ben bugun koleston un 4.0 rengine boyadım. gercekten cok pratik ilk defa kendim boyadım sacımı hic de zorluk cekmedim
fakat kutunun ustunde kahve yazıyo ve oyle de gorunuyo olmasına ragmen sacım siyah oldu.. neden acaba ? kutudaki renklere guvenmemek mi lazım?
70 eminimki çok güzeldir :) bence 70 ile boyasan 60 ın kutusunda olan renk çıkıcakmış gibi geliyor bana cünkü ne zaman boyasam kutudakinin 1-2 ton koyusu cıkıyor
arkadaslar ben kullandım harika bir ürün tesadüfen dün aldım cok rahat hemen kendiniz boyıyabilirsiniz sacınızı ve cok güzel kokuor
ama istediginiz renk acıgı alın cünkü kutudaki renk bir 2 ton koyusu oluo heralde ben cok acık kumral aldım kutudaki renk olmadı daha koyu oldu hatta alırken annem kızdı bu cok acık die ama cok güzel bir renk cıktı ortaya ona göre alın arkadaslar istediginiz renkin acıgını
esrayse
dip boyasını nasıl yaptınız anlatabilir misiniz.ayrıca bo boyaların fiatı nedir acaba
Cezzy benim saçlarm koyu kumral ve doğal renk hiç boyanmamış 70 almayı düşünüyordum istediğim renk 60a yakın bir ton ama satıcı bayana sorduğumda bu senin saçını en fazla yarım ton açar demişti ne dersin sence 60gibi bir renk tutturablr mymkoyu kestane boyalı saçlarımı 3 hafta önce açık kumral (ilk boyama için hiç olmadı açık kestaneye) döndürebilmek için renk açtırma işlemi yaptırdım. Kuaför "ilk boyamada açık kumral rengi tutturmak zor ayrıca saçın çok yıpranır 2. boyada tuttururuz" demişti bana da mantıklı geldi. Ama 10 güne kalmadı saçlar turuncuya yakın açık bakıra döndü.
Ben de nasılsa bir kez işlem gördü ve rengi açıldı bir daha kuaföre para bayılmaya gerek yok diyerek kendim boyamaya karar verdim. satıcı kızın önerisi ile hem denemek için bu ürünü aldım. Pek umutlu değildim açıkçası ama daha ilk boyamada ,dipten gelen işlem görmemiş kendi saçımın renginin, tek boyamada ve açıcı kullanmadan açık kestaneye ulaşması sürpriz oldu. (açık kumraldan vazgeçtim bu arada)
Ayrıca kuafördeki işlem sonrası kuruyup sertleşen saçlarımda belirgin bir düzelme oluştu. Zaten kuaförlerden haz etmem pek. hazır kampanyası da varken (15.09.2011 e kadar 9.90 tl) stoklamayı düşünüyorum.
kendi adıma üründen memnunum. ancak boyanın , katalogta görünen renkten(7.0 çok açık kestane yerine 6.0 açık kestaneye dönüştü) daha koyu renk yaptığına da katılıyorum. Sonuç olarak benim de istediğim açık kestaneydi.
saçlarım omuz hizasında, ve kutudaki ürün miktarı gereğinden fazla bile geldi diyebilirim.
ben 2 ay önce kolestonun köpük kışkırtıcı kahve tonunu boyamıştım.memnun kalmıştım boyamakta da zorkuk çekmedim.bu sefer lorealın 53 numarasını aldeım ve dün boyadım çok koyu olmadı zemin saç rengim koyu kahverengi ben her iki köpük saç boyasından memnun kaldım.
galiba cok koyu oluooo30 dk olmadan yıkicam sanrımmm :) cok etkili ve pratik bişeyy :)
70 numarasını aldım çünkü tam istediğim renkti boyalı saçımın üstüne vurdum ama hiç tutmadı saçlarım aynı rengiyle duruyo(eğer boyalı saçta tutmuyorsa o ayrı tabi) ufacık bi renk açılması bile olmadı yani .( .. verdiğim 19 tlye yazık oldu .( bi dahakine alırsam kolestonun köpük boyasını alırım ..
kızlar bende 8.3 ü merak ediyorum kullanan varsa ne olur yazsın en son garnier koyu sarı aldım biraz koyultayım diye saçım resmen turucu kahve arası bir şey oldu oysa ne güzel sapsarıydı keşke boyamaz olaydım garnierdan önce palette deluxe 10.1 boyamıştım olmazsa yine 10.7 boyucam altın sarısı gibi bir renk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?