Yeni komşuya sınır koyma

Sonra dedi ya çok giren çıkan oluyor diye kocası silmesine izin vermiyormuş

Hamile değilken de asker siliyordur o lojmanı bence
Aynen öyle ki bence sadece merdiven de silmiyordur merdiven sildiren pazar alışverişini de yaptırır..

Elalemin görmemişi rutbeli asker oluyor baba evinde birşey görmemiş bi hanımlada evleniyor. Böyle karı kocalar koca askeriyenin imajını yıllardır zedeliyor.
Bunun gibi bi sürü hikayeler duymuştum zamanında.
Tüm erleride hizmetçileri sanıyorlar.
Yılların ezilmişliğini kimse yeni asker ocağına gelmiş erin üzerinden tatmin edemez.
Böyle yapanları Allah ıslah etsin.

Çok sinirlendim yahu

Konuda 3 hata var...

Birincisi askere özel iş yaptırılması görevini kötüye kullanımı
İkincisi pisliği pencereden silkelemek
Üçüncüsü onada kocam seni tutacak demek baskesen herhalde kocası herşeye birini tutuyor hem tehtit hem inanılmaz ayıp...
Utanacagina avam kadın diyorsun

Komşu elinden geleni ardına koymaz inşallah nereden tutsan elinde kalır

benim eşim şuan rütbeli ama rütbeli olmadan önce askere gitmişti. Askerde bir albayın habercisiydi . Albay gece araayıp eve gel karımın donu balkondan aşağı düştü diyecek kadar bir adamdı .Kadın bir yere yemeğe gittiklerinde içer içer arabada abuk subuk konuşurdu. Albayın bebesine saatlerce bakılır karısı arabayla gezdirilirdi. Neyse eşim sınava girdi şuan rütbeli asla hiç bir askeri ezmiyoruz ezmeyiz ezen var mı var işte görüyoruz. Sırf bu yüzden ailecek hiç bir rütbeli ile yada karısıyla görüşüp yüz göz olmuyoruz açıkcası sırf bu birbirlerini yada askerleri ezme muhabbeti yüzünden. Ayrıca asker rütbeliden para alamaz kimseyi kandırmaya çalışmayın .Ha şunuda söyliyim her rütbelide böyle değil onun bilincinde olmak lazım

Hamile olmayan biri bunu yazsam çok çok agır konuşurdum ama Hamilesiniz diye sözlerimi dikkatli seçmek istiyorum.
kadın haklı. Yani asker sizin apartmanınızı silmek zorunda değil görevi değil. Hamilesiniz diye silemiyorsanız temizlik işine giden biriyle konuşursunuz o kişi siler.
Ayrıca balkondan herhangi bşy silkeleyenlere çok sinir olurum.
Alt Komşununda, askerinde yerinde olsam sizi şikayet ederdim.

Çok önceden eşya taşınırken askerler yardım ederdi,sonra yasaklandı zaten...

Ahh canım mesafe koymak istiyorum diyorsun nasıl yapacağım diyorsun oysaki çok basit=) söylersin rütbeli kocana. Alt katin rütbesi sizden altsa o koyuverir mesafeyi. . .ona da yaptırır bi iş!!! Ne de olsa askeriye vatan korumak için değil sizin gibi kendini bilmez ne oldum delisi insanlar için var... yazık! Karnındaki bebeden utan...

Sonradan görme şımarıklığı başka hiçbirşey değil..

yalan ya ne kek ne böreği kadın askere günahını vermezzzz
Allah bilir kocasına yapıyordur kocasıda askere ikram ediyordur özel olarak askere kek yapmak için bayaaa bı kek yapmak lazım onu yapana kadar tüm evi siler parlatirsin

ha!!
en baştan neden yazmıyorsunuz merak ettim
ki eski üyesiniz burda hepimizin tepki göstereceğimiz belli
bana sanki eleştrilerden sonra çevirdiniz gibi geldi
yine de günahınızı almak istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…