Yeni komşuya sınır koyma

Siz kendi çocuğunuzu lojman temizliği için gönderirsiniz hanımefendi ! Biz ve bizim gibilerin evlatları tatlı ! Vatan borcu için gidiyor askerler oraya lojman temizliği için değil... Ben olsam utanırım böyle yorum yapmaya !

Of of of vallahi intihar edenlere birde bagimliydi diye iftira atıyorlar yemin ediyorum benim eşim Mardin de askerliğini yapmış bana anlattıklarını şuraya yazsam aklın hayalin durur

yavrum bilgiler gelirse Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına diret şikayette bulunulur .Ama bilgi gelmezse konu linkiyle şikayet edemem burdan da @Kazen e duyurulur.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı

Herkes görsün...

Anneler evlatlarının gözünün içine bakıyor,askere gönderiyor,sonra amiri apartman temizletiyor,yazık günah ya.
Nedir yani bir temizlikçi tutmanın bedeli? Ayıp birde utanmadan söylüyorsunuz. Annesi/babası askerde amirinin kapısını silsin diye göndermiyor oğullarını askere.
Sizinde evladınız olacak,sağlıkla gelsin inşallah,hoşunuza gidermiydi askere gönderdiğiniz evladınıza bu tip kişisel işler yaptırılsaydı,hiç sanmıyorum.
Lütfen kişisel işlerinize daha uygun birilerini bulun. Komşunuza verdiğiniz cevapta çok yakışıksız kusura bakmayın.

yaaa çok geç kalmısım ne olmuş buralarda

kızlar neden bu kadar sınırlendınız , konu sahıbı konusunu silmiş sanırım okuyamıyorum cunku ,

bir askerimiz mi ölmüş ay vallahi anlamadım umarım yanlış anlamısımdır

Aynen.. konu sahibi saf bir ego üzerinde oturuyordu resmen, bakmayın burada arabesk takıldığına.. kocasına soruşturma falan açılır diye korkudan bütün yazdıkları.. komşuyu tehdit etmeye bak allah aşkına, seni de tutacak diyor.. allah o komşunun sayısını arttırsın, ancak o baş eder sizin gibi iç boş egonuzla.. keşke gidip kendisi de şikayet etse sizi, görürüm o zaman nasıl tehdit edilirmiş..

P
hayir kadin tepki gosterince kocam paspasimi silkele diyede seni tutacak diyor hemde kadinin tepesinden kapi paspasi silkelerken hakki yani onun o yasam alani sadece ona ait
Assagiya gelen rutbece dusuk ki kibirden ziyade ustu kapali ima var kocam onun icinde sizi tutar neresinden baksan sinir oluyorsun askeremi uzulesin kibir emi sinirlenesin

bir de 25 yaşında çocuk desem çocuk değil dünki veletler nasıl bugün bu hale geldiler ya

ilk sayfada alıntı var gelen kutusu alıntı yapmış.

ülke sınırlarında yaşamadığından neredeyse eminim düzene laf edenler genelde yurt dışında oluyorlar
ASLA !! Ben yurtdisindayim ama herkesten fazla seviyorum ülkemi. Böyle rezillikler tek bizim ülkemizde var ayakisi yaptırma rezaleti. Genelleme yapılmasın bu konudada rica ediyorum

şimdi biraz arkası olan daha kötü geliyor park, 10-15 sene sonra nelerle uğraşacağız tahmin bile edemiyorum..
şu an sistemin çöpleşmesine gözlerimle tanık oluyorum,geçenlerde uzun zaman sonra ilk defa askeri alana girdim tesettüre girdikten sonra hiç gitmemiştim kurallara bağlı kalan bir insansı olduğumdan ,kapıdan girince ööyle bir gururlandım ki dedim burası benim benim benim gurur duyuyorum (yeminle acitasyon değil) sonra içerdeki insanların cins cins hareketleri ve bana bakışlarını gördüm ,oha dedim burası da bitmiş olamaz bitmemeli 50 metrelik şu dalga dalga bayrağın altındakiler egoist olmamalı bunlar vatan bekçileri ve onların aileleri oysaki ama cidden bitmişti çökmüştü bir çok şey ..Allahım tez zamanda peygamber ocağımızı dimdik doğrultsun.

ASLA !! Ben yurtdisindayim ama herkesten fazla seviyorum ülkemi. Böyle rezillikler tek bizim ülkemizde var ayakisi yaptırma rezaleti. Genelleme yapılmasın bu konudada rica ediyorum
üstüne alınma bu tarz yorum yapanların neredeyse tamamı yurt dışında dedim,yurt dışındakiler vatan haini demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…