Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

ayyyy, superrrrr
inan cok sevindim ya, gusel haberlerinin devamini bekliyoruz...

Canım çok sevındım, inşallah bu sefer sorun olmayacak. Herhalde geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır daha önce merak etme.
Bende geçtiğimiz Persembe kan tahlili yaptırdım, bu Persembe muayeneye gideceğim. Umarım ikimiz için de her şey yolunda gider bu sefer.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir gebelik dönemi geçirmeni diliyorum..

çookk sevindimmm inşşallah hayırlısı ile kucağına alırsın......:)

arkadaşlar hepinize çok teşekkkür ederim.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşalllah.15 gün sonrayı zor bekliycem inşallah sorun yoktur be sefer.hepinizi öpüyorum...

kesinlikle aklına kötü şeyler getire ben hep bi kalp atışını duyayım rhatları diyodum hep stres yaptım 7.haftada kalp atışını duuydum 10.haftada kaybettim stress çok etkilii sadce keyfini çıkar Allaha dua et

arkadaşlar hepinize çok teşekkkür ederim.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşalllah.15 gün sonrayı zor bekliycem inşallah sorun yoktur be sefer.hepinizi öpüyorum...

Ben Perşembeye kadar nasıl dayanacağım diyorum, sen 15 gün diyorsun valla Allah sabır versin ne diyim. Tabi benimki riskli gebelik sayıldığı için çok daha erkenden muayeneler başlıyor.

stres cok onemli insallah saglikli sihatli bi sekilde kucagina almayi rabbim nasip eder sana. sonrada bana:)

burcu neden 4 kere? bir sorun mu cikiyordu her defasinda?

Tatlım bende kan pıhtılaşması var, ilk üçünde bilmiyorduk hamile kalıyordum bir süre sonra kanamam başlıyor ve düşüyordu bebek, o zamanki doktorum önemsememişti, araştırmamıştı. Sonra teşhis kondu, kan sulandırıcı kullanmaya başladım, hergün iğne oluyordum ama yine de yetmedi 9. haftada kaybettim bebeğimi.

venus neler yaptin, giremiyor musun foruma?

giremedim uzun zamandır.zaten öğrendim hamile kaldığımı hemen kahve akıntılarım devam etti.doktorum coraspirin ve jel verdi vajinadan onları kullanıyordum geçen cumaya kadar.akşamına bir kanamam başladıki anlatamam çok fazla hemde.hemen acile gittik.doktor kese falan yok düşük yapmışsın dedi.ben tabi kendi doktoruma gitmek istedim şehir dışındaydık.hemen doktoruma geldik kese de bebekte var hatta kalp atışı bile var.kesenin arkasında kanam aolmuş dedi hemen beni yatışa aldılar.pruton iğne yapıldı.3 gün kaldım.şimdide 1 hafta raporluyum evde yatıyorum.böyle işte kızlar başımdan 1 haftada baya şeyler geçti.ama şimdilik durum iyi gibi inşallah.cumartesi kontrol var.o gün yazarım haber veririm.inşallah herşey yolundadır.haftalık iğne verdi şimdilik.fazla kalkamadığım için giremiyorum.hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…