- Konu Sahibi venusyildiz
-
merhabalar arkadaşlar.bugün doktora gittim.hamileyim.ben de anlayamadım nasıl oldu adet görmüştüm doktorum üstüne görmüşsün dedi.tam kaç haftalık olduğunu söylemedi tahminen 5-6 gibi 15 gün sonra gitcem daha bebek görülmedi.birde kistim varmış.ama kistim için bi tedavi vermedi doktorum gebeliğe bağlı bir kist dedi anlamadım valla.beta 14 gün önce negatifti o kadar ilaç kullandım şimdi beta 6300.
Canım çok sevındım, inşallah bu sefer sorun olmayacak. Herhalde geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır daha önce merak etme.merhabalar arkadaşlar.bugün doktora gittim.hamileyim.ben de anlayamadım nasıl oldu adet görmüştüm doktorum üstüne görmüşsün dedi.tam kaç haftalık olduğunu söylemedi tahminen 5-6 gibi 15 gün sonra gitcem daha bebek görülmedi.birde kistim varmış.ama kistim için bi tedavi vermedi doktorum gebeliğe bağlı bir kist dedi anlamadım valla.beta 14 gün önce negatifti o kadar ilaç kullandım şimdi beta 6300.
hadi hayırlısı olsunmerhabalar arkadaşlar.bugün doktora gittim.hamileyim.ben de anlayamadım nasıl oldu adet görmüştüm doktorum üstüne görmüşsün dedi.tam kaç haftalık olduğunu söylemedi tahminen 5-6 gibi 15 gün sonra gitcem daha bebek görülmedi.birde kistim varmış.ama kistim için bi tedavi vermedi doktorum gebeliğe bağlı bir kist dedi anlamadım valla.beta 14 gün önce negatifti o kadar ilaç kullandım şimdi beta 6300.
merhabalar arkadaşlar.bugün doktora gittim.hamileyim.ben de anlayamadım nasıl oldu adet görmüştüm doktorum üstüne görmüşsün dedi.tam kaç haftalık olduğunu söylemedi tahminen 5-6 gibi 15 gün sonra gitcem daha bebek görülmedi.birde kistim varmış.ama kistim için bi tedavi vermedi doktorum gebeliğe bağlı bir kist dedi anlamadım valla.beta 14 gün önce negatifti o kadar ilaç kullandım şimdi beta 6300.
arkadaşlar hepinize çok teşekkkür ederim.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşalllah.15 gün sonrayı zor bekliycem inşallah sorun yoktur be sefer.hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar hepinize çok teşekkkür ederim.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşalllah.15 gün sonrayı zor bekliycem inşallah sorun yoktur be sefer.hepinizi öpüyorum...
Merhaba herkese. Bugün doktora gittim, keseyi gördük. İnşallah haftaya da kalp atışını duyarız.
Merhaba herkese. Bugün doktora gittim, keseyi gördük. İnşallah haftaya da kalp atışını duyarız.
hersey güzel olcak canim buna inan ümitsiz olma sakin
inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.senin kaç haftalık.yakın galiba tarihler
stres cok onemli insallah saglikli sihatli bi sekilde kucagina almayi rabbim nasip eder sana. sonrada bana:)
Korkuyorum, korkumu engelleyemiyorum...4 kere yaşadım 5. de artık mutlu sona ulaşayım istiyorum. Bir yanım çok ümitli bir yanım çok karamsar, inşallah herşey çok güzel gider
burcu neden 4 kere? bir sorun mu cikiyordu her defasinda?
venus neler yaptin, giremiyor musun foruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?