Yeni komşuya sınır koyma

Allah bilir kocasına yapıyordur kocasıda askere ikram ediyordur özel olarak askere kek yapmak için bayaaa bı kek yapmak lazım onu yapana kadar tüm evi siler parlatirsin
kek olayına inanmıyorum bencede haklısınız rütbelerinide merak etmedim değil şuan

utanacak insan komşusuna senide parayla tutacağım gibi bir laf etmez. hadi etti diyelim yüzsüz gibi gelip konu açıp karşıdakine avam demez. yok dostum yok. utanmak insanlar ve hatta hayvanlar için bile var ama bunlar için yok...

Askere sildiriyor derken ücretlimi sildiriyor yoksa emirmi veriyor anlamadım
Emir.

Bence kekinizi oturun kendiniz yiyin.
Eşinizin mesleğinin sadece kendisine ait oldugunu sizin kek yollamanız gerekmediğini ayrıca askeri sizin tabirinizle ' bedava' olmasada bu şekilde özel işinizi yaptıramayacagınızı anlayın.
Temizlik görevlisi bulamıyorsanız, sizde hamilesiniz diye yapamıyorsanız. Eşiniz kendi silsin.

JANET iyisin, hoşşunda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsun ha.
Karnındaki bebek için dediğin sence mantıklı mı şimdi ?
Sabinin ne suçu var ?
Tamam sinirlisin hatta hepimiz sinirlendik ama bu fazla olmuş

Kekinizi böreğinizde size kalsın.
Ücretinin size kalsın.
Yeterki askerlerimizi bi rahat bırakın.
Zaten çoğunun psikolojisi farklı oluyor aileden uzak askeriye disiplin demek.
Asker eşleriiii, mesleğe karışmamalı!!?
Bazı rütbelilerde kendine gelmeli!!

Kendi de hamileymiş bir gün oğlu olursa belki ona da askerde kapı önü sildirirler ne de olsa kek börek var işin ucunda..
aynen ya varya öyle üzücüki bu tarz şeyleri görmek . sanki askerin annesi oğlunu kapı önü silsin diye doğurmuş ben anlamadım ki kek börek yapan zaten merdiveni vileda ile siler yani neyi silemiyor anlamadım

Ben hamileyken şimdikinin on katı inceydi yüreğim yerde yürüyen karıncaya basmamak için geçmesini beklediğimi biliyorum
Zavallı bir askere merdiven sildirmek nasıl bir merhametsizliktir
O asker içinden bir defa intizar etse tutar bunu bilmiyor musunuz?
3 gebelik geçirdim son güne kadar da yaptım temizliğimi
Ayrıca viledayla yer sildiği için bebeği düşeni hiç duymadım
Biraz merhametli vicdanlı olun olmaz mı

JANET iyisin, hoşşunda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsun ha.
Karnındaki bebek için dediğin sence mantıklı mı şimdi ?
Sabinin ne suçu var ?
Tamam sinirlisin hatta hepimiz sinirlendik ama bu fazla olmuş
Tamam o biraz fazla olmuş ama bazı insanlar kendilerine yapılmayınca anlamıyorlar maalesef. O çocuklar da bir ananın babanın evladı. O çocukları da bir ana karnında taşıdı. Belki anlar diye öyle dedim ama sanmıyorum zaten. Allah hayırlısını versin.

"aşağıdan ablasi kafasini uzatıp silkelemeye de birini tutsaydi eşin dedi güldü bende " onun içinde seni tutacak" dedim sonra girdim içeri ve gerçekten cok sinirim bozuldu."

bunu okuyunca da benim çok sinirim bozuldu, midem bulandı. Nasıl bir seviyesizliktir, hem balkonda oturanın tepesine paspas sirkelemek hemde böyle cevap vermek?

Askerlere merhametsizliğinizi hiç anlamadım, anlayamam.
Bi zahmet eşiniz silsin, ama yoook altında askerler varken ne gerek varki
Ablayı da tebrik ederim, ilk başta fark etmiş müdahale etmiş
Bence daha çok rezil olmadan sessizce o evde yaşayın ben olsam utancımdan yüzlerine bakamazdım.

Tamam haklısın da ne bileyim okuyunca bir garip oldum seni.
Yuh dedim janet bu sefer tam gaz girmiş konuya.

sadece emir değilmiş işte güya konu sahibinin eşi askere para veriyormuş konu sahibide pasta börek yapıyormuş silsin diye

Kardes alnından öpeyim senin ne güzel demişsin. Gerçi sadece rezillik değil bu başka birseyler daha denmesi gerekiyor da demiyor işte. Yalnız bunu yaptırmak ayıp fa bunu buraya yazma cesareti ne demek ya?

Helal olsun o ablaya ya. Ne güzel söylemiş!

İyi o merdivenleri silmis bizim tanidiga cam sildirme ,evde esya yeri degistirme bakkala cakkala yollama hanimi kuafore gune goturme isleri yaptirmislar
Maalesef ust rutbelerde durum bu emir veriyor askerde yapiyor ne yapsin
Oyle para veriliyor falan inandirici degil
Esiniz silsin bir zahmet birakinda adamlar askerligini yapsin yaziktir gunahtir iclerinde cok garibanlar oluyor dagin bir koyunden gelen vs benim vicdanim el vermezdi
Komsunun tepkisini hakli buldum

Ayrıca asker merdiven silerkenmi oldu bu olay. Sizde birde o iş içinde eşim sizi tutacak demissiniz bayana. Bunu asker duyduysa nekadar onur kırıcı birsey. Hadi para alıyor diyelim demekki ihtiyacı var mecbur yapiyor. Kimse, heleki genç bir delikanlı olarak bayıla bayıla merdiven silmez. Kibirlisin iste

Tatillere, ana babanızın evine, kaynananıza bilmem kaç km uzakta da olsa hoplaya zıplaya gidersiniz, iş yapmaya gelince ama ben hamileyim.
Geçiniz bunları, ektiğinizi elbet biçersiniz. Allah yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz. İnsan kullanmayı seven aciz birisiniz.

konu sahibi kaçtı tabi her zaman olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…