- Konu Sahibi venusyildiz
-
İnşallah birlikte bebiş haberleri vericezcanım buraya
Rabbim yardımcımız oolsun bende 21 yaşındayım
Rabbim yardımcın olsun canım bende 1,5 ay önce kürtaj
olmama rağmen atlatmış değilim bu durumu aksine o günlerde
hiç ağlamadım ama artık çok zor oluyo saatlerce ağladığım oluyo şimdi
Ben hiç korunmadım canım ilk ay olmadı rahim hazır değilse zaten bebiş olmuyo
hazırsa kendiliğinden geliyo bebiş Rabbim yardımcın olsun canım
çok sağol canım...
benim bebeğim büyüktü 22+3 te kaybettim kızımı .
doktorum 3 ay korunma yeterli dedi..hem ruhen hem bedenen hazır olmak için...
süreyi beklermiyim bilmiyorum ama mantıklı olan beklemek sanırım....
Allahım inşallah tekrar sağlıklı ömürlü hayırlısını nasip eder hepimize...
gerçekten çok zor çeken anlar..Allahım sabırlar versin
aynen öyle oluyor canım..elimi her karnıma koyuşunda kıpırtılarını hissedecekmişim gibi geliyor...Allah sabır versin arkadaşım, bebek büyüdükce onu hissettikce kopmak da bir o kadar zorlaşıyor.
s.a arkadaşlar...
1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum bende....
3 ay korunma süresi verdi doktorum...
nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum...
hem çok istiyorum içimdeki boşluğun dolmasını diğer yandan aynı şeyleri yaşamaktan bi okadar korkuyorum....
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
s.a arkadaşlar...
1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum bende....
3 ay korunma süresi verdi doktorum...
nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum...
hem çok istiyorum içimdeki boşluğun dolmasını diğer yandan aynı şeyleri yaşamaktan bi okadar korkuyorum....
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
Merhaba kızlar yazdıklarınızı baştan sona okudum. Bende 9 martta kalp durması sonucu 12 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan 26 gün sonra adet oldum. Normalden 3 gün uzun sürdü adetim. Doktor 3 ay korunma vermişti bu arada ama ben korunmak istemiyordum bu yüzden Dün doktoruma gittim muayene için, bir sorun görünmüyor korunmak istemiyorsan korunmaya bilirsin dedi. Çok sevindim. Benim gibi kafası soru işaretleriyle dolu olan arkadaşlar doktorlarınında izniyle korunmayı bırakabilir bence. Bilginiz olsun dedim. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah...
Nesemcim sen daha gençmissin vaktin çok daha :) Ben sana göre baya yaşlı kalıyorum acelem bundan, senin acele etmene gerek yokmuş..
çok sağol canım...
benim bebeğim büyüktü 22+3 te kaybettim kızımı .
doktorum 3 ay korunma yeterli dedi..hem ruhen hem bedenen hazır olmak için...
süreyi beklermiyim bilmiyorum ama mantıklı olan beklemek sanırım....
Allahım inşallah tekrar sağlıklı ömürlü hayırlısını nasip eder hepimize...
gerçekten çok zor çeken anlar..Allahım sabırlar versin
geçmiş olsun doktorun verdiği korunma süresini doldur yada bir ay bekle tekrar doktora git eğer durumun bebek için hazırsa sana korunmayı bırakabilirsin der zaten Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin..
Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım
şu mübarek günde bizim yüzümüzü güldürür inşallah
çok sağolun.Allah razı olsun ...
kanamam bitince gidicem zaten.gel dedi doktorum.bakalım o zaman ne diyecek..
hakkımızda hayırlısı artık.
inşallah hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü bebekler nasip etsin....
geçmiş olsun canım.allah hepimize sabırlar versin. bende bebeğimi 15 haftalık kaybettim.benimde aniden suyum gelmişti. ve banada enfeksiyon nedeniyle olabilir dendi. 4 ay geçti üzerinden ama atlatamıyorum. nedeni niçini beynimde sürekli.
venuscum, cok gecmis olsun. cok uzuldum ama insallah simdi iyisindir. benim sinavim oldugu icin cevap yazamadim. simdi nasilsin peki? Bu sefer gonlune gore olur insallah ya
daha iyiyim şimdi kanamam kesildi.haftada bir pruloton iğne vurulcam şimdilik hayırlısı hepimiz için.
Merhaba Venusyildiz, nasil oldun? Umarım herşey yolundadır.
Ben iyiyim, 8. haftadayız, geçen hafta benim de kanama-lekelenme gibi birşeyim oldu, Coraspini bıraktım, proluton iğne oldum.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz ne yazık ki aramıza hoşgeldiniz.
benim böyle topikler olduğundan haberim bile yoktu..Merhaba Venusyildiz, nasil oldun? Umarım herşey yolundadır.
Ben iyiyim, 8. haftadayız, geçen hafta benim de kanama-lekelenme gibi birşeyim oldu, Coraspini bıraktım, proluton iğne oldum.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz ne yazık ki aramıza hoşgeldiniz.
insan yaşayınca anlıyor...
kendimi yapayalnız hissediyordum malesef ki aynı dertten muzdarip nekadar çok insan varmış..buraları okumaya başlayınca anladım...
Allahım kimseye böyle bi acı yaşatmasın inşallah...yaşayan bilir ki gerçekten çok zor...
allahım sabır versin herkese ve inşallah yeni bir bebek müjdeside
benim böyle topikler olduğundan haberim bile yoktu..
insan yaşayınca anlıyor...
kendimi yapayalnız hissediyordum malesef ki aynı dertten muzdarip nekadar çok insan varmış..buraları okumaya başlayınca anladım...
Allahım kimseye böyle bi acı yaşatmasın inşallah...yaşayan bilir ki gerçekten çok zor...
allahım sabır versin herkese ve inşallah yeni bir bebek müjdeside
Öyle canım çok zor ve ne yazık ki birçok kişinin başına geliyor, bir de benim gibi birçok defa başına gelenler de var. 4 kaybım oldu, 5.ye hamileyim şimdi. İnşallah bu sefer sonuna kadar gitmek nasip olur, inşallah en kısa zamanda sizler de tekrar hamilelik haberlerinizi alır bizlerle paylaşırsınız.
ewet canım başına gelince insan sanki dünyada tek kendi başına geliyor zannediyor ama malesef bunu yaşayan çok...Öyle canım çok zor ve ne yazık ki birçok kişinin başına geliyor, bir de benim gibi birçok defa başına gelenler de var. 4 kaybım oldu, 5.ye hamileyim şimdi. İnşallah bu sefer sonuna kadar gitmek nasip olur, inşallah en kısa zamanda sizler de tekrar hamilelik haberlerinizi alır bizlerle paylaşırsınız.
malesef korunma sürecim yeni başladı 19 nisanda kaybettim bebeğimi 9 haftalıktıÖnimde 3 ay gibi bir bekleme süresi var Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?