Yeni komşuya sınır koyma

Benim esimde asker konuyu anlayamadim gercekten. Kac yildir lojmanda oturuyorum asker bile gormuyoruz apartman gorevlimiz var. Kucuk biyerdesiniz anladigim kadariyla.. ozel isleri yaptirmak hos degil gercekten birde insanlar bizim yasayisimizla ilgili zaten on yargili hic paylasamasaydiniz keske.

Sadece yer sildiriyorlarsa iyi! Esim askerde komutanlarin pis tuvaletini az temizlemedi. Bir de begenmeyip tekrar tekrar yikatiyorlardi. Bimere sikayet etmek iyi fikir keske biz de o zaman sikayet etseydik. Askerin gorevi ulkemizi korumaktir, komutanlarin şahsi ayak işlerini yapmak degildir.

Arkadaşlar haklisiniz gerçekten bundan sonra dikkat ederim ama inanin oyle kullanmak vs gibi bir durum gercekten yok bu bahsettigim durum ise bu zamana kadar sayili olan birseydir bundan sonra da böyle olmamasina dikkat edeceğim ama lütfen biraz daha anlayisli olun gercekten laflariniz beni cok yaraladi kendim icin de dusunulenler icin de üzüldüm

Kazen bu konuyla ilgili lütfen bir dönüş sağlayabilir misiniz? Üyenin kimlik bilgileriyle beraber bir şikayet dilekçesi oluşturmak istiyoruz. Bu es geçilecek bir durum değil. Şikayet birimlerine konu linkini paylaşıyoruz. Sıradan bir konu değil. Tüm milletin en hassas noktası bildiğiniz üzere.

Bilen biri varsa ciddi soruyorum bu durumu nereye şikayet edebiliriz var mı öyle bir hakkımız
Bise cikacagini sanmam pitikaremitikare sonucta askerleri cagirip soracaklar askerliklerini yakarlar farkli davranisa maruz kalirlar diye inkar ederler koruma adina huzursuz etmekte soz konusu hele ustu kapali sorusturulursa biri sikayet etti sanip bide onlardan birini gunah kecisi secebilirler
El mahkum emir alan yapiyor yapmam deme sansi yok ki
Her meslekte var bu tarz kendi cikarlari icin kullanim
Ancak iste o tarz komsulara denk gele gele sosyal baskidan cekinip vazgececekler belki

Tek bir askere yapilan derken ? Birine kastimiz yok elimize kim gecerse mi diyorsun . O da guzel. Allah ' im tum adaletsizlikleri gorensin duyansin ulkemizde her kurumda duzen intizam saglansin hakederlere mevkii verilsin hazmedenler ekmke yesin ya Rabbim

Inanin hangi şehir olduğunu bilsem hemen yazacagim hemen.

Profil bilgilerin de Adıyaman yazıyor, doğrumu değil mi bilemem tabi ama mutlaka konu linki ile beraber şikayet edilmeli, belki emsal olur da, askerliğin çocukları ayak işlerine koşturmak olmadığı anlaşılır.

herkes dediginde hakli sonucta onlar vatana emanet. emanet edilen sey korunur kullanilmaz. ama burada arkadas hatasini anlamis parali dahi olsa askeri sahsi islerse kullanmanin yanlis oldugunu. o yuzden daha fazla ustune gitmeyin hamile kizcagiz. en azindan karninda sabi icin..

son birsey daha apartman kurallari vardir. kafaniza gore balkondan birsey cirpamazsiniz. balkonuniza cirpin. herkea birbirinin yasam alanina sayg duymali

Konuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum

herkes dediginde hakli sonucta onlar vatana emanet. emanet edilen sey korunur kullanilmaz. ama burada arkadas hatasini anlamis parali dahi olsa askeri sahsi islerse kullanmanin yanlis oldugunu. o yuzden daha fazla ustune gitmeyin hamile kizcagiz. en azindan karninda sabi icin..

son birsey daha apartman kurallari vardir. kafaniza gore balkondan birsey cirpamazsiniz. balkonuniza cirpin. herkea birbirinin yasam alanina sayg duymali

hakliya hakli
Haksiza haksiz

Biz kimseyi tanimiyoruz burada. Ama sizin esinizin zihniyetindekilerden hepimizin eşi, abisi, kardesi çok çekti. Bir de gelip komsuyla sinir koyacagim diye konu açiyorsunuz. İyi ki susmamis o komsu. Takdir ettim cesaretini.

Bimere de sikayet gidince artik ne kadar derinleşirse mevzu... Hakkinizda hayirlisi...

Arkadaslar sunuda belirteyim hazir yorum yapmisken kucuk yerlerde ve ilcelerde lojmanlarin zemin katinda kantin olur askerler oralarin temizligiylede ilgilenir bayan tam anlatamamis derdini. Sadece bir kisinin verdigi emirle olmaz. Bazende guvenlik nedeniyle personel alinmiyor. Konu sahibi hangi ilde bilmiyorum ama aciklik getireyim. Ozel islerini yaptiriri demiyorum bu arada genel kullanim alanlari..

Haklısınız özge fakat bişey çıkmayacak diye susmak ne kadar doğru? Ben şikayet ediyorum. Bimer cimer Genel kurmay Başkanlığına. Konu linkini paylaşıyorum. Kazen den de dönüş alabilseydik şimdi keşke. Denk gelse keşke sitede olma zamanı.

+10000000000

Alt kata taşınan komşu yerleri silenin asker olduğunu kıyafetlerinden anladı galiba. Üzerinde asker üniforması varken gelip temizlik yapıyorsa heralde normal zamanda yani koğuşta mı deyim,nizamiyede mi deyim,çok bilmiyorum bu asker işlerini,nerde olması gerekiyorsa orda değil. Görevli gelmiş yani oraya ki üzerinde üniforma var. Yok parayla yapıyosa haftasonu sivil kıyafetle gelir temizlerdi heralde. Bilmiyorum ama öyle düşündüm. Bilen arkadaşlar düzeltsin.
Yani sizin yaptığınız,ki bunu her zaman yapıyosunuz,kanıksamışsınız,doğal görüyosunuz ki buraya da çekinmeden yazmışsınız,hiç ama hiç doğru bişey değil.
Kul hakkına girmeyin. Çok zor değil kocanızın eline bi kova su verin döksün yukardan aşağı. İki de süpürge çalsın.
Çocuğunuz olduğunda daha iyi anlayacaksınız. Herkes ana kuzusu,gözbebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…