- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
kek olayına inanmıyorum bencede haklısınız rütbelerinide merak etmedim değil şuanAllah bilir kocasına yapıyordur kocasıda askere ikram ediyordur özel olarak askere kek yapmak için bayaaa bı kek yapmak lazım onu yapana kadar tüm evi siler parlatirsin
utanacak insan komşusuna senide parayla tutacağım gibi bir laf etmez. hadi etti diyelim yüzsüz gibi gelip konu açıp karşıdakine avam demez. yok dostum yok. utanmak insanlar ve hatta hayvanlar için bile var ama bunlar için yok...Ahh canım mesafe koymak istiyorum diyorsun nasıl yapacağım diyorsun oysaki çok basit=) söylersin rütbeli kocana. Alt katin rütbesi sizden altsa o koyuverir mesafeyi. . .ona da yaptırır bi iş!!! Ne de olsa askeriye vatan korumak için değil sizin gibi kendini bilmez ne oldum delisi insanlar için var... yazık! Karnındaki bebeden utan...
Emir.Askere sildiriyor derken ücretlimi sildiriyor yoksa emirmi veriyor anlamadım
Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
JANET iyisin, hoşşunda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsun ha.Rezilsiniz. O askerin görevi sizin pisliğinizi temizlemek değil!
Şu an varya sinirden çıldırıyorum..
Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah o karnındaki çocuğu da insanlar kendi pislikleri için her zaman kullanırlar! ( Size bu gerek! )
O kadına da helal olsun çok iyi demiş. Reziller! Reziller!
Daha çok şey derdim ama inşallah bu size yeter!
Az yiyin de temizlikçi tutun o zaman! Kimse çocuğunu askere bu yüzden göndermiyor!
Ya cidden elim ayağım titriyor! Allah kahretsin ne pis insanlarsınız!
aynen ya varya öyle üzücüki bu tarz şeyleri görmek .Kendi de hamileymiş bir gün oğlu olursa belki ona da askerde kapı önü sildirirler ne de olsa kek börek var işin ucunda..
Tamam o biraz fazla olmuş ama bazı insanlar kendilerine yapılmayınca anlamıyorlar maalesef. O çocuklar da bir ananın babanın evladı. O çocukları da bir ana karnında taşıdı. Belki anlar diye öyle dedim ama sanmıyorum zaten. Allah hayırlısını versin.JANET iyisin, hoşşunda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsun ha.
Karnındaki bebek için dediğin sence mantıklı mı şimdi ?
Sabinin ne suçu var ?
Tamam sinirlisin hatta hepimiz sinirlendik ama bu fazla olmuş
Tamam haklısın da ne bileyim okuyunca bir garip oldum seni.Tamam o biraz fazla olmuş ama bazı insanlar kendilerine yapılmayınca anlamıyorlar maalesef. O çocuklar da bir ananın babanın evladı. O çocukları da bir ana karnında taşıdı. Belki anlar diye öyle dedim ama sanmıyorum zaten. Allah hayırlısını versin.
sadece emir değilmiş işte güya konu sahibinin eşi askere para veriyormuş konu sahibide pasta börek yapıyormuş silsin diyeEmir.
Bence kekinizi oturun kendiniz yiyin.
Eşinizin mesleğinin sadece kendisine ait oldugunu sizin kek yollamanız gerekmediğini ayrıca askeri sizin tabirinizle ' bedava' olmasada bu şekilde özel işinizi yaptıramayacagınızı anlayın.
Temizlik görevlisi bulamıyorsanız, sizde hamilesiniz diye yapamıyorsanız. Eşiniz kendi silsin.
Rezilsiniz. O askerin görevi sizin pisliğinizi temizlemek değil!
Şu an varya sinirden çıldırıyorum..
Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah o karnındaki çocuğu da insanlar kendi pislikleri için her zaman kullanırlar! ( Size bu gerek! )
O kadına da helal olsun çok iyi demiş. Reziller! Reziller!
Daha çok şey derdim ama inşallah bu size yeter!
Az yiyin de temizlikçi tutun o zaman! Kimse çocuğunu askere bu yüzden göndermiyor!
Ya cidden elim ayağım titriyor! Allah kahretsin ne pis insanlarsınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?