- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Öyle bir ortamda ben olsam yapmazdım! Genellemenizi geri alın. Kapı önü pislik temizleme görevden diyorsunuz yani. Yada don getirme şu bu.
bu sonradan eklemelere de ayrıca hastayım. her tepki yiyen durun hayır öyle değilllll diye çevir kazı yanmasın paragrafları ekler oldu. ayıptır , yazıktır , günahtır. yarın bir gün sizin de çocuğunuz askere gidecek. çocuğunuza nasıl muamele görmesini istiyorsanız o ana kuzularına da öyle davranın.....Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
Yaa harikasınvalla bende esk. 1. ana jet üssü komutanına ilettim durumu. ha uğraşırmı bilmiyorum ama hamilelikten olsa gerek daha hassasım bu konularda aradım anlattım konu linkinide mail attım. bakarız dedi :) inşallah adıyamanda fazla lojman yoktur eliyle koymuş gibi bulurlar diye umuyorum
Yaşı çok büyük degil o Zaman 26 27 olabilir.Çift maaş var mı ki doğuda bilmiyorum ama?4 binmiş maaşı eşinin bir üye yazmıştı. Çıkarmı bişeyler
Sehit oluyor evine yollaniyor.Ya mesela o asker o merdiveni silerken düştü öldu ne oluyor? Evine goturemezsin ya sen milletin askerini. Bulalım bu aileyi ya hangi asker 4000 maaş alıyor. Adam 29 yaşındaymis.
Sizin vatani görev için sırf apartmanınız temiz kalsın diye para verip gündelikçi gibi askeri kullanmanız doğru mu ? Komutan emir verdi " er" yerine getirdi. Sorsanız o çocuğa kim bilir ne zoruna giderek yaptı o işi ! Siz günaha girmiş olmuyorsunuz ama doğru !Doğacak cocugumun üstüne yemin ederim ki bizim askeri kullandigimiz falan yok tek yanlış veya yalan birşey yazdiysam.Hatta eşim askere ücret verdiğinde bile benim icim rahat etmiyor ben yapayım diye israr ediyorum ama lojmana cok asker girip çıktığı için eşim müsade etmiyor.Gerisi de sizin yorumuza kalmış ama Suan gerçekten büyük günaha giriyorsunuz ama devam edin belli ki dökülmeye ihtiyaciniz var
yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
Üstçavuş o Zaman şuanda o kişiBakıyoruz işte hacı bilgilere askeri bilgisi olan sensin
eğitim zahiyatı oluyorYa mesela o asker o merdiveni silerken düştü öldu ne oluyor? Evine goturemezsin ya sen milletin askerini. Bulalım bu aileyi ya hangi asker 4000 maaş alıyor. Adam 29 yaşındaymis.
Şehit bile olamıyor ki eğitim zaiyati diyorlar :/Sehit oluyor evine yollaniyor.
Günah keçisi olduk iyi mi. Onlar yaparken iyi biz söylerken ama günahhhh küfür gibi yemin ediyorum :/Sizin vatani görev için sırf apartmanınız temiz kalsın diye para verip gündelikçi gibi askeri kullanmanız doğru mu ? Komutan emir verdi " er" yerine getirdi. Sorsanız o çocuğa kim bilir ne zoruna giderek yaptı o işi ! Siz günaha girmiş olmuyorsunuz ama doğru !
Öyle bir ortamda ben yaptırmazdım,kendi adınıza konuşun.Siz yaptırırdınız evet,zaten en üst hizmetlere layık bedenleriniz,bir de üstelik hamile olunca büsbütün kutsallaşıyor.Konu sahibi ve siz dünyada ki tek hamilelersiniz.Diğer 5 milyar insan bulutlardan yağdı zatenyaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
Ya mesela o asker o merdiveni silerken düştü öldu ne oluyor? Evine goturemezsin ya sen milletin askerini. Bulalım bu aileyi ya hangi asker 4000 maaş alıyor. Adam 29 yaşındaymis.
Ailesine hadi desinler sıkıyorsa oğlunuz bizim merdivenleri siliyorken düştü öldü diye azıcık adamlıktan nasip aldılar sa milletin evladını hor gormezlerdi. Bir de eğitim zaiyati diyorlar sanki tüfek bozulduŞehit bile olamıyor ki eğitim zaiyati diyorlar :/
ben şu son haftadan sonra hiç şaşırmam. son trend buAz sonra konu sahibesi gelip beni yanlış anladınız aslında asker bize merdiven sildiriyor ve hatta evimizde de oturuyor derse şaşırmam
yavrum bilgiler gelirse Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına diret şikayette bulunulur .Ama bilgi gelmezse konu linkiyle şikayet edemem burdan da @Kazen e duyurulur.Bakıyoruz işte hacı bilgilere askeri bilgisi olan sensin
Banlanma yineben şu son haftadan sonra hiç şaşırmam. son trend bu
Yemişim günahını vallahi öyle sinirlendim ki anlatamam...! 3 abi gönderdim askere o acemi birliğinde yapılanları duyduğumda şok oldum. Bazı rütbeliler egosu için askerin kafasını isimligi ile bile kazıyor kanatana kadar. Sebebi de eşinin siparişleri niye geç gitmiş... Asker köle asker hamal zaten.! Çoğu temizlendi ama böyleleri de alttan alttan iş yürütüyor ! Şimdinin hamileleri de pek nazlı, bardak kaldırmaz masadan!Günah keçisi olduk iyi mi. Onlar yaparken iyi biz söylerken ama günahhhh küfür gibi yemin ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?