyor diye ezilip büzülüyorum.+11111
Gorgu cok baska bir sey.
Bu konu inanilmaz sinirimi bozdu keske bir de sizin gibileri ihrac etseler askeriye nefes alsa.
Utanmadan kadina laf etmissiniz bir de zaten siz sinir koymadan onlar sizin gibilerle gorusmez.
Para veriyoruz zaten yalanini da yemedik. Kaldi ki para verseniz bile yaptiginiz ayip degismiyor.
teşekkür ederim beni anladığınız için gerçekten isteyerek yaptı sandım ama durum başkaymışBilmiyorum yasim kucuk ondan sordum..demis kiz niye ustune gidiyorsunuz cocuk klubune git falan filan..sizin de sinirleriniz bayagi zipladi sanirim bu konuda
Bizim yanımızda çalışan eleman, kasap siparişlerimizi getiriyor o getirmek zorunda kalıyor diye ezilip büzülüyorum.
İnsanlar hiç yüzleri kızarmadan sırf bi askerle evlendi diye eri çalıştırıyor.
Tipik vasifsiz insan davranisi iste. Hak etmedikleri mevkiye gelince bu sekilde ne yapacaklarini sasiriyorlar.Bizim yanımızda çalışan eleman, kasap siparişlerimizi getiriyor o getirmek zorunda kalıyor diye ezilip büzülüyorum.
İnsanlar hiç yüzleri kızarmadan sırf bi askerle evlendi diye eri çalıştırıyor.
Bilmiyorum hatirladigim secmeceydi hepsi doguluydu safca daha cocuksu anlarsin hissedersin ya oyle
Bizde zaten yok herkes calisiyor falan kimsenin kimseye gidecek vakti olmuyor onlarda genel olarak elektrik olarak itici olduklari icin olanlarda tenezul etmemis olabilirler emir disiplin falan onlar ayri insanlik kisisel elektrik ayri bise
Ben daha ufakken eski evimizde yan komsumuz emekli albaydi apartman yoneticisi cop almaya gitmis cop varmi demis adami azarlamis dik dur duz dur copunuz varmi albayim diyceksin zile basmayacaksin kapiyi tikla sadece diye bi ton siralamis oda bi garip sesssiz sakin bir adamdi albay bey cop varmi demis bide ordan yemis azari anlatmisti o zaman hala aklima geldikce gulerimbelli bir yastan sonra az tirt oluyorlar bence ya
Hanimi arkadan kas goz yapardi he diyin gecin diye ah eski gunler ya bak aklima geldi
Sehzade doguruyorsunuz herhalde ulkenin askerlerini bile gundelikci olarak kullandiginiza gore. Millet senin pisligini temizlesin diye gonderiyor evladini askere.. komsunuz az demis insallah devamini getirir..
Ne diyorsunuz siz? Adı sanı, duyguları ve insanlık onuru olmayan birer eşyaymışçasına "askerler" başlığı altında genellenebilecek emir erleri dururken, mavi kan taşıyan hazımsızlar mı temizlik yapacak? Bence gaflet anınızdaki bu öneriden dolayı konu sahibinden, çok muhterem eşinden ve henüz dünyayı teşrif etmemiş o asilzadeden özür dilemelisiniz.Hastaysanız eşiniz kalksın temizlesin o halde. Asker sizin kapının ayaklarınızın pisliğini temizlemek zorunda mı? Asker yok ben yapmam diyebileceğini mi sanıyorsunuz söylerken! Bu kadar saf salakça düşünce olabilir mi?
O kadın konu sahibi gibi değilmiş edepli terbiyeli bir kadınmış belli ki çıkıp da sen ne diyorsun diye parçalamamışKibirden kavrulup birde kadına seni tutacak demişsiniz. Basitliğin dibine vurup. Böylesi insanlar da çocuk doğuruyor eğitecek hey gidi.
Inşallah şikayet eder bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?