- Konu Sahibi venusyildiz
-
inşallah hamilesindir.ben de bu ay bekliyorum inşallah olur 1 hafta falan var adetime şimdi test yapmak istemiyorum çıkmaz daha moralim bozulur sen idrar testi yaptın mı
Kürtaj olanlar neden kürtaj oldunuz başında korunsaydınız ya, yoksa korunmanıza rağmen mi işe yaramadı. Eşinizle beraber mi karar verdiniz kürtaja.
Ben asla bir cana kıyamam ne kadar küçük olduğunun ne önemi var
bana da 1 adet dönemin geçsin sonra
bebek için denersiniz dedi bende daha 2 gün önce
7,5 haftalık bebeğimi kaybettim Allah yardımcımız olsun
Kürtaj olanlar neden kürtaj oldunuz başında korunsaydınız ya, yoksa korunmanıza rağmen mi işe yaramadı. Eşinizle beraber mi karar verdiniz kürtaja.
arkadaşlar durumlar nasıl.var mı bi değişiklik herkes benim gibi bekliyor mu
Kızlar günüm geçti beklemedeyim. yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bugün adet olmazsam eğer.2 ay oldu kürtaj olalı bir kere adet gördüm ikinciyi görmem inşallah.kısmet bakalım test neler dicek
Erkeksin di mi?
Keyfimizden olmadık herhalde. Keske biraz zahmet edip önceki sayfalara baksaydınız ve kürtajın sadece bebek istenmediği zamanlarda yapılan birşey olmadığını bilseydiniz. Biz neler çekiyoruz siz neden bahsediyorsunuz haberiniz yok!
bilgisizlik kotu sey...olaya bu sekilde godoslama dalan saskin arkadaslari idare edecegiz artik:)))
sağlık ocağına kan testi verdim çarşamba öğleden sonra alırsın dediler. ama bir hafta geçmeden belli olmaz dediler. nasıl bişey bu ya garanti olsun diye kan testi yaptırıyorum bir hafta gecikmeden belli olmaz diyorlar bakalım ne çıkacak. idrar testi yaptım tekrar ikinci çizgi cumaya göre daha koyu idi. artık galiba hamile olduğumdan emin olmaya başladım birde kan testinde görürsem daha emin olucam.
selam arkadaslar bilmem beni hatirladinizmi :))
ben hala adet olamadim doktor hormonlarda problem olabilir dedi kan tahlili istedi bugün sonucu alicam bakalim ne cikacak
bide neden kürtaj oldunuz diyen arkadasim malesef her hamilelik olumlu gitmiyo ve bebeklerimizi aldirmak zorunda kaliyoruz ve inan onlari aldirirken cok fazla üzülüp doktorlarin 6 ay bekleyin bebek yapmayin demelerine ragmen tekrar anne olabilmek icin elimizden geleni yapiyoruz.
arkadaslarin dedigi gibi her kürtaj istenmeyen bebek icin yapilmiyo
Bence içini rahat tut. ayrıca kan testi için 1 hafta geçmesine ne gerek var, idrar tahlilinde bile çıktıysa kanda kesin çıkar. Hadi bakalım tebrikler, darısı başımıza :)
İnşallah önemli birşey çıkmaz, hatta doktoru görünce korkar da kendiliğinden geliverir adetin :)
Bence içini rahat tut. ayrıca kan testi için 1 hafta geçmesine ne gerek var, idrar tahlilinde bile çıktıysa kanda kesin çıkar. Hadi bakalım tebrikler, darısı başımıza :)
Allah sizlerede tüm isteyenlerede nasip ettirsin en kısa zamanda..
Benimde düşük oldu doktor kürtajla almak zorunda kaldı şimdi çok istememe rağmen çok da korkuyorum 2. de düşük olur diye :(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?