- 30 Mayıs 2015
- 1.074
- 3.224
- 333
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Nefret ediyorum insanların bu görgüsüzlüğünden! Sen yetiştir büyüt binbir emekle sonra paspas olsun necasete bulanmış insanların içinde. Ellerine kollarına kurban olsun konu sahibi o askerin. İnsansa daha da kabul etmez iki büklüm olur kendisi temizler o askerden de özür diler! Ben gördüğümde içim kıyılırken her biri için bu kadın nasıl basıyor o yerlere!Ne diyorsunuz siz? Adı sanı, duyguları ve insanlık onuru olmayan birer eşyaymışçasına "askerler" başlığı altında genellenebilecek emir erleri dururken, mavi kan taşıyan hazımsızlar mı temizlik yapacak? Bence gaflet anınızdaki bu öneriden dolayı konu sahibinden, çok muhterem eşinden ve henüz dünyayı teşrif etmemiş o asilzadeden özür dilemelisiniz.
Niye utansinlar ki utanan kişi komşu hanımefendi o lafı söyledi gi zaman utanirdi bı de gelip marifet gibi ben de ona bunu söyledim diye anlatmazdi...Sizin gibiler var biliyorum . Askerleri kendi özel işlerinde futürsuzca kullanan !!! Yaptığınız rezillik kul hakkına giriyorsunuz !!!
Sadece sizin karnınızdaki ana kuzusu değil onlarda ana kuzusu ... sanmıyorum ama inş bu yorumları sen ve senin gibiler okur da belki utanırsınız...
cok doğruE peki bu yapılan nedir?
Parayla olunca normal mi oluyor?
Mesela bir doktora, hemşireye ya da öğretmene parasını verip merdiven sildirebilir misiniz?
Fark ne?
Ben söyleyeyim parayla ya da degil askerin bunu yapmak zorunda olmasi. Emre itaat malumunuz.
Niye utansinlar ki utanan kişi komşu hanımefendi o lafı söyledi gi zaman utanirdi bı de gelip marifet gibi ben de ona bunu söyledim diye anlatmazdi...
Bimer cimer genel kurmay Başkanlığı dedi bir arkadaş. Yazalım hepsine. Yasakmış zaten böyle özel işler yaptırmak.Bilen biri varsa ciddi soruyorum bu durumu nereye şikayet edebiliriz var mı öyle bir hakkımız
Tamamdir o zaman bu konunun linkini verip yazalım.Bimer cimer genel kurmay Başkanlığı dedi bir arkadaş. Yazalım hepsine. Yasakmış zaten böyle özel işler yaptırmak.
Acaba TSK ya şikayet etsek ilgilenirler mi?Bilen biri varsa ciddi soruyorum bu durumu nereye şikayet edebiliriz var mı öyle bir hakkımız
Inanin hangi şehir olduğunu bilsem hemen yazacagim hemen.Bimer cimer genel kurmay Başkanlığı dedi bir arkadaş. Yazalım hepsine. Yasakmış zaten böyle özel işler yaptırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?