- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Icerigi silmis alinti yapan var miydi ?
Alıntıya gerek yokIcerigi silmis alinti yapan var miydi ?
Ben gözlerimde yaşlarla okuyorum konuyu.Allah bağışlarsa 2 oğlum var.Evlatlarımızın Allah yardımcısı olsun.Bu hikayeleri amcalarımdan da çok duydum.Böyle gelmiş ama,böyle gitmesin artık...şuan çok duygulandım ağlıcam sinirden
askerlik görevi yerlerde
kardeşimi askere gönderdiğimizi ve vatan görevinde sizin gibilerin pisliğini temizlediğini düşündüm
yazık analarda evlatları vatan koruyor diye vatan sağolsun diyorlar
Ayıp ayıp bir de içerik siliyorsunuzYanlış anlaşılma yüzünden düzeltme yapiyorum...Dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olacağım üzgünüm
Üzgün olmak yetmez tamm mi önce o askerlerden sonra onların ailelerinden özür dileyeceksiniz bu kadar basit mi böyle üzgünüm bik bik bik lafları bize sökmez anlıyor musun. Burada yazılanları git o rütbeli kocana da okut belki adam olur da kendi pisliğini temizlemek için elin gariban oğlunu kullanmaz.Yanlış anlaşılma yüzünden düzeltme yapiyorum...Dediğim gibi bundan sonra daha dikkatli olacağım üzgünüm
Bunu ben de biliyorum sadece bu konunun daha fazla uzamasini istemedigim için yaptım.farketmez, yönetim geri getirir nasılsa. Akıllı ya silinince iş bitecek sandı.
Ne ekmek aldırması ya siz yaptığınızın ne olduğunu bir düşünün önce. Ayıp cezadan şundan bundan geçtim insanlık suçu. Malesef ki sizin gibi tipler çok ülkede ama siz şu an başı çekiyorsunuz. Eyvallah edilecek durum değil. Siz sakin olun yinede bebeğinizi koruyun ama ona insanlık suçu vicdanı anlatın arada.Benim bu anlattiklarimin dışında tek bir olay ve durum geçmemiştir ki eşim öyle biri olsaydı eğer sabah kendi gidip ekmek almaz onu da sizin düşündüğünüz gibi yapardı.Evet bu konuda yazdigim konuda yani haklisiniz bundan sonra dikkat edeceğim ve gercekten üzüldüm ben hassastim zaten bu konuda ama yazdiklariniz beni gercekten daha da üzdü.Benim abim de asker komutanın evine dondurmasina kadar götürüyor kaldi ki biz asla öyle isteklerde bulunmadik icinde olan az cok bikir bu durumlari.Hamilelikten ziyade apartmana giren cikan cok oldugu için bunu cozum buldu ki ben zaten kapimin onunu temizlerim bunu en basindan da yazdim.Alt katta askerler kaliyor çünkü komsu yoksa neden giren cikan oluyor yazmissiniz ya
Benim bu anlattiklarimin dışında tek bir olay ve durum geçmemiştir ki eşim öyle biri olsaydı eğer sabah kendi gidip ekmek almaz onu da sizin düşündüğünüz gibi yapardı.Evet bu konuda yazdigim konuda yani haklisiniz bundan sonra dikkat edeceğim ve gercekten üzüldüm ben hassastim zaten bu konuda ama yazdiklariniz beni gercekten daha da üzdü.Benim abim de asker komutanın evine dondurmasina kadar götürüyor kaldi ki biz asla öyle isteklerde bulunmadik icinde olan az cok bikir bu durumlari.Hamilelikten ziyade apartmana giren cikan cok oldugu için bunu cozum buldu ki ben zaten kapimin onunu temizlerim bunu en basindan da yazdim.Alt katta askerler kaliyor çünkü komsu yoksa neden giren cikan oluyor yazmissiniz ya
Tabi çünki silinmesi suç ve konu kilitlenir.İnşallah kapatmazlar 3 gün boyunca...Bunu ben de biliyorum sadece bu konunun daha fazla uzamasini istemedigim için yaptım.
Yaptigimin yanlış olduğunu dusunmesem üzüldüğümü ve dikkat edecegimi yazmazdim.Ama bu durum askeriyede cok fazla ama biz inanin öyle yapanlardan degiliz bundan bahsediyorumYaptığının yanlış olmadığını, her askeriyenin içinde yaşanılan bir olay olduğunu düşünüyorsan neden sildin konunu ?
Eşiniz ekmeği, askerler sabah tekmilde veya mıntıka temizliğinde olduğu için almak zorunda kalıyordur belki de. Dağ başında kalıyoruz demişsiniz. Merdiven pis olsa nee? Temiz olsa nee? Sanki Fındıkzade' de oturuyorsunuz? Hamileyken 8. Ayıma kadar eşek gibi çalıştım, şehir içi, şehir dışı adliye adliye gezdim. Lordlar kamarasından çıkın artık. O asker arkanızdan ne beddua ediyordurBenim bu anlattiklarimin dışında tek bir olay ve durum geçmemiştir ki eşim öyle biri olsaydı eğer sabah kendi gidip ekmek almaz onu da sizin düşündüğünüz gibi yapardı.Evet bu konuda yazdigim konuda yani haklisiniz bundan sonra dikkat edeceğim ve gercekten üzüldüm ben hassastim zaten bu konuda ama yazdiklariniz beni gercekten daha da üzdü.Benim abim de asker komutanın evine dondurmasina kadar götürüyor kaldi ki biz asla öyle isteklerde bulunmadik icinde olan az cok bikir bu durumlari.Hamilelikten ziyade apartmana giren cikan cok oldugu için bunu cozum buldu ki ben zaten kapimin onunu temizlerim bunu en basindan da yazdim.Alt katta askerler kaliyor çünkü komsu yoksa neden giren cikan oluyor yazmissiniz ya
Bunu ben de biliyorum sadece bu konunun daha fazla uzamasini istemedigim için yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?