Yeni komşuya sınır koyma

Sizin gibiler var biliyorum . Askerleri kendi özel işlerinde futürsuzca kullanan !!! Yaptığınız rezillik kul hakkına giriyorsunuz !!!
Sadece sizin karnınızdaki ana kuzusu değil onlarda ana kuzusu ... sanmıyorum ama inş bu yorumları sen ve senin gibiler okur da belki utanırsınız...

Nefret ediyorum insanların bu görgüsüzlüğünden! Sen yetiştir büyüt binbir emekle sonra paspas olsun necasete bulanmış insanların içinde. Ellerine kollarına kurban olsun konu sahibi o askerin. İnsansa daha da kabul etmez iki büklüm olur kendisi temizler o askerden de özür diler! Ben gördüğümde içim kıyılırken her biri için bu kadın nasıl basıyor o yerlere!

Niye utansinlar ki utanan kişi komşu hanımefendi o lafı söyledi gi zaman utanirdi bı de gelip marifet gibi ben de ona bunu söyledim diye anlatmazdi...

cok doğru

Bilen biri varsa ciddi soruyorum bu durumu nereye şikayet edebiliriz var mı öyle bir hakkımız
Bimer cimer genel kurmay Başkanlığı dedi bir arkadaş. Yazalım hepsine. Yasakmış zaten böyle özel işler yaptırmak.

Senin komşun ben olacaktım ki sana gününü gösterirdim... komşun kibarmış yinede hamileyim diye bide duygu sömürüsü yapıyor Atalarımız ninelerimiz vatanı korumak için hamile halde sırtlarında top tüfek taşımışlar bu edepsizin yaptığına bakın hele

oldu olacak taharet işlerinizi de erlere yaptırın tövbe estağfirullah. analar evlatlarını bunun için yetiştirip kınalayıp askere yolluyor zaten!

Bu kadar hastasın maden o rütbeli kocan temizlesin merdivenlerini bırak kimse yoksa pis kalsın milletin evladına helede parali bile olsa (asla inanmıyorum para verdiginize) asla asla ASLA şahsi işinizi yaptıramazsınız. Siz kimsiniz de orada ki askere temizlik yaptirirsiniz bu ne hadsizlik be lanet olsun böyle sisteme

Arkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum

Bu gözler, komutanının faturalarını yatıran, evini boyayan, karakol bahçesindeki ufacık taşlar boş oturmasın diye elleriyle toplatılan, komutan karısının bulaşıklarını yıkayan askerler gördü. Yazık evlatlarımıza. Ses çıkarsalar ya ailelerine telefon etme hakkı ellerinden alınacak ya klozet temizletilecek. Klozet fırçalayacağıma merdiven sileyim demiştir garibim. Hiçbir komutan da emrindeki askere para teklif etmez. Etse bile yalandandır. O asker parayı alsa bile burnundan getirirler. Sonra nizamiye girişinde ve güneşin altında 15 tur attırırlar askere

az yiyin de uşak tutun kendinize.kendi pisliğini bile temizlemeye aciz insanlar.anne babaları sizin gibilerin b.k unu temizlemek için yolladı demi o çocukları.
yıllardır sömürdünüz bu ulkenin imkanlarını. askeriyenin karşısında bir eve misafirliğe gitmiştim .kokuşmuş kırışık kokana kadınlar bahçede tenis oynuyor zavallı asker çocuk da onların kaçan toplarını koşup yakalayıp getiriyodu. sanki bahçelerinde beslediklerinde evcil hayvanları. yazıklar olsun hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…