Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

çok sağol canım...
benim bebeğim büyüktü 22+3 te kaybettim kızımı .
doktorum 3 ay korunma yeterli dedi..hem ruhen hem bedenen hazır olmak için...
süreyi beklermiyim bilmiyorum ama mantıklı olan beklemek sanırım....

Allahım inşallah tekrar sağlıklı ömürlü hayırlısını nasip eder hepimize...
gerçekten çok zor çeken anlar..Allahım sabırlar versin

Allah sabır versin arkadaşım, bebek büyüdükce onu hissettikce kopmak da bir o kadar zorlaşıyor.

geçmiş olsun doktorun verdiği korunma süresini doldur yada bir ay bekle tekrar doktora git eğer durumun bebek için hazırsa sana korunmayı bırakabilirsin der zaten Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin..

geçmiş olsun doktorun verdiği korunma süresini doldur yada bir ay bekle tekrar doktora git eğer durumun bebek için hazırsa sana korunmayı bırakabilirsin der zaten Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin..

Yazdıklarını okuyunca kendi günlerim aklıma geldi geçmiş olsun sanada umarım bizlerde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz..

Nesemcim sen daha gençmissin vaktin çok daha :) Ben sana göre baya yaşlı kalıyorum acelem bundan, senin acele etmene gerek yokmuş..

Canım yaşım 21 ama bu 1,5 ayda inan 10 yaş yaşlandım
saçım da bi sürü beyaz çıktı bir an önce kavuşabilsek bebeklerimize
Rabbimin izniyle

Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım
şu mübarek günde bizim yüzümüzü güldürür inşallah

Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım
şu mübarek günde bizim yüzümüzü güldürür inşallah

çok sağolun.Allah razı olsun ...

kanamam bitince gidicem zaten.gel dedi doktorum.bakalım o zaman ne diyecek..
hakkımızda hayırlısı artık.
inşallah hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü bebekler nasip etsin....

geçmiş olsun canım.allah hepimize sabırlar versin. bende bebeğimi 15 haftalık kaybettim.benimde aniden suyum gelmişti. ve banada enfeksiyon nedeniyle olabilir dendi. 4 ay geçti üzerinden ama atlatamıyorum. nedeni niçini beynimde sürekli.

geçmiş olsun.allah sabır versin canım...
ben pek düşünmemeye çalışıyorum..Rabbim böyle kararlamış diyorum.düşününce içinden çıkılmıyor çünkü...
senin süre dolmuş tekrar düşünmüyormusun bebek ????

ewet canım başına gelince insan sanki dünyada tek kendi başına geliyor zannediyor ama malesef bunu yaşayan çok...
senin dahada zor 4 tane
ama bak Allahım sana ne güzel tekrar nasip etmiş...
allahım hayırlı ömürlü sağlıklı bi evlat etsin..inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım...

ben henüz bekleme süresindeyim...zaman geçsede denmelere başlasam...inşallah allahım tekrar nasip eder hepimize

malesef korunma sürecim yeni başladı 19 nisanda kaybettim bebeğimi 9 haftalıktıÖnimde 3 ay gibi bir bekleme süresi var Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…