- Konu Sahibi venusyildiz
-
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende meleğimden 28 şubatta ayrıldım 10 haftalıktı meleğimm kalbi durmuştu okadar içim yanıyor ki acısı çok taze normal yollardan hamile kalmamıstım öyle güzel bir duyguymuş ki hamile olmmak öyle çok istiyorum ki tekrar o duyguyu yaşamyı biryandanda tekrar olurmu yada olusa aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum
Bugun sağlık ocağında yaptılar canım ama sonucu yarın alabilirmişim. Yarın belli olucak inşallah. Hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Allahım herkeze istediğini en hayırlı zamnda versin inşallah.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende meleğimden 28 şubatta ayrıldım 10 haftalıktı meleğimm kalbi durmuştu okadar içim yanıyor ki acısı çok taze normal yollardan hamile kalmamıstım öyle güzel bir duyguymuş ki hamile olmmak öyle çok istiyorum ki tekrar o duyguyu yaşamyı biryandanda tekrar olurmu yada olusa aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum
inşallah hepimiz sağlıklı cocuklarımızı alıırız kucağımıza..doktor 3ay korunma dedi ama ben beklemekte istemiyorum...zaten hiç bir sorun olmamsına ragmen 3 yıl olmadı..korunmasam ne olacak ki diyede düşünüyorum bir yandanda Allahın mucizesi olur mu olur..ama rahim toparlanmadan kalırsam düşme tehlikesi var mı..karmakarışığımm
MİKROSKOBİ:Trofoblastik hastalık ile uyumlu bulgu yoktur.Endometrial bezler gestasyonel hiperplazi göstermektedir.TANI:NEKROTİK DESİDUAL VE PLESENTAL DOKULAR doktoruma gösterdim bu patoloji sonucundan bişey cıkmazmıs sadece pıthılaşma sorunu yok dedi muhtemelen bebğinizde genetik bozukluk vardı oda bu patolojiiden anlaşılmaz dedi bendaha hamile kalırsam bi daha bu sorun olur mu dedim o kadar re peki bi dahat bi şekilde hıı evet olursa olur ollmazsa olmaz dedi benim neler yaşadığıma iiki şahit oldu yanında kriz geöçirdim bebğin kalbi durdu dedğinde anlayaacağım ne yapacağımı hiç bilmiyorumm
burdan okuduklarıma göre 3 düşük ardından genetik incelemeye gönderiyolarmış benim ilk olduğundan yapmadılar peki bende ve eşimde genetik bi sorun olup olmadığını anlamak için ne yapmamız lazım senin bilgin var mı
MİKROSKOBİ:Trofoblastik hastalık ile uyumlu bulgu yoktur.Endometrial bezler gestasyonel hiperplazi göstermektedir.TANI:NEKROTİK DESİDUAL VE PLESENTAL DOKULAR doktoruma gösterdim bu patoloji sonucundan bişey cıkmazmıs sadece pıthılaşma sorunu yok dedi muhtemelen bebğinizde genetik bozukluk vardı oda bu patolojiiden anlaşılmaz dedi bendaha hamile kalırsam bi daha bu sorun olur mu dedim o kadar re peki bi dahat bi şekilde hıı evet olursa olur ollmazsa olmaz dedi benim neler yaşadığıma iiki şahit oldu yanında kriz geöçirdim bebğin kalbi durdu dedğinde anlayaacağım ne yapacağımı hiç bilmiyorumm
Var mı bir haber?
Geçmiş olsun, inşallah bir daha tekrarlanmaz.
Canım merhaba, hamile değilim.hatta regl oldum. allahım bize de nasip etsin bu güzel duyguyu
Hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur.
arkadaslar nasılsınız kimse girmiyo mu artık..neler yapıyosunuzz
Arada girip cikiyorum yazacak birsey olmayincacarsambayi bekliyorum guzel haberler almak ve de vermek icin ama simdilik hicbir belirti yok
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..haberlerini bekliyoruz...benim korunmayı bırakmama 2 ay var daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?