Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

malesef korunma sürecim yeni başladı 19 nisanda kaybettim bebeğimi 9 haftalıktıÖnimde 3 ay gibi bir bekleme süresi var Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Bende senin gibiydim canım 19 aralıkta kaybettim 12 haftalık olması gerekirken bebeğim 9 haftalıkta kalmıştı, kalbi durmuştu. ilk adetimi gördükten sonra kontrole gittim doktoruma tekrar ve 3 ay bile olsa korunmak istemediğimi rahmimin durumunu öğrenmek istediğimi söyledim. Rahmin toparlamış kendini korunmaya bilirsin dedi. Üzülme sadece kendini şu günlerde yorma ve üşütme, iyi bak kendine, benim gibi doktoruna gidip danışırsın sende korunmak istemiyorsan. Zor günlerin şuan inşallah hepsi gececek....

Kötü günleri geride bırakacağımıza ben de inanıyorum Allahtan hayırlısını dilemek lazım.Önemli olan sağlık ve sıhhat.

sukurler olsun...senden ne kadar gusel haber duyarsam bana da o kadar moral oluyor, iyi geliyor...yasadiklarimiz ayni ve cok yakin tarihlerde oldugu icin...bolbol dinlen cnm...

ben hiç inanmıyorum hiç ümidim yokkkkkkkkkkkkkk anne olmmak öyle uzakki ve cok acı veriyor bu

Zanya neden bu kadar karamsarsın? Elbet birgün olacak. Ben 4 düşük yaptım, 4 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum, şimdi bak 5. ye hamileyim. Yine korkularım var ama ümidim de var, yapma böyle lütfen. İstersen git bir hastaneye 3 tane düşük yaptım diye beyaz bir yalan söyle, düşüğünün nedenini araştır ki bir daha hamile kaldığında alınabilecek bir önlem varsa alınsın. Ama böyle ümitsiz olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…