- Konu Sahibi venusyildiz
-
malesef korunma sürecim yeni başladı 19 nisanda kaybettim bebeğimi 9 haftalıktıÖnimde 3 ay gibi bir bekleme süresi var Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
malesef korunma sürecim yeni başladı 19 nisanda kaybettim bebeğimi 9 haftalıktıÖnimde 3 ay gibi bir bekleme süresi var Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
canım bende aynı senin gibi 19 nisanda kaybettim bebeğimi :inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur senin ilk miydi???
evet canım ilk bebeğimdiHakkımızda hayırlısı olsun inşallah saplıklı bebeklere hamile kalırız
canım benimde ilk bebeğimde( sen gitcekmisin bidaha kontrole falan?
venus seni cok merak ediyorum...
iyiyim.kanamam yok çok şükür.haftaya tekrar kontrol var.kalp atımlarıda var şimdilik iyi gidiyor ama yine de korkuyorum.işten gelince hep yatıyorum yormuyorum kendimi 9 haftalık falan olduk işte.darısı tüm isteyenlere inşallah.
Kötü günleri geride bırakacağımıza ben de inanıyorum Allahtan hayırlısını dilemek lazım.Önemli olan sağlık ve sıhhat.
ben hiç inanmıyorum hiç ümidim yokkkkkkkkkkkkkk anne olmmak öyle uzakki ve cok acı veriyor bu
ben hiç inanmıyorum hiç ümidim yokkkkkkkkkkkkkk anne olmmak öyle uzakki ve cok acı veriyor bu
Hİç ümit yok dediğin bir anda oluverir canım
kul bittim dediğinde Rabbim yettim der
Nesemcim ne yaptın? Ben adet oldum yine bu ay gitti.......... bu aya kısmet artık..
Bende oldum canım maalesef demiycem kısmet
zaten yapmıycam daha da çocuk falan kocama
artık güvenmiyorum canım böylesi daha hayırlıdır belkide
aranızda sıkıntı varsa sorunları halletmeden acele etme canım. Hayırlısı olsun...
kızlar hiç 20lik diş sorunu olan yada duyan yok mu bu yüzden hamileliğe ara verdim
20lik dişlerim gömülü çıkamıyor çıkamadığı içinde onlardan kurtulup sonra hamile kalmam gerekiyor hamilelikde zor olur dedi doktorlar20'lik dis sorunu derken ne demek istedigini anlamadim. yani hamilelik calismasina niye ara verdin onu anlamadim.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?