Yeni komşuya sınır koyma

Bir kadin yazar kuaforluk meslegini yapan bir kisinin askeriyede su asker esi patronicelere hizmet ederken nasilpskilojisinin bozuldugunu anlatmisti. Cidden adam bitmis bu pislikler yuzunden. Daha niceleri var boyle yahu insanliktan yoksun kadin sen niye elalemin askere gitsin vatani korusun diye gonderdgi cocuga pisligini temizletiyorsun. Sen kimsin onlar senin hizmetcin mi? Umarim burdaduyarli avukat filan arladslar vardir da pesine duser ve cezani alirsin. Karnindaki cocugu dusunuyorsun da annelerin aglayarak yurekleri yanarak gonderdigi cocuklara niye acimiyorsun. Cok kotu seyler diyecegim ama sen anla yazmiyorum. Umarjm bulunursun.

ülke sınırlarında yaşamadığından neredeyse eminim düzene laf edenler genelde yurt dışında oluyorlar

Bende lojmanda oturdum ama askere degil sildirilmezdi kadin tutuluyordu bizim orda... birde balkondan bisi silkelemek yasak lojmanda belli 1 gun olur sadece...

ay hadi inşallah park, allah duysun ne diyim :)
yok len şu siz olsanız sizde yaparcısınız için dedim konu sahibini buluruz Allahın izniyle bakıyorum şimdi Adıyaman lojman listelerine ,arkadaş biraz daha saflık edip eşinin sınıfını da yazaydı iyiydi :)

Ne kadar ayıp ya eşiniz eş olsaydı özel alana asker sokmazdı . Askerin görevi sizin binanızın pisliğini temizlemek değil. Ayrıca da siz kim oluyosunuz ki bi askerin hakkını savunan kişiye onun için de seni tutucam diye bi laf edebiliyosunuz. Askerden de helallik alın kadından da.

Evet yemek yapan da tuvalet yıkayan da özel şoförlük yapan da asker yalnız tek farkla "verilen görevin sınırları içinde olan kişilere yapıyor,dıdısının dıdısına degil.Öyle bir ortamda olmayla da alakası yok bunun insanlıkla ve merhametle alakası var.Kimse kimsenin köpeği degil,heleki doğuda görev yapan asker hiç degil.

Çalıştığım kurumda hükümlüler çalışıyor. Ücretsiz olarak kamuya yararlı olmakine adına öyle de sert bir noktadalar ki memnun kalmanyak savsaklarlarsa hoop cezaevine.. biz 30 kişilik bir kalemiz bir kişi de kişisel tek işini yaptırmadı bi sigara al şunu götür demedi. Devletin işi dışında müdürunuz dahil hiçbirimiz. Ve yap desek yapmaya mecburdur suçlular yahu. İnsan kendi ahlaktan yoksun olunca herkesi öyle sanıyor.

ahahahaha kızım konu o kadar çileden çıkarttı ki daha da ağır yazmamak için zor tutuyorum tam da senin mesajına benzer bişi yazacaktım sen yazınca dua gibi anladım
kesinlikle bulunur inşallah, yeter en azından biri kurtulsun yazık yahu..

4 binmiş maaşı eşinin bir üye yazmıştı. Çıkarmı bişeyler

Arkadaslar yoneticiler size uyenin ip veya kimlik bilgilerini veremez. Sizler savciliga suc duyurusunda bulunursunuz savcilik site yonetiminden isterse o sekilde paylasilir. Yanlissam duzeltin. Kazen

Asker konusunda zaten yazılmış gerekenler. Yuh diyorum sadece.

Balkonda birileri varken paspas silkelemek de ne demek? O insanların üstüne pisliğini dökmeye utanmadın bir de laf sokuyorsun. Allah o aileye sabır versin senin gibi komşuları olduğu için

valla bende esk. 1. ana jet üssü komutanına ilettim durumu. ha uğraşırmı bilmiyorum ama hamilelikten olsa gerek daha hassasım bu konularda aradım anlattım konu linkinide mail attım. bakarız dedi :) inşallah adıyamanda fazla lojman yoktur eliyle koymuş gibi bulurlar diye umuyorum

bir kaç yere soruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…