- 17 Aralık 2015
- 27.129
- 49.618
- 598
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
her askeriyede olunca onlar için normal oluyor çünkü sokakta gorsen uzerine tukurugunu atmaya layık gormeyecegin insanlar askere paspas cektiriyor iyimiYaptığının yanlış olmadığını, her askeriyenin içinde yaşanılan bir olay olduğunu düşünüyorsan neden sildin konunu ?
Askere giden 10 askerden 5'i sizin gibi insanların angaryaları ile uğraşıyor işte ! Yapma bakalım üst'ün dediğini çarşı ktlenmiyor mu ! Taşınırken asker hamal, karısının canı bişey çeker asker hamal! Asker sizin gibilerin işini yapmaktan bizlerin kıçını koruyamıyorBenim bu anlattiklarimin dışında tek bir olay ve durum geçmemiştir ki eşim öyle biri olsaydı eğer sabah kendi gidip ekmek almaz onu da sizin düşündüğünüz gibi yapardı.Evet bu konuda yazdigim konuda yani haklisiniz bundan sonra dikkat edeceğim ve gercekten üzüldüm ben hassastim zaten bu konuda ama yazdiklariniz beni gercekten daha da üzdü.Benim abim de asker komutanın evine dondurmasina kadar götürüyor kaldi ki biz asla öyle isteklerde bulunmadik icinde olan az cok bikir bu durumlari.Hamilelikten ziyade apartmana giren cikan cok oldugu için bunu cozum buldu ki ben zaten kapimin onunu temizlerim bunu en basindan da yazdim.Alt katta askerler kaliyor çünkü komsu yoksa neden giren cikan oluyor yazmissiniz ya
Allahtan değilsiniz!!!! bir de olsaniz neler yapardınız Allah bilir.Yaptigimin yanlış olduğunu dusunmesem üzüldüğümü ve dikkat edecegimi yazmazdim.Ama bu durum askeriyede cok fazla ama biz inanin öyle yapanlardan degiliz bundan bahsediyorum
O askerlerimiz senin o pis kapini temizlemek zorunda degil.
Pasta borek goturuyorsun iyi guzel, vicdanin boylelikle rahatliyormu?
Hamile olmayida " kansere yakalandim" olarak dusunuyosunuzya pes.
Hamile kalmasaydiniz egerki bu kdr kaprislenecekseniz. Siz kocanizla cocuk karari verip neden tum bunun yukunu baskasina atarsin? Benmi sana dedimde cocuk yap diye, cefasini ben cekip merdiven supuruyum??
Kizlar nerye sikayet edebiliriz?
Eski konularinda rastlayan varmi hangi sehirde yasiyor konu sahibi??
Bilgi lazim sikayet icin.
Şoförlük, çocukların okul servisi olması vs bunlar güvenlik dahilinde ve evet görev tanimindadir. Malum güvenlik için ordalar. Tıpkı nöbet gibi. Peki ya lojman merdiveni silmek?yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
Öyle bir ortamda ben olsam yapmazdım! Genellemenizi geri alın. Kapı önü pislik temizleme görevden diyorsunuz yani. Yada don getirme şu bu.yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
İyi de burda birlikte yapılan işten bahseden kim evet askerler kendi işlerini görsün ama üstlerinin pis merdivenini temizlemek dondurma almak hangi kitapta yazıyor bunu niye normallestirmeye çalışıyorsun.yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
Onlara profil yazını armağan ediyorum sen de öyle yap :)Allah'ım ya Rabbim ! Şimdi de askerin görevi moduna girenler geliyor ya ben delleniyorum ! Askerin görevi bellidir bu TSK kanununda geçer görevleri açın okuyun yav ! Asker adam niye kalksın da bu işi yapsın !
Allah'ım ya Rabbim ! Şimdi de askerin görevi moduna girenler geliyor ya ben delleniyorum ! Askerin görevi bellidir bu TSK kanununda geçer görevleri açın okuyun yav ! Asker adam niye kalksın da bu işi yapsın !
asker evet tuvalette temizliyo yemekte yapiyo ama kendi koğusunda kendi pislettigini yapiyo sen kalkip benim belim agridigi icin asker siliyo dersen bu ozel hizmete girer anlatabildim mi ? buna susun ona susun otekine susun berikine susun sonra aksam haberlerde asker tufegiyle kafasina sıkti diyince okuyunca vah yavrumyaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
Ay valla delirdim ya ! Hele bir de acemi birliğinde bu askerlerin komutan eşlerinin istekleri yüzünden çektiğini kimse çekmemiştir .... İşini güzel yapanları tenzih ediyorum zaten öyle komutanlar askerine sahip çıkar arkasından da hayr duası ettirir.Onlara profil yazını armağan ediyorum sen de öyle yap :)
hayirdir, sizi de rahatsiz ettigine gore var bir seyler belli kiyaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
Aynen ! Haklısınız! Kendimizi asker yerine koyabilsek keşke. Ne zoruma gider benim ya !Kendileri askere gitmiyor nasılsa. Böyle sallamak çok kolay onlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?