Yeni komşuya sınır koyma

Askeri şahsi işinde kullanmak sadece yanlış değil, aynı zamanda askeri ceza kanunu ve disiplin kanununa göre suç. Şimdi o askeri çağırıp sorsalar korkusundan inkar eder. Ben böyle durumlarda askerin ifadesinin terhis olduktan yani baskı altından çıktıktan sonra alınmasını talep ediyorum. Yazık ya. Kimbilir daha kaç tane angarya iş yapıyordur mehmedim.

bu arada malesef bu ulkemizin genel sorunu. hemen hemen tum kurumlarda amir emir altindakine sahsi islerini yaptirir. bu da malesef bizim egitim anlayisimiz.herbirsey olmaua calisiyoruz doktor,prof,emniyet muduru,sef... malesef insan olamiyoruz. egitimimizde ki en buyuk eksik. insani degerlere sahip olmayi ogretemiyoruz..

O askerlerimiz senin o pis kapini temizlemek zorunda degil.
Pasta borek goturuyorsun iyi guzel, vicdanin boylelikle rahatliyormu?
Hamile olmayida " kansere yakalandim" olarak dusunuyosunuzya pes.
Hamile kalmasaydiniz egerki bu kdr kaprislenecekseniz. Siz kocanizla cocuk karari verip neden tum bunun yukunu baskasina atarsin? Benmi sana dedimde cocuk yap diye, cefasini ben cekip merdiven supuruyum??

Kizlar nerye sikayet edebiliriz?
Eski konularinda rastlayan varmi hangi sehirde yasiyor konu sahibi??
Bilgi lazim sikayet icin.

Bizim laflarimiz seni yaraladı öyle mi :/ peki sen hiç düşündün mü

O askerin gururunu kırdığınızı onu yaraladığınızı işte bencillik akıyor yazınızda ki her harften.

Adıyaman yazmış profiline yaşadığı yer hakkında.

Aslinda susmaktan ziyade benimki endise Tek korkum iclerinden birine vay sen sikayet ettin diye eziyet edilebilir olmasi hani evet buraya gore sikayet edersin ama biri bunu sevmedigi bir asker icin kullanabilir

ah canım ya kıyamam. madem o kadar aklınız başınıza geldi. gidin alt komşunuzdan özür dileyin önce. ettiğiniz densizlik için...

Tipik vasifsiz insan davranisi iste. Hak etmedikleri mevkiye gelince bu sekilde ne yapacaklarini sasiriyorlar.
Katılıyorum ömürleri boyunca saygı görmemişler yılların acısını bu şekilde çıkarıyorlar.
Kendini, rütbesini bilen görmüş geçirmiş insanlar daha mütevazi oluyor.
Olan bunların eline düşen acemi erlere oluyor.
Askerden dönüp psikolojisi bozulan bir sürü genç var napsınlar böyle üstleri olursa.

hangi ceza kanunundan bahsediyorsun arkadasim malesef kanunlar hep zayiflar icin var.kanun zenginleri makam sahiplerini korur, zayiflari ise hep cezalandirir.
askeriyede malesef bu sekilde askeri kullanan cok rutbeli var. evini tasitan mi dersin boyatan mi faturalarina odeten mi??? var da var.
sikayet edilse bile ben bir cozum olacagini sanmiyorum. hersey sey ayni sekilde malesef devam edecekk

hangi ceza kanunundan bahsediyorsun arkadasim malesef kanunlar hep zayiflar icin var.kanun zenginleri makam sahiplerini korur, zayiflari ise hep cezalandirir.
askeriyede malesef bu sekilde askeri kullanan cok rutbeli var. evini tasitan mi dersin boyatan mi faturalarina odeten mi??? var da var.
sikayet edilse bile ben bir cozum olacagini sanmiyorum. hersey sey ayni sekilde malesef devam edecekk

Aslinda susmaktan ziyade benimki endise Tek korkum iclerinden birine vay sen sikayet ettin diye eziyet edilebilir olmasi hani evet buraya gore sikayet edersin ama biri bunu sevmedigi bir asker icin kullanabilir
Allah büyük adaleti de büyük. İnşallah cezasız kalmaz bu durum.

dahası "kocam seni de tutacak" diye edepsizlik yapıyor.. yemin ederim alacakaranlık kuşağında gibiyiz bu ne artık ya..
Birbirleriyle komşuluk etseler bıktırır heralde insanları kocam şöyle kocam böyle diyip anlat anlat bitiremez karşısındakini nasıl ezeceğini şaşırır.
Bide balkonda oturan insanların üzerine paspas çırpıyor buda nezaketsizlik.

29 sayfa boyunca yazıldı "anladım, üzgünüm, hataymis" demediniz.
Şikâyet geçince bunları yazdiniz.
Gerçekten yazık yahu.

Asker sizin pisliğinizi temizlemek zorunda değil...! Askerin görevleri bellidir, yaptığınız doğru değil. Dağın başında olmanız sizin askeri kendi şahsi çıkarlarınız için kullanacağınız anlamına gelmiyor.. bir de para veriyoruz diyorsunuz bu daha berbat ya böyle bişey olamaz, esinizden daha üst birisi bunu duyarsa - adaletli bir adamsa- kendinizi koyacak yer bulun... Gelin parasını ben vereyim eşiniz temizlesin kapınızın önünü !

Yanlış anlaşılma yüzünden düzeltme yapiyorum...Dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olacağım üzgünüm
konu silmek yasak
Yoneticiler geri getiriyor zaten konuyu
Ayrica askere lojmani temizletiyoruz yazdin bunu biz yanlis anlamadik, siz yanlis yapiyorsunuz dedik

İsine gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…