Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni köpük saç boyası Loreal ~

arkadaşlar merhaba,ben daha önce koleston 8.0 açık kumrala boyamıştım saçımı.çok fazla beyazım yok.o yüzden güzel kapattı beyazları.rengi kutudakinden çok farklı koyu sarı karamel arası bir renk oldu.fena olmadı.ama ben kolestonun kokusundan çok rahatsız oldum.feci halde genzimi yaktı.zaten alerjik bir bünyem var.bugün de loreal köpük boyanın en açık rengi olan 70 numara çok açık kestaneyi denedim.yine koyu oldu kutuya göre.ama rengi hoşuma gitti.çok doğal ve parlak oldu.kolestonunki boyarken biraz akmıştı.ama loreal hiç akmadı ve kokusuda çok güzel.meyve kokusu.kapatıcılığı kolestondan daha iyi.kolestondan daha parlak ve canlı oldu saçlarım.1-2 hafta geçsin bakalım akacak mı? tekrar yazarım sonra size.ama ben kesinlikle lorealinkini tavsiye ediyorum herikisini de kullanmış biri olarak.ama maalesef lorealin renk seçeneği kolestondan daha az.:34:

Kızlar ben koyu renk saça bayılırım,daha önce de çok boyatırdım simsiyaha.
Koyu kahvedir saçlarım 3 senedir hiç boyatmadım.Loreal köpük boyanın şehvetli siyahını aldım saçlarımın boyu sütyen hizamda.
Bir kutu yeterli midir acaba,yedek kutu da aldım ama onu açmama gerek var mıdır acaba?
Bilgisi olan arkadaşlar yorum bekliyorum teşekkürler...

Son düzenleme:
Kızlar ben koyu renk saça bayılırım,daha önce de çok boyatırdım simsiyaha.
Koyu kahvedir saçlarım 3 senedir hiç boyatmadım.Loreal köpük boyanın şehvetli siyahını aldım saçlarımın boyu sütyen hizamda.
Bir kutu yeterli midir acaba,yedek kutu da aldım ama onu açmama gerek var mıdır acaba?
Bilgisi olan arkadaşlar yorum bekliyorum teşekkürler...

1 kutu kesin yetmez cnm 2 kutuyla yap ;) benim saçlarım önler omuzumda arkalar daha kısa bana bile 1 kutu anca yetti sen 2den aşagu kullanma anca yeter ;)

merhaba kızlar
bende loreal sublime mousse enfes açık kahveyi aldım bi cesaret edebilirsem boyicam. zemin rengim yine kuaförün boyadığı lorealin 7.40 ı yani turuncu ağırlıklı bakır gibi bir renk. gerçi 2cm falanda dipleri çıktı. emek emek orielle açtırdığım saçlarımı iyice koyultmak istemiyorum ama diğer boyalarlada tek başıma evde boyamam zor oluyo... çok karasızım oyüzden. hem acaba saçımın tamamını boyarmı bir kutu köpük boya. omuzdan 3 4 parmak daha uzun bilemedim bi türlü. deneyen varsa bu rengi yardımcı olursa çok sevinirim...

Kızlar arkadaşların da dediği gibi koyu çıkıyor. Benim rengim 9 tonuydu sublime'in tam 70 tonundaki kızın rengi gibi olsun istiyorum normalde aldım ve sacımın ufak bir kısmında denedim baya koyu tutuyo saçım 6 tonlarına geldi yani ama neyseki görünmeyen miniminnacık bir kısımda denemiştim bence istemediğiniz bir renk çıkmasındansa bir deneyin sizde arkadan 1-2 clik bir kısımda.

Bende dün dayanamayıp loreal'in 62 nolu boyasını aldım 1-2 hafta içinde boyuycam ama sabahtan beri hatta 4 günden beri yorumları takip ediyorum boya koyu tutuyormuş. benim taban rengim karamel üstler hafif koyu ama çok değil neyse şimdi aslında ben birden 62'yi aldığıma pişman oldum gidip 70'i alıcam nasılsa koyu oluyomuş 1-2 ton o yüzden birden çok da koyu olsun istemiyorum diğer alğım 62'yi ise daha sonra kullanmayı planlıyorum arkadaşlar. unutmadan boyayı 30 dk tutun diyor ama ben 15 dk falan tutucam bakalım sonuç ne olucak.:1::46:

üç gün önce benim merakım ve ısrarım üzerine annem kendi saçını köpük boya ile byadı. o yıllardır normal tüp boyalarla kendisi boyardı zaten ben daha hiç saçımı kendim boyamadığımdan ondan rica ettim hani denesin de çok kolaysa ben de uygularım diye. Koleston almış kahve bi ton hem siyaha yakın tutumuş 25. dakkada yıkamış o kadar koyulunca hem de sanırım o diğerine daha alışkın olduğundan çok rahat gelmemiş uygulaması ama en önemlisii saçlarını tutam tutam dökmüş yaa zaten çok tuhaf kokuyordu diyor avuç avuç saçı dökülmüş çok korkmuş:52: koleston kötüymüş yane bu açıdan loreal nasıl bilmem. Saçı dökülen oldu mu başka köpük boyalarda?

arkadaşlar merhaba,ben daha önce koleston 8.0 açık kumrala boyamıştım saçımı.çok fazla beyazım yok.o yüzden güzel kapattı beyazları.rengi kutudakinden çok farklı koyu sarı karamel arası bir renk oldu.fena olmadı.ama ben kolestonun kokusundan çok rahatsız oldum.feci halde genzimi yaktı.zaten alerjik bir bünyem var.bugün de loreal köpük boyanın en açık rengi olan 70 numara çok açık kestaneyi denedim.yine koyu oldu kutuya göre.ama rengi hoşuma gitti.çok doğal ve parlak oldu.kolestonunki boyarken biraz akmıştı.ama loreal hiç akmadı ve kokusuda çok güzel.meyve kokusu.kapatıcılığı kolestondan daha iyi.kolestondan daha parlak ve canlı oldu saçlarım.1-2 hafta geçsin bakalım akacak mı? tekrar yazarım sonra size.ama ben kesinlikle lorealinkini tavsiye ediyorum herikisini de kullanmış biri olarak.ama maalesef lorealin renk seçeneği kolestondan daha az.:34:

canım sacının rengini rica etsem paylaşır mısın merak ettim sende nasıl durduğunu. Saçlarım biraz daha uzasın koyultmayı düşünüyorum şuan 9 tonlarında. Resim ekleyebilirsen fikir olur bana da

bende dayanamadım boyadım. 1 kutu tam yetti. yalnız kutuda görünen renkten çok çok daha koyu tuttu. saçında çok beyazı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. enfes açık kahve daha ziyade koyu kestane gibi oldu. bundan sonra sarıya yakın tonları tercih edicem. 100 mesaj olmadan foto koyamıyorum ama isteyenlere mail atabilirim :3:

Sevgili hanımlar,
Benim şöyle bir sorunum var. Saç diplerimde kabuklanma mevcut. Kepek şampuanları kullandım (şuan bioblas kullanıyorum) ama bi yararını görmedim. Geçenlerde bir bayan saçlarımı boyamamı önerdi. Bugüne kadar (24 yaşındayım) 3 kez boyattım. En son 1,5 sene önce boyamıştım. Sizler ne önerirsiniz ? Saçlarımı boyarsam sürekli boyamak zorunda mı kalırım ? Boyarsam koyu bir renk istiyorum ve köpük boya kullanmayı düşünüyorum.
Not: Saçlarım çok uzun. Boyarsam iki kutu köpük boya yeterli olur mu ?

Şimdiden teşekkürler... :2:

$IMG_3573.webp İşte saçlarım ve rengi...

bu ürün gerçekten muhteşem.daha önce evde saç boyamayı hiç denememiştim.ilk kez kullandım oldukça başarılı bir sonuç elde ettim.fiyat olarakta çok uygun şiddetle tavsiye ederim. kuaför masrafımı biraz olsun azalttığını düşünüyorum :)

ben ilk gördüğümde 70 numarayı beğendim zemin rengi altın sarısı olurmu sizce

akasyapapatya
olur tabi ama bu köpük boyalar göründüğünden daha koyu çıkıyo ona göre boya. bende boyadım enfes açık kahveye 8 -9 gün falan oldu biraz aktı ve şimdi asıl rengini buldu diyebilirim ilk boyadığımda daha koyuydu.

Back
X