- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bu ne cesarettir Ya Rabbi.. seni tanımak istiyorum yiğidim alt komşu ablası beni araHaha valla ya bak korkak birisi olsa aman birşey söylemeyeyim kardeşim buraya gelecek bu kadınla komşu olacak filan derdi ama aslanım korkmamış ablaya sevgiler
Konu sahibinin para falan gerdigini sanmiyorum ben. Tepki alinca kivirdi. Zaten o kadar naif olacak biri kendine komsu gelecek insana seni para ile hizmetci tutacak kocam bana demez.bence konunuza not diye ekleyin ücretle yaptırdığınızı herkes yanlış anladı
askere zorla yaptırmıyo da olabilir ama rütbeden korkup zorla yaptırıyo da olabilir biz gözümüzle görmedik kimsenin günahını almayalım diye dedim. askerin belki harçlığı yoktur diyr siliyodırücretle yaptırınca insanlar haklı mı bulacaklar konu sahibini pess diyorum size ya
Parayla olsa ve bu kadar kolay olsa askere özel işleri yaptırmak lojmana asker yağardı,herkes 3 5 kuruş verip askere yaptırırdı demek iş parayla degil Emir'de..bence konunuza not diye ekleyin ücretle yaptırdığınızı herkes yanlış anladı
Bi ara bizim ust kata rutbeli tasindi artik lojmanda yermi yoktu baska bir sebeptenmi bilmem cok anlamam evi askerlere tasitti (hepsi dogulu hemen yasi gelir gelemz askere gitmis cocuklardi cocuk yani bazisi celimsiz falan)evde bos zaten apartamanin en buyuk sorunu ses
Biri su istedi duydum acik acikta istemedide ima etti git bakkaldan al asker diye azarladi.Duyduk evde bizim 0,5 kucuk su olur babam evdeydi dolaptan cikarip kapinin onune koydu niye vermiyorsun dedim alamaz komutan bise der belki cebinde parasi yok garibin dedi
Almislar giderken biri kapiyi calip kisik sesle helallik istedi hala aklima gelince burnum sizlar
yapmayin vallahi billahi gunah
kadınların birbirlerini ezme durumları filan var herhalde ben kimseyle görüşmediğim için bilemiyorum tam olarak açıkcası. geçen gün eşimin birlikte çalıştığı binbaşı eşi ve çocukları biz yeni evlendiğimz için hayırlı olsuna gelmek istediler kabul ettik tabi memnun oldum çüünkü eşimin rütbesi ondan çok aşağıda . Neyse biraz gerildim nasıl insanlar gelecek eşi nasıl hadi evde sessizlik olursa vs diye ama çok şükür harika insandı kadın . Ama tabi bu camiyada konu sahibi gibi olanlarda var görüldüğü üzreBen de 3 senedir girmedim girmek de istemiyorum.Şahsen lojmanda oturan arkadaşlarımın densizliğini de görmedim bizim buradakiler süs püs kıyafet dedikodu meraklısı olduğu için girmiyorum.
Her seviyeden insan olduğu için çok normal böyle olması.Olan askerlere oluyor işte.
Ya sabıraskere zorla yaptırmıyo da olabilir ama rütbeden korkup zorla yaptırıyo da olabilir biz gözümüzle görmedik kimsenin günahını almayalım diye dedim. askerin belki harçlığı yoktur diyr siliyodır
Allah sizden razı olsun işte babanız sırf şu hareketinden cennete gider. Allah razı olsun ya aşırı duygulandım. Allah o insanları da bildiği gibi yapsın ne diyeyim..Bi ara bizim ust kata rutbeli tasindi artik lojmanda yermi yoktu baska bir sebeptenmi bilmem cok anlamam evi askerlere tasitti (hepsi dogulu hemen yasi gelir gelemz askere gitmis cocuklardi cocuk yani bazisi celimsiz falan)evde bos zaten apartamanin en buyuk sorunu ses
Biri su istedi duydum acik acikta istemedide ima etti git bakkaldan al asker diye azarladi.Duyduk evde bizim 0,5 kucuk su olur babam evdeydi dolaptan cikarip kapinin onune koydu niye vermiyorsun dedim alamaz komutan bise der belki cebinde parasi yok garibin dedi
Almislar giderken biri kapiyi calip kisik sesle helallik istedi hala aklima gelince burnum sizlar
yapmayin vallahi billahi gunah
bunu bilmiyodum ben kötü niyetle söylemedimPara verse bile merdivenini sildiremez görevi kotuyee kullanıyor özel işlerine gorevlendiremez suç.
burayı okuyorsan görüşelim lütfen banada ablalık yap valla benide böyle koru kollaaa ablammmmmmBu ne cesarettir Ya Rabbi.. seni tanımak istiyorum yiğidim alt komşu ablası beni ara
ya olurmu böyle şey allah aşkına kendi söylediğine inandın mı şuanaskere zorla yaptırmıyo da olabilir ama rütbeden korkup zorla yaptırıyo da olabilir biz gözümüzle görmedik kimsenin günahını almayalım diye dedim. askerin belki harçlığı yoktur diyr siliyodır
benim yaşım daha çok küçük bilmiyorum evet ben sadece asker zorla yapmıyosa kendi isteğiyle yapıyosa konu sahibinin günahına girmeyelim diye dedimya olurmu böyle şey allah aşkına kendi söylediğine inandın mı şuanbir rütbeli bir erden birşey istediğinde ki orada istek olmuyor o emir oluyor asker onu yapmak zorunda ne diyecek yok ben sizin merdiveni silemem başka birini mi bul diyecek bu işleri bilmiyorsunuz çok belli
Çok var öyle asker eşleri yarışa giriyor daha çok.Evde boş oturmaktan kafayı kuaförle kıyafetle bozmuşlar.Kendini yetiştirmeye bakıyor herşey.kadınların birbirlerini ezme durumları filan var herhalde ben kimseyle görüşmediğim için bilemiyorum tam olarak açıkcası. geçen gün eşimin birlikte çalıştığı binbaşı eşi ve çocukları biz yeni evlendiğimz için hayırlı olsuna gelmek istediler kabul ettik tabi memnun oldum çüünkü eşimin rütbesi ondan çok aşağıda . Neyse biraz gerildim nasıl insanlar gelecek eşi nasıl hadi evde sessizlik olursa vs diye ama çok şükür harika insandı kadın . Ama tabi bu camiyada konu sahibi gibi olanlarda var görüldüğü üzre
bu camiyaya katılmayacağım ayy hiç iç acıcı değil evde sıkıntıdan ölürüm daha iyiÇok var öyle asker eşleri yarışa giriyor daha çok.Evde boş oturmaktan kafayı kuaförle kıyafetle bozmuşlar.Kendini yetiştirmeye bakıyor herşey.
istek diye bir durum yok bu ortamda MECBURbenim yaşım daha çok küçük bilmiyorum evet ben sadece asker zorla yapmıyosa kendi isteğiyle yapıyosa konu sahibinin günahına girmeyelim diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?