- Konu Sahibi venusyildiz
-
boş gebelikten sonra kaç ay korunma süresi verdi doktor..bana bir ay verdide ama benimki tam boş gebelik sayılmaz belki ondan
ben doktoruma gidip korunmayı bıraktım geçen hafta doktor ecopirin ve folidoce verdi onları kullanıyorum aranızda bu ilaçları kullanan var mı
çok garip birşey oldu kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra adet oldum zaten midem çok bulanıyo diye bi test yaptım ve çift çizgi nasıl olur anlayamadım.iki farklı markanın testini uyguladım ikisinde de kopkoyu bir çizgi üstüne görme ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Ben aynı ilaçların başka markalarını kullanıyorum, kan pıhtılaşması için verdi bana doktorum.
Kan testini ne zaman yaptın, adetinin kaçıncı günüydü, sonra kaç gün sonra geldi adet, yeni testi hangi gün yaptın??? ne çok soru var dimi :)
Ben son seferinde üstüne gördüm, aynı adet gibi pıhtılı ve sanıcılı 6 gün süren kanamam oldu, kan testi yaptırmamıştım. Çok sonra öğrenmiştim hamile oldugumu.
E o zaman tebrik edelim seni.
Bu arada ben de hamileyim, dün akşam öğrendim ben de. Henüz kan testi yaptırmadım, doktorumla konuşmayı bekliyorum.
cnm tebrik ederim.ne güzel ya inşallah ben de hamişimdir.kan testi adetme 4gün kala yapıldı.olsa çıkması gerekiyordu.sonra adet oldum.kan testimdenm yaklaşık 9-10 gün geçti idrarda baktım adetim bitince çift çizgi.senin de mi üstüne görme oldu ne zaman öğrendin ya düşükse diye korkuyorum ama kanda niye çıkmadı.
cnm tebrik ederim.ne güzel ya inşallah ben de hamişimdir.kan testi adetme 4gün kala yapıldı.olsa çıkması gerekiyordu.sonra adet oldum.kan testimdenm yaklaşık 9-10 gün geçti idrarda baktım adetim bitince çift çizgi.senin de mi üstüne görme oldu ne zaman öğrendin ya düşükse diye korkuyorum ama kanda niye çıkmadı.
çok garip birşey oldu kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra adet oldum zaten midem çok bulanıyo diye bi test yaptım ve çift çizgi nasıl olur anlayamadım.iki farklı markanın testini uyguladım ikisinde de kopkoyu bir çizgi üstüne görme ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Ben aynı ilaçların başka markalarını kullanıyorum, kan pıhtılaşması için verdi bana doktorum.
Kan testini ne zaman yaptın, adetinin kaçıncı günüydü, sonra kaç gün sonra geldi adet, yeni testi hangi gün yaptın??? ne çok soru var dimi :)
Ben son seferinde üstüne gördüm, aynı adet gibi pıhtılı ve sanıcılı 6 gün süren kanamam oldu, kan testi yaptırmamıştım. Çok sonra öğrenmiştim hamile oldugumu.
E o zaman tebrik edelim seni.
Bu arada ben de hamileyim, dün akşam öğrendim ben de. Henüz kan testi yaptırmadım, doktorumla konuşmayı bekliyorum.
tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın..
Venusten haber yok ins kotu bir durum yoktur
amin..soruyu sana soracaktım ama yapamadım doktor bana ecopirin verdi kullanıyorum ama kan pıhtılaşması için bi tahlil yapmadı zararı olmaz dimiSağol canım darısı başına.
amin..soruyu sana soracaktım ama yapamadım doktor bana ecopirin verdi kullanıyorum ama kan pıhtılaşması için bi tahlil yapmadı zararı olmaz dimi
Guzel haberlerini bekliyorum. Ins yarin alirsin guzel habericnm bi değişiklik yok.yani daha ne olduğunu bilmiyorum hafta içi gidemiyorum maalesef.yarın randevum.yarın akşam inşallah hayırlı haberler veririm.
merhabalar arkadaşlar.bugün doktora gittim.hamileyim.ben de anlayamadım nasıl oldu adet görmüştüm doktorum üstüne görmüşsün dedi.tam kaç haftalık olduğunu söylemedi tahminen 5-6 gibi 15 gün sonra gitcem daha bebek görülmedi.birde kistim varmış.ama kistim için bi tedavi vermedi doktorum gebeliğe bağlı bir kist dedi anlamadım valla.beta 14 gün önce negatifti o kadar ilaç kullandım şimdi beta 6300.
ınanmıyorummmmmmmm ayyyyyyy cok sevındım canım benım tebrık ederım ne güzellllll: Ay süper bısı bu yaaaaa. Allah sag saglım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?