Yeni komşuya sınır koyma

Yaptığının yanlış olmadığını, her askeriyenin içinde yaşanılan bir olay olduğunu düşünüyorsan neden sildin konunu ?
her askeriyede olunca onlar için normal oluyor çünkü sokakta gorsen uzerine tukurugunu atmaya layık gormeyecegin insanlar askere paspas cektiriyor iyimi

Askere giden 10 askerden 5'i sizin gibi insanların angaryaları ile uğraşıyor işte ! Yapma bakalım üst'ün dediğini çarşı ktlenmiyor mu ! Taşınırken asker hamal, karısının canı bişey çeker asker hamal! Asker sizin gibilerin işini yapmaktan bizlerin kıçını koruyamıyor

Yaptigimin yanlış olduğunu dusunmesem üzüldüğümü ve dikkat edecegimi yazmazdim.Ama bu durum askeriyede cok fazla ama biz inanin öyle yapanlardan degiliz bundan bahsediyorum
Allahtan değilsiniz!!!! bir de olsaniz neler yapardınız Allah bilir.

yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!

Yönetim isterse bulabilir ıp falan tespit edilir diye düşünüyorum

Şoförlük, çocukların okul servisi olması vs bunlar güvenlik dahilinde ve evet görev tanimindadir. Malum güvenlik için ordalar. Tıpkı nöbet gibi. Peki ya lojman merdiveni silmek?

Öyle bir ortamda ben olsam yapmazdım! Genellemenizi geri alın. Kapı önü pislik temizleme görevden diyorsunuz yani. Yada don getirme şu bu.

İyi de burda birlikte yapılan işten bahseden kim evet askerler kendi işlerini görsün ama üstlerinin pis merdivenini temizlemek dondurma almak hangi kitapta yazıyor bunu niye normallestirmeye çalışıyorsun.

Allah'ım ya Rabbim ! Şimdi de askerin görevi moduna girenler geliyor ya ben delleniyorum ! Askerin görevi bellidir bu TSK kanununda geçer görevleri açın okuyun yav ! Asker adam niye kalksın da bu işi yapsın !
Onlara profil yazını armağan ediyorum sen de öyle yap :)

Allah'ım ya Rabbim ! Şimdi de askerin görevi moduna girenler geliyor ya ben delleniyorum ! Askerin görevi bellidir bu TSK kanununda geçer görevleri açın okuyun yav ! Asker adam niye kalksın da bu işi yapsın !

Kendileri askere gitmiyor nasılsa. Böyle sallamak çok kolay onlar için.

asker evet tuvalette temizliyo yemekte yapiyo ama kendi koğusunda kendi pislettigini yapiyo sen kalkip benim belim agridigi icin asker siliyo dersen bu ozel hizmete girer anlatabildim mi ? buna susun ona susun otekine susun berikine susun sonra aksam haberlerde asker tufegiyle kafasina sıkti diyince okuyunca vah yavrum

Onlara profil yazını armağan ediyorum sen de öyle yap :)
Ay valla delirdim ya ! Hele bir de acemi birliğinde bu askerlerin komutan eşlerinin istekleri yüzünden çektiğini kimse çekmemiştir .... İşini güzel yapanları tenzih ediyorum zaten öyle komutanlar askerine sahip çıkar arkasından da hayr duası ettirir.

hayirdir, sizi de rahatsiz ettigine gore var bir seyler belli ki

açılın geldim,konu sahibi korkuya kapılmış anlaşılan..Askeriye eskiden böyle değildi ,şimdi temizlik yapılırken aralarda o kadar şerefli insana da el koydular ki kalanların böyle düdük öttürmesi normal gözüküyor sanırım..
Adıyaman'da dağ başı yazıldığına göre kkk lığının kaç tane lojmanı olabilir ki ,konu sahibi seni bulması çok ta zor değil açıkcası,askere merdiven sildirtme rezaleti bir yana bir de balkonda oturan komşuların üstüne bir şeyler sirkelemen..
hiç mi adap öğrenmedin ,hiç mi insan olmayı düşünmediniz anlamıyorum,üstelik haksız olduğunuz mevzuda sizi eleştiren komşunuza daha da terbiyesizce bir cevap verecek kadar da vurdumduymazsınız..
yani konu bu kadar uzamasın hamileyim hassasım üzgünüm bir daha yapmayacağımlar yaptığınız yanlışı anlamanızdan değil korkunuzdan,bu konu burda kapansa siz kurmuş olduğunuz cumhuriyetinize devam edeceksiniz bu da net.
VE geçmiş olsun eşinizin de başını yaktınız.
Kazen gerekli başvuruları yapmak üzere konu sahibinin kimlik bilgilerine bende talibim.(hem bir asker kızı olarak, hem bir polis eşi olarak hemde bu devletin bir memuru olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…