- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Noldu prenses çok güzel cemkiriyordun hayırdırKonuyu buraya kadar getirmeyin rica ediyorum
Bizim laflarimiz seni yaraladı öyle mi :/ peki sen hiç düşündün müArkadaşlar haklisiniz gerçekten bundan sonra dikkat ederim ama inanin oyle kullanmak vs gibi bir durum gercekten yok bu bahsettigim durum ise bu zamana kadar sayili olan birseydir bundan sonra da böyle olmamasina dikkat edeceğim ama lütfen biraz daha anlayisli olun gercekten laflariniz beni cok yaraladi kendim icin de dusunulenler icin de üzüldüm
Ya Allah askina hamile hamile. Biz de hamile kaldik. Tum memeliler kaliyor. Ne var bunda anlamadim.
O askerlerimiz senin o pis kapini temizlemek zorunda degil.
Pasta borek goturuyorsun iyi guzel, vicdanin boylelikle rahatliyormu?
Hamile olmayida " kansere yakalandim" olarak dusunuyosunuzya pes.
Hamile kalmasaydiniz egerki bu kdr kaprislenecekseniz. Siz kocanizla cocuk karari verip neden tum bunun yukunu baskasina atarsin? Benmi sana dedimde cocuk yap diye, cefasini ben cekip merdiven supuruyum??
Kizlar nerye sikayet edebiliriz?
Eski konularinda rastlayan varmi hangi sehirde yasiyor konu sahibi??
Bilgi lazim sikayet icin.
Aslinda susmaktan ziyade benimki endise Tek korkum iclerinden birine vay sen sikayet ettin diye eziyet edilebilir olmasi hani evet buraya gore sikayet edersin ama biri bunu sevmedigi bir asker icin kullanabilirHaklısınız özge fakat bişey çıkmayacak diye susmak ne kadar doğru? Ben şikayet ediyorum. Bimer cimer Genel kurmay Başkanlığına. Konu linkini paylaşıyorum. @Kazen den de dönüş alabilseydik şimdi keşke. Denk gelse keşke sitede olma zamanı.
Benim kanım sarı lacivert bir kere, hıh.onun ki mavi kan.. sen-benle bir mi allasen :)
ah canım ya kıyamam. madem o kadar aklınız başınıza geldi. gidin alt komşunuzdan özür dileyin önce. ettiğiniz densizlik için...Arkadaşlar haklisiniz gerçekten bundan sonra dikkat ederim ama inanin oyle kullanmak vs gibi bir durum gercekten yok bu bahsettigim durum ise bu zamana kadar sayili olan birseydir bundan sonra da böyle olmamasina dikkat edeceğim ama lütfen biraz daha anlayisli olun gercekten laflariniz beni cok yaraladi kendim icin de dusunulenler icin de üzüldüm
Haklisin..onun ki mavi kan.. sen-benle bir mi allasen :)
Katılıyorum ömürleri boyunca saygı görmemişler yılların acısını bu şekilde çıkarıyorlar.Tipik vasifsiz insan davranisi iste. Hak etmedikleri mevkiye gelince bu sekilde ne yapacaklarini sasiriyorlar.
Askeri şahsi işinde kullanmak sadece yanlış değil, aynı zamanda askeri ceza kanunu ve disiplin kanununa göre suç. Şimdi o askeri çağırıp sorsalar korkusundan inkar eder. Ben böyle durumlarda askerin ifadesinin terhis olduktan yani baskı altından çıktıktan sonra alınmasını talep ediyorum. Yazık ya. Kimbilir daha kaç tane angarya iş yapıyordur mehmedim.
Askeri şahsi işinde kullanmak sadece yanlış değil, aynı zamanda askeri ceza kanunu ve disiplin kanununa göre suç. Şimdi o askeri çağırıp sorsalar korkusundan inkar eder. Ben böyle durumlarda askerin ifadesinin terhis olduktan yani baskı altından çıktıktan sonra alınmasını talep ediyorum. Yazık ya. Kimbilir daha kaç tane angarya iş yapıyordur mehmedim.
Allah büyük adaleti de büyük. İnşallah cezasız kalmaz bu durum.Aslinda susmaktan ziyade benimki endise Tek korkum iclerinden birine vay sen sikayet ettin diye eziyet edilebilir olmasi hani evet buraya gore sikayet edersin ama biri bunu sevmedigi bir asker icin kullanabilir
Birbirleriyle komşuluk etseler bıktırır heralde insanları kocam şöyle kocam böyle diyip anlat anlat bitiremez karşısındakini nasıl ezeceğini şaşırır.dahası "kocam seni de tutacak" diye edepsizlik yapıyor.. yemin ederim alacakaranlık kuşağında gibiyiz bu ne artık ya..
29 sayfa boyunca yazıldı "anladım, üzgünüm, hataymis" demediniz.Arkadaşlar haklisiniz gerçekten bundan sonra dikkat ederim ama inanin oyle kullanmak vs gibi bir durum gercekten yok bu bahsettigim durum ise bu zamana kadar sayili olan birseydir bundan sonra da böyle olmamasina dikkat edeceğim ama lütfen biraz daha anlayisli olun gercekten laflariniz beni cok yaraladi kendim icin de dusunulenler icin de üzüldüm
konu silmek yasakYanlış anlaşılma yüzünden düzeltme yapiyorum...Dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olacağım üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?