Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

Kızlar merhaba idrar testi yaptımm ama kocaman bi negatifle karşılaştım. Doktorumdan randevu almaya çalıştım ama günleri çok dolu olduğu için randevu alamadım. Daha şimdi sağlık ocağına gittim. Onlarda kan testi yaptılar. Sonucu yarın alıcam. Ama zaten hiç ümidim yok hamile değilim.

merhaba bende 5 gün önce kürtaj oldum..2 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum..ama doktor 3 ay demişti

hayırdır ne için kürtaj oldunuz ki ölümmü oldu? ne kadarlık evlisiniz ben yeni evliyimde, merak ediyorum bu ölümlerin ve düşüklerin sebebi nesdir? fazla hareket etmek etkiliyomu döllenmeden hemen sonra bi kaç gün yatmak gerekiyomuş doğrumuki

hayırdır ne için kürtaj oldunuz ki ölümmü oldu? ne kadarlık evlisiniz ben yeni evliyimde, merak ediyorum bu ölümlerin ve düşüklerin sebebi nesdir? fazla hareket etmek etkiliyomu döllenmeden hemen sonra bi kaç gün yatmak gerekiyomuş doğrumuki

Son düzenleme:

yazdinmi bilmiyorum ama adetin gecmismiydi idrar testini yapinca

sağol canım. Hiç ateş ölçümü yapmadım.ama önceki hamileliğimde bende sinüzit olmuştum hastaydım yani. şimdi yine boğazım acıyor hasta olucam gibi korkuyorum hasta olmaktan artık. inşallah sende hamilesindir.

Kan testi yaptirman en iyisi benim hamileligimdede bi hafta gecmesine ragmen cikmamisti. Sen yarin bi kan testi yaptir en guvenilir sonucu orda alirsin herhalde.

Bugun sağlık ocağında yaptılar canım ama sonucu yarın alabilirmişim. Yarın belli olucak inşallah. Hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Allahım herkeze istediğini en hayırlı zamnda versin inşallah.

Son düzenleme:
inşallah bugünleride atlatıcaz ve Allah bize tekrar çocuk sahibi olmayı nasip edecek...ve buradan hamişler listesi yapaqcağız..iyi düşünün herşey iyi olsun ...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende meleğimden 28 şubatta ayrıldım 10 haftalıktı meleğimm kalbi durmuştu okadar içim yanıyor ki acısı çok taze normal yollardan hamile kalmamıstım öyle güzel bir duyguymuş ki hamile olmmak öyle çok istiyorum ki tekrar o duyguyu yaşamyı biryandanda tekrar olurmu yada olusa aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…