- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Benim esimde asker konuyu anlayamadim gercekten. Kac yildir lojmanda oturuyorum asker bile gormuyoruz apartman gorevlimiz var. Kucuk biyerdesiniz anladigim kadariyla.. ozel isleri yaptirmak hos degil gercekten birde insanlar bizim yasayisimizla ilgili zaten on yargili hic paylasamasaydiniz keske.Arkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum
Bise cikacagini sanmam pitikaremitikare sonucta askerleri cagirip soracaklar askerliklerini yakarlar farkli davranisa maruz kalirlar diye inkar ederler koruma adina huzursuz etmekte soz konusu hele ustu kapali sorusturulursa biri sikayet etti sanip bide onlardan birini gunah kecisi secebilirlerBilen biri varsa ciddi soruyorum bu durumu nereye şikayet edebiliriz var mı öyle bir hakkımız
Tek bir askere yapilan derken ? Birine kastimiz yok elimize kim gecerse mi diyorsun . O da guzel. Allah ' im tum adaletsizlikleri gorensin duyansin ulkemizde her kurumda duzen intizam saglansin hakederlere mevkii verilsin hazmedenler ekmke yesin ya RabbimArkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum
Inanin hangi şehir olduğunu bilsem hemen yazacagim hemen.
Arkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum
Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorumKazen bu konuyla ilgili lütfen bir dönüş sağlayabilir misiniz? Üyenin kimlik bilgileriyle beraber bir şikayet dilekçesi oluşturmak istiyoruz. Bu es geçilecek bir durum değil. Şikayet birimlerine konu linkini paylaşıyoruz. Sıradan bir konu değil. Tüm milletin en hassas noktası bildiğiniz üzere.
Arkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum
hakliya hakliArkadaşlar cidden cok fazla üzerime geliyorsunuz kullanma durumu yok inanin eşim üstüne düşeni yapıyor bunun haricinde tek bir askere yapılan yaptirilan bir iş yok.Soylediklerinizi okuyumca bunun ücretle de yaptirilmasi haksizlik dogru söylüyorsunuz bundan sonra bu konuda dikkatli olacağım cidden bukadar üstümw gelmeyin inanin cok fazla kötü oldum
Haklısınız özge fakat bişey çıkmayacak diye susmak ne kadar doğru? Ben şikayet ediyorum. Bimer cimer Genel kurmay Başkanlığına. Konu linkini paylaşıyorum.Bise cikacagini sanmam pitikaremitikare sonucta askerleri cagirip soracaklar askerliklerini yakarlar farkli davranisa maruz kalirlar diye inkar ederler koruma adina huzursuz etmekte soz konusu hele ustu kapali sorusturulursa biri sikayet etti sanip bide onlardan birini gunah kecisi secebilirler
El mahkum emir alan yapiyor yapmam deme sansi yok ki
Her meslekte var bu tarz kendi cikarlari icin kullanim
Ancak iste o tarz komsulara denk gele gele sosyal baskidan cekinip vazgececekler belki
Ne oldu beybisi ? Korktun mu ?Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum
Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum
Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum
+10000000000Bu gözler, komutanının faturalarını yatıran, evini boyayan, karakol bahçesindeki ufacık taşlar boş oturmasın diye elleriyle toplatılan, komutan karısının bulaşıklarını yıkayan askerler gördü. Yazık evlatlarımıza. Ses çıkarsalar ya ailelerine telefon etme hakkı ellerinden alınacak ya klozet temizletilecek. Klozet fırçalayacağıma merdiven sileyim demiştir garibim. Hiçbir komutan da emrindeki askere para teklif etmez. Etse bile yalandandır. O asker parayı alsa bile burnundan getirirler. Sonra nizamiye girişinde ve güneşin altında 15 tur attırırlar askere
Nereye getirelim peki onu da söyleyin?Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?