- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
ülke sınırlarında yaşamadığından neredeyse eminim düzene laf edenler genelde yurt dışında oluyorlarhah, "siz olsanız siz de yaparsınız"cılar da gelmiş.. zaten bu şekilde hiçbir adaletsizliğe, torpile, adam kayırmaya ses çıkaramıyoruz.. hemen bitiyor "sen olsan"cılar.. yapın yapın devam edin, bir halt olmaz bu saatten sonra zaten..
ülke sınırlarında yaşamadığından neredeyse eminim düzene laf edenler genelde yurt dışında oluyorlar
yok len şu siz olsanız sizde yaparcısınız için dedim konu sahibini buluruz Allahın izniyle bakıyorum şimdi Adıyaman lojman listelerine ,arkadaş biraz daha saflık edip eşinin sınıfını da yazaydı iyiydi :)ay hadi inşallah park, allah duysun ne diyim :)
Evet yemek yapan da tuvalet yıkayan da özel şoförlük yapan da asker yalnız tek farkla "verilen görevin sınırları içinde olan kişilere yapıyor,dıdısının dıdısına degil.Öyle bir ortamda olmayla da alakası yok bunun insanlıkla ve merhametle alakası var.Kimse kimsenin köpeği degil,heleki doğuda görev yapan asker hiç degil.yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
yok len şu siz olsanız sizde yaparcısınız için dedim konu sahibini buluruz Allahın izniyle bakıyorum şimdi Adıyaman lojman listelerine ,arkadaş biraz daha saflık edip eşinin sınıfını da yazaydı iyiydi :)
4 binmiş maaşı eşinin bir üye yazmıştı. Çıkarmı bişeyleryok len şu siz olsanız sizde yaparcısınız için dedim konu sahibini buluruz Allahın izniyle bakıyorum şimdi Adıyaman lojman listelerine ,arkadaş biraz daha saflık edip eşinin sınıfını da yazaydı iyiydi :)
astsubay işte ne çıksın rütbesi o dünya kadar var ondan4 binmiş maaşı eşinin bir üye yazmıştı. Çıkarmı bişeyler
valla bende esk. 1. ana jet üssü komutanına ilettim durumu. ha uğraşırmı bilmiyorum ama hamilelikten olsa gerek daha hassasım bu konularda aradım anlattım konu linkinide mail attım. bakarız dedi :) inşallah adıyamanda fazla lojman yoktur eliyle koymuş gibi bulurlar diye umuyorumyok len şu siz olsanız sizde yaparcısınız için dedim konu sahibini buluruz Allahın izniyle bakıyorum şimdi Adıyaman lojman listelerine ,arkadaş biraz daha saflık edip eşinin sınıfını da yazaydı iyiydi :)
bir kaç yere soruyorum canımahahahaha kızım konu o kadar çileden çıkarttı ki daha da ağır yazmamak için zor tutuyorum tam da senin mesajına benzer bişi yazacaktım sen yazınca dua gibi anladım
kesinlikle bulunur inşallah, yeter en azından biri kurtulsun yazık yahu..
Bakıyoruz işte hacı bilgilere askeri bilgisi olan sensinastsubay işte ne çıksın rütbesi o dünya kadar var ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?