- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Siz kendi çocuğunuzu lojman temizliği için gönderirsiniz hanımefendi ! Biz ve bizim gibilerin evlatları tatlı ! Vatan borcu için gidiyor askerler oraya lojman temizliği için değil... Ben olsam utanırım böyle yorum yapmaya !yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
Of of of vallahi intihar edenlere birde bagimliydi diye iftira atıyorlar yemin ediyorum benim eşim Mardin de askerliğini yapmış bana anlattıklarını şuraya yazsam aklın hayalin dururYemişim günahını vallahi öyle sinirlendim ki anlatamam...! 3 abi gönderdim askere o acemi birliğinde yapılanları duyduğumda şok oldum. Bazı rütbeliler egosu için askerin kafasını isimligi ile bile kazıyor kanatana kadar. Sebebi de eşinin siparişleri niye geç gitmiş... Asker köle asker hamal zaten.! Çoğu temizlendi ama böyleleri de alttan alttan iş yürütüyor ! Şimdinin hamileleri de pek nazlı, bardak kaldırmaz masadan!
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığıyavrum bilgiler gelirse Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına diret şikayette bulunulur .Ama bilgi gelmezse konu linkiyle şikayet edemem burdan da @Kazen e duyurulur.
Ohoo burada neler oldu neler zamanındasizden korkulur kk hatunları, adamın seceresini buluyosunuz vallahepinizin içinde hafiyelik varmış helal
Yahu konu sahibi iyine niyetli olsa komşu kadına seni de tutacak der mi ? Bu cümle için korkunç bir ego lazım. Madem yaptığınız normal neden sildin ki konuyu ? Hatta eşine de şikayet et bizi. Bize de tuvalet temizletirsiniz.
hayir kadin tepki gosterince kocam paspasimi silkele diyede seni tutacak diyor hemde kadinin tepesinden kapi paspasi silkelerken hakki yani onun o yasam alani sadece ona aitAskere şahsi işlerinizi yaptırmayı o kadar normalleştirmişsiniz ki alt komşunun lafını kendinize hakaret olarak algılamışsınız, buraya konu açarken zerre aklınıza gelmemiş bu yapılanın yanlış oluşuna üyelerin büyük tepki göstereceği...
bir konu başlığına bakın bir de konunun asıl içeriğine...
siz gerçekten kibirlisiniz, burada geri adım atmanız da yaptığınızın yanlış olduğunu anlamanızdan değil tabiri caizse "yusuf yusuf" olduğunuzdan!
Bir de yukardan paspas silkelerken alt komşuya laf sokup zafer kazanmış edasıyla konu açmışsınız! Görgüsüzlük kendini beğenmişlik yol yordam bilmezlik diz boyu! Bir de çocuk yetiştireceksiniz of ki ne of.
Arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler hepsine canı gönülden katılıyorum. Sizin gbler yüzünden askeri personele nefretle bakıyor insanlar!
Bu arada birileri de çıkmış yok efenim askeriyede işler böyle yok efenim onun görev tanımı bu hee canım heee askerlerin görev tanımı rütbelilerin ev kapısının önünü temizlemek!
Bir de çıkmışlar onu bırakın da siz şuna karşı çıkın yok sisteme ses edemiyorsunuz kadını eziyorsunuz bla blaaa kafalar aynı olunca zaar! Ona ses etme buna ses etme ondan sonra hiçbirşey değişmiyor!
Şu konudaki yorumları okuyunca öyle mutlu oldum ki, haksızlığa karşı açıkça karşı duran kadınlarımızı okuyunca... bir yerden başlamak lazım. Bu kibirli kafalar değişecek!
bir de 25 yaşında çocuk desem çocuk değil dünki veletler nasıl bugün bu hale geldiler yaAynen.. konu sahibi saf bir ego üzerinde oturuyordu resmen, bakmayın burada arabesk takıldığına.. kocasına soruşturma falan açılır diye korkudan bütün yazdıkları.. komşuyu tehdit etmeye bak allah aşkına, seni de tutacak diyor.. allah o komşunun sayısını arttırsın, ancak o baş eder sizin gibi iç boş egonuzla.. keşke gidip kendisi de şikayet etse sizi, görürüm o zaman nasıl tehdit edilirmiş..
ilk sayfada alıntı var gelen kutusu alıntı yapmış.yaaa çok geç kalmısım ne olmuş buralarda
kızlar neden bu kadar sınırlendınız , konu sahıbı konusunu silmiş sanırım okuyamıyorum cunku ,
bir askerimiz mi ölmüş ay vallahi anlamadım umarım yanlış anlamısımdır
bir de 25 yaşında çocuk desem çocuk değil dünki veletler nasıl bugün bu hale geldiler ya
ASLA !! Ben yurtdisindayim ama herkesten fazla seviyorum ülkemi. Böyle rezillikler tek bizim ülkemizde var ayakisi yaptırma rezaleti. Genelleme yapılmasın bu konudada rica ediyorumülke sınırlarında yaşamadığından neredeyse eminim düzene laf edenler genelde yurt dışında oluyorlar
şu an sistemin çöpleşmesine gözlerimle tanık oluyorum,geçenlerde uzun zaman sonra ilk defa askeri alana girdim tesettüre girdikten sonra hiç gitmemiştim kurallara bağlı kalan bir insansı olduğumdan ,kapıdan girince ööyle bir gururlandım ki dedim burası benim benim benim gurur duyuyorum (yeminle acitasyon değil) sonra içerdeki insanların cins cins hareketleri ve bana bakışlarını gördüm ,oha dedim burası da bitmiş olamaz bitmemeli 50 metrelik şu dalga dalga bayrağın altındakiler egoist olmamalı bunlar vatan bekçileri ve onların aileleri oysaki ama cidden bitmişti çökmüştü bir çok şey ..Allahım tez zamanda peygamber ocağımızı dimdik doğrultsun.şimdi biraz arkası olan daha kötü geliyor park, 10-15 sene sonra nelerle uğraşacağız tahmin bile edemiyorum..
üstüne alınma bu tarz yorum yapanların neredeyse tamamı yurt dışında dedim,yurt dışındakiler vatan haini demedimASLA !! Ben yurtdisindayim ama herkesten fazla seviyorum ülkemi. Böyle rezillikler tek bizim ülkemizde var ayakisi yaptırma rezaleti. Genelleme yapılmasın bu konudada rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?