Yeni komşuya sınır koyma

hamileymiste beli agriyormusta askere sildiriyormuş hanimefendimizin kocasi asker sizin köpeğinizmi sen kimsinki o asker senin kapini temizliyor inşallah kapilari silecek duruma gelirsiniz
o belin belkide o askerin hakkini yedigin icin agriyordur bide bu acidan bak utanmaz komsudan rahatsiz olmus yukardan paspas silkeleyecek kadar gorgusuzsunuz ama askere yer sildireck kadar yukarda goruyosunuz kendinizi

Ben gözlerimde yaşlarla okuyorum konuyu.Allah bağışlarsa 2 oğlum var.Evlatlarımızın Allah yardımcısı olsun.Bu hikayeleri amcalarımdan da çok duydum.Böyle gelmiş ama,böyle gitmesin artık...

Benim bu anlattiklarimin dışında tek bir olay ve durum geçmemiştir ki eşim öyle biri olsaydı eğer sabah kendi gidip ekmek almaz onu da sizin düşündüğünüz gibi yapardı.Evet bu konuda yazdigim konuda yani haklisiniz bundan sonra dikkat edeceğim ve gercekten üzüldüm ben hassastim zaten bu konuda ama yazdiklariniz beni gercekten daha da üzdü.Benim abim de asker komutanın evine dondurmasina kadar götürüyor kaldi ki biz asla öyle isteklerde bulunmadik icinde olan az cok bikir bu durumlari.Hamilelikten ziyade apartmana giren cikan cok oldugu için bunu cozum buldu ki ben zaten kapimin onunu temizlerim bunu en basindan da yazdim.Alt katta askerler kaliyor çünkü komsu yoksa neden giren cikan oluyor yazmissiniz ya

Yanlış anlaşılma yüzünden düzeltme yapiyorum...Dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olacağım üzgünüm
Üzgün olmak yetmez tamm mi önce o askerlerden sonra onların ailelerinden özür dileyeceksiniz bu kadar basit mi böyle üzgünüm bik bik bik lafları bize sökmez anlıyor musun. Burada yazılanları git o rütbeli kocana da okut belki adam olur da kendi pisliğini temizlemek için elin gariban oğlunu kullanmaz.

Ne ekmek aldırması ya siz yaptığınızın ne olduğunu bir düşünün önce. Ayıp cezadan şundan bundan geçtim insanlık suçu. Malesef ki sizin gibi tipler çok ülkede ama siz şu an başı çekiyorsunuz. Eyvallah edilecek durum değil. Siz sakin olun yinede bebeğinizi koruyun ama ona insanlık suçu vicdanı anlatın arada.

Abine yapılan reva mı? Sizde aynısını bir askere yapıyorsunuz yazık valla

Ay Allahım ya içim gitti siz o anasından ayrı 20 yaşında garip ana kuzularına kendi işinizi mi gördürüyorsunuz
O askerler sizin kirinizi temizlemek zorunda mı?
Siz dua edin sizi şikayet etmemişler o çocuklar
Eşiniz kendisi silsin ne demek askere sildirmek
Çok sinirlendim çok üzüldüm böyle bi dünya yok
Inşallah biraz vicdanınız sızlamıştır zaten yeni gelecek komşu buna izin vermez diye düşünüyorum.duyarlı birine benzio

Hadi siz hamilesiniz yapmıyor ya da yapamıyorsunuz.. Peki ya eşiniz? O da mı hamile? Askere temizletmekte ne demek! Kimse evlanını uşaklık yapsın diye askere göndermiyor! Eşiniz bir zahmet kendi temizlesin merdivenleri. Ayrıca içeriği silmeniz yasak Mune ilgilenir nasılsa.. Ama siz haksızsınız sormuşsunuz ya silmeden önce bilesiniz!

Yaptığının yanlış olmadığını, her askeriyenin içinde yaşanılan bir olay olduğunu düşünüyorsan neden sildin konunu ?
Yaptigimin yanlış olduğunu dusunmesem üzüldüğümü ve dikkat edecegimi yazmazdim.Ama bu durum askeriyede cok fazla ama biz inanin öyle yapanlardan degiliz bundan bahsediyorum

Eşiniz ekmeği, askerler sabah tekmilde veya mıntıka temizliğinde olduğu için almak zorunda kalıyordur belki de. Dağ başında kalıyoruz demişsiniz. Merdiven pis olsa nee? Temiz olsa nee? Sanki Fındıkzade' de oturuyorsunuz? Hamileyken 8. Ayıma kadar eşek gibi çalıştım, şehir içi, şehir dışı adliye adliye gezdim. Lordlar kamarasından çıkın artık. O asker arkanızdan ne beddua ediyordur

Bunu ben de biliyorum sadece bu konunun daha fazla uzamasini istemedigim için yaptım.

Uzasın, her askeriye de olan, yaşanan şeyler değil mi ? Bırak uzasın. Yaptığının arkasında duramayacaksan, yapmayacaksın. Her zaman eşin kollamaz arkanı, burada emir komuta şeklin de yürümüyor işler. Canım sıkıldı konu uzamasın, o işler öyle olmuyor işte. Çok basit bir mevzu gibi gelip açmışsın konuyu, askere sildirdiğin merdivenlere üzüleceğine komşuyu dert etmişsin. Hiç kıvırma, bunlar korkunun ayak sesleri, sağ duyunun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…