- Konu Sahibi venusyildiz
-
giremedim uzun zamandır.zaten öğrendim hamile kaldığımı hemen kahve akıntılarım devam etti.doktorum coraspirin ve jel verdi vajinadan onları kullanıyordum geçen cumaya kadar.akşamına bir kanamam başladıki anlatamam çok fazla hemde.hemen acile gittik.doktor kese falan yok düşük yapmışsın dedi.ben tabi kendi doktoruma gitmek istedim şehir dışındaydık.hemen doktoruma geldik kese de bebekte var hatta kalp atışı bile var.kesenin arkasında kanam aolmuş dedi hemen beni yatışa aldılar.pruton iğne yapıldı.3 gün kaldım.şimdide 1 hafta raporluyum evde yatıyorum.böyle işte kızlar başımdan 1 haftada baya şeyler geçti.ama şimdilik durum iyi gibi inşallah.cumartesi kontrol var.o gün yazarım haber veririm.inşallah herşey yolundadır.haftalık iğne verdi şimdilik.fazla kalkamadığım için giremiyorum.hepinizi öpüyorumm
merhaba arkadaşlar
bende 6 martta kürtaj oldum 4.5 haftalık bebebgim 6.haftada hala 4.5 görününce zaten alınmasına gerek kalmadan kese kendiliğinden düştü ama genede kürtaj oldum
sonrasında 31 martta regli oldum temizlendim çalışmaya başladık
bakalım buay bize neyi getiricek ...
benide aranıza alırmısınız
venuscum, cok gecmis olsun. cok uzuldum ama insallah simdi iyisindir. benim sinavim oldugu icin cevap yazamadim. simdi nasilsin peki? Bu sefer gonlune gore olur insallah ya
daha iyiyim şimdi kanamam kesildi.haftada bir pruloton iğne vurulcam şimdilik hayırlısı hepimiz için.
venuscum, cok gecmis olsun. cok uzuldum ama insallah simdi iyisindir. benim sinavim oldugu icin cevap yazamadim. simdi nasilsin peki? Bu sefer gonlune gore olur insallah ya
daha iyiyim şimdi kanamam kesildi.haftada bir pruloton iğne vurulcam şimdilik hayırlısı hepimiz için.
harikasin, hic yorma kendini, mutfak dolabina bile uzanma...is yaparsan 15-20 dakka da bir dinlen...hicbiseye kafani takma, herseyi salla...
Hiç birinizz cevap yazmaya tenezzül etmedinizz üzüntüme üzüntü eklediniz..ben çok farklı düşünüyordum hamile mi olamam lazımdı cevap yazmanız içinnn dualarım sizle değill........................................... Artıkk çok kırıldım.
Belki fikrimiz yok seni yanlış yönlendirmek istemedik yazmadık kimse cevap yazmadı diye senin de böyle söylemene gerek yoktu..Hiç birinizz cevap yazmaya tenezzül etmedinizz üzüntüme üzüntü eklediniz..ben çok farklı düşünüyordum hamile mi olamam lazımdı cevap yazmanız içinnn dualarım sizle değill........................................... Artıkk çok kırıldım.
kirilma, inan bilgisi olan ve sorunu goren biri olsa cevap yazardi...Hiç birinizz cevap yazmaya tenezzül etmedinizz üzüntüme üzüntü eklediniz..ben çok farklı düşünüyordum hamile mi olamam lazımdı cevap yazmanız içinnn dualarım sizle değill........................................... Artıkk çok kırıldım.
Merhaba kızlar
Bende 1,5 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı gerekçesiyle
kürtaj oldum hiç te korunmadım ama bebekte olmadı geçen ay
adetim tam gününde geldi 6 nisanda adet oldum dün çamaşırımda
hafif kahverengi bi lekelenme gördüm acaba nedendir çözemedim
bakalım bu ay bebiş tutundu mu Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Merhaba kızlar yazdıklarınızı baştan sona okudum. Bende 9 martta kalp durması sonucu 12 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan 26 gün sonra adet oldum. Normalden 3 gün uzun sürdü adetim. Doktor 3 ay korunma vermişti bu arada ama ben korunmak istemiyordum bu yüzden Dün doktoruma gittim muayene için, bir sorun görünmüyor korunmak istemiyorsan korunmaya bilirsin dedi. Çok sevindim. Benim gibi kafası soru işaretleriyle dolu olan arkadaşlar doktorlarınında izniyle korunmayı bırakabilir bence. Bilginiz olsun dedim. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah...
Aynı gün aynı sebeple bebeklerimizi kaybetmişiz canım
Ben en başından beri korunmuyorum ki :26: adetimi normal zamanında
oldum çok şükür hiç bi sorun yok ilk ay olmadı inşallah bu ay birlikte hamile
kalırız seninle canım
çok zordu gercekten.. Ama hayırlısı Allahtan, ben biraz tedirgindim cünkü rahim toparlamazsa bir sonraki gebelikte düşük tehlikesi filan olursa diye korkuyordum. Bu yüzden doktora gitmeden birsey yapmak istemedim. 4 nisanda adet olmustum. Dün doktora sordum yumurtam daha catlamamıstı bugün yarın günleridir bakalım artık hayırlısı inşallah.. 29 yaşındayım ben,
s.a arkadaşlar...
1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum bende....
3 ay korunma süresi verdi doktorum...
nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum...
hem çok istiyorum içimdeki boşluğun dolmasını diğer yandan aynı şeyleri yaşamaktan bi okadar korkuyorum....
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?