Yeni komşuya sınır koyma

ne parası yahu..
para veriyorsa gündelikçiye versin sildirsin.
ben çocuğumu şımarık kadınların merdivenlerini silsin diye göndermiyorum askere..

sadece emir değilmiş işte güya konu sahibinin eşi askere para veriyormuş konu sahibide pasta börek yapıyormuş silsin diye
Bizler hem lojmanda oturmadan hem de hizmet ettirmeden evimden kek börek ne varsa yolluyorum diğer lojmanda oturmayan arkadaşlarımda öyle.Üstüne yardım için ekstradan para da veriyoruz.Sanki bir lütufmuş gibi söylemesi de çok saçma.Bazı asker ailelerinin cimrilikleri,bedavacılıkları insanı çileden çıkartır.Eşim işteyken bile şöyle oldu böyle oldu dediğinde eşimi azarlarım çocuğum olmadığı halde kıyamam o askerlere.Ama bazılarında vicdan ne gezermiş,tek işleri devleti sömürüp evde oturup ona buna çemkirmek...

ne parası yahu..
para veriyorsa gündelikçiye versin sildirsin.
ben çocuğumu şımarık kadınların merdivenlerini silsin diye göndermiyorum askere..
aynen para filan yok ortada adam vermez veremez ayrıca verse bile asker korkudan alamaz o parayı kime ne öğretiyor burada allasen uyduruyor

Yok kek börek yolluyomuş askerlere o yüzden sıkıntı yokmuş. Eşinin rütbesinden korktukları için siliyorlar senin iki tane kek ve böreğin için değil!!!

Doğuma kadar silecek. Doğumdan sonra da e iş yapamam deyip evine temizlikçi olarak asker getirtmezsen ben de bir şey bilmiyorum!

Umarım hayatın boyunca hep kendi zihniyetinizdeki insanlarla karşılaşırsınız

Ben 8 aylık hamileyken otobüsle 1.5 saat yol yapıp 24 saat nöbet tutuyordum..sen evinin önünü silmekten acizsin...paralı daha sildirmeniz çok çirkin kendin sil...sana hizmet etmeye mi gönderdi annesi onu..

Benim eşim belki karakolda askeri kullanacak en son kişidir siz bildiğiniz ve anladiginiz gibi yazmaya devam edin birsey demiyorum
Hanımefendi her şeyi geçtim onun için de seni tutacak nasıl varoş bi cevaptır ya hiç mi edep öğrenmediniz siz

aynen öyle valla sırf bu tarz şeyleri görmemek kimseyle laf dalaşına girip kötü olmamak için şuan lojmanda yada apartta değil kirada oturuyorum ki lojmanda otursam bana maddi anlamda yardım olur çünkü birde ev kredisi ödüyoruz . Atıyor yok kek börek yok para filan bilmiyorum ama insanlıktan nasip olamamış varlıklar var aramızda.

bence konunuza not diye ekleyin ücretle yaptırdığınızı herkes yanlış anladı

bence konunuza not diye ekleyin ücretle yaptırdığınızı herkes yanlış anladı
Kimse yanlış anlamadı ücretle bile yaptiramaz ! Suç.
Asker korkusundan siliyor para için değil

Yeni komşunun ablası gibi bi ablam olsa sırtım yere gelmez lafı gediğine sokmasına hayran kaldım
Haha valla ya bak korkak birisi olsa aman birşey söylemeyeyim kardeşim buraya gelecek bu kadınla komşu olacak filan derdi ama aslanım korkmamış ablaya sevgiler

Ben de 3 senedir girmedim girmek de istemiyorum.Şahsen lojmanda oturan arkadaşlarımın densizliğini de görmedim bizim buradakiler süs püs kıyafet dedikodu meraklısı olduğu için girmiyorum.
Her seviyeden insan olduğu için çok normal böyle olması.Olan askerlere oluyor işte.

yanında değiliz bilemeyiz asker gerçekten parasına kabul etmiş olabilir biz de günaha gireriz bilmeden suçladığımız için
Para verse bile merdivenini sildiremez görevi kotuyee kullanıyor özel işlerine gorevlendiremez suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…