Yeni komşuya sınır koyma

Öyle bir ortamda ben olsam yapmazdım! Genellemenizi geri alın. Kapı önü pislik temizleme görevden diyorsunuz yani. Yada don getirme şu bu.

Ya vicdansız bunlar o anakuzuları kapıların önünü silmek zorunda değil öyle bi görev yok. Bi de abartıyosunux demiş merhametsiz

bu sonradan eklemelere de ayrıca hastayım. her tepki yiyen durun hayır öyle değilllll diye çevir kazı yanmasın paragrafları ekler oldu. ayıptır , yazıktır , günahtır. yarın bir gün sizin de çocuğunuz askere gidecek. çocuğunuza nasıl muamele görmesini istiyorsanız o ana kuzularına da öyle davranın.....

komşunuzu da ayrıca inceliğinden ötürü tebrik ederim..

Yaa harikasın

Sizin vatani görev için sırf apartmanınız temiz kalsın diye para verip gündelikçi gibi askeri kullanmanız doğru mu ? Komutan emir verdi " er" yerine getirdi. Sorsanız o çocuğa kim bilir ne zoruna giderek yaptı o işi ! Siz günaha girmiş olmuyorsunuz ama doğru !

bu nasıl bi mantık ya. kendinden utanmalısın.

Günah keçisi olduk iyi mi. Onlar yaparken iyi biz söylerken ama günahhhh küfür gibi yemin ediyorum :/

Öyle bir ortamda ben yaptırmazdım,kendi adınıza konuşun.Siz yaptırırdınız evet,zaten en üst hizmetlere layık bedenleriniz,bir de üstelik hamile olunca büsbütün kutsallaşıyor.Konu sahibi ve siz dünyada ki tek hamilelersiniz.Diğer 5 milyar insan bulutlardan yağdı zaten.

Askere şahsi işlerinizi yaptırmayı o kadar normalleştirmişsiniz ki alt komşunun lafını kendinize hakaret olarak algılamışsınız, buraya konu açarken zerre aklınıza gelmemiş bu yapılanın yanlış oluşuna üyelerin büyük tepki göstereceği...

bir konu başlığına bakın bir de konunun asıl içeriğine...

siz gerçekten kibirlisiniz, burada geri adım atmanız da yaptığınızın yanlış olduğunu anlamanızdan değil tabiri caizse "yusuf yusuf" olduğunuzdan!

Bir de yukardan paspas silkelerken alt komşuya laf sokup zafer kazanmış edasıyla konu açmışsınız! Görgüsüzlük kendini beğenmişlik yol yordam bilmezlik diz boyu! Bir de çocuk yetiştireceksiniz of ki ne of.

Arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler hepsine canı gönülden katılıyorum. Sizin gbler yüzünden askeri personele nefretle bakıyor insanlar!

Bu arada birileri de çıkmış yok efenim askeriyede işler böyle yok efenim onun görev tanımı bu hee canım heee askerlerin görev tanımı rütbelilerin ev kapısının önünü temizlemek!

Bir de çıkmışlar onu bırakın da siz şuna karşı çıkın yok sisteme ses edemiyorsunuz kadını eziyorsunuz bla blaaa kafalar aynı olunca zaar! Ona ses etme buna ses etme ondan sonra hiçbirşey değişmiyor!

Şu konudaki yorumları okuyunca öyle mutlu oldum ki, haksızlığa karşı açıkça karşı duran kadınlarımızı okuyunca... bir yerden başlamak lazım. Bu kibirli kafalar değişecek!

Şehit bile olamıyor ki eğitim zaiyati diyorlar :/
Ailesine hadi desinler sıkıyorsa oğlunuz bizim merdivenleri siliyorken düştü öldü diye azıcık adamlıktan nasip aldılar sa milletin evladını hor gormezlerdi. Bir de eğitim zaiyati diyorlar sanki tüfek bozuldu

Günah keçisi olduk iyi mi. Onlar yaparken iyi biz söylerken ama günahhhh küfür gibi yemin ediyorum :/
Yemişim günahını vallahi öyle sinirlendim ki anlatamam...! 3 abi gönderdim askere o acemi birliğinde yapılanları duyduğumda şok oldum. Bazı rütbeliler egosu için askerin kafasını isimligi ile bile kazıyor kanatana kadar. Sebebi de eşinin siparişleri niye geç gitmiş... Asker köle asker hamal zaten.! Çoğu temizlendi ama böyleleri de alttan alttan iş yürütüyor ! Şimdinin hamileleri de pek nazlı, bardak kaldırmaz masadan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…