Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

İnş arkadaşım Allah hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin minnoş bebeklerimizi::))

kızlar merhaba nereye yazıcagımı bilmediğim için buraya yazdım. ocağın 5 nde düşük yaptım ve kürtaj oldum. şubat 6 da adet oldum. Ve biz sadece adet zamnlarını göz önünde bulundurarak korunmuyoduk. bu gun ayın 13 ve ben hala adet olmadım. Korkuyorum test yapmaya acaba hamilemiyim. yoksa kürtajdan sonra bu normalmi düzensizlik olurmu bu ikinci ayımm.

Bende ciddi bir düzensizlik yapmadı, tabi her bünyede farklı etkiler gösteriyor kürtaj. O nedenle bence biran önce test yap bunu anlamanın başka bir yolu yok.

Bende ciddi bir düzensizlik yapmadı, tabi her bünyede farklı etkiler gösteriyor kürtaj. O nedenle bence biran önce test yap bunu anlamanın başka bir yolu yok.

Doğru söylüyosun. bu benim ikinci düşüğüm birincisinde kürtaj olmadım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım adetim beklediğim zamnda geldi. Korkuorum ama inşallah hamileyimdir. Çok istiyorum. Allahım isteyen herkeze nasip etsin...

Insallah hamilesindir. Yalniz bu dusuk konusu benim icin hassas bir konu, ben toplamda 4 kere dusuk yaptim. Seninde 2 olmus madem bu konuda herhangi bir arastirma yaptirdin mi? Bende kan pihtilasmasi var.

Insallah hamilesindir. Yalniz bu dusuk konusu benim icin hassas bir konu, ben toplamda 4 kere dusuk yaptim. Seninde 2 olmus madem bu konuda herhangi bir arastirma yaptirdin mi? Bende kan pihtilasmasi var.

Araştırmaya yeni girdik kan testlerim yapıldı. Ama hiç bişey çıkmadı. Genetiim analiz yaptırıcaz. Bide rahim filmi dedi doktor. Sen nezamn testlerini yaptırdın. yani testleri yaptırdıktan sonra düşük yaptınmı hiç.

Genetikte cikar birsey varsa bir de kromozom analizi yapabilirler. Benim 2010 ekimde teshis kondu ucuncu dusukten sonra bakilmisti, Son dusugum tedaviye ragmen oldu ne yazik ki

Genetikte cikar birsey varsa bir de kromozom analizi yapabilirler. Benim 2010 ekimde teshis kondu ucuncu dusukten sonra bakilmisti, Son dusugum tedaviye ragmen oldu ne yazik ki

Çok geçmiş olsunn. Zaten genetik kromozom analizi yapılcak eşime ve bana. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

Ne oldu ne dedi doktor?

prolaktin yüksekmis buda adet gecikmesi az adet olma yada hic adet görememe gibi etkileri oluyomus. prolaktin yüksek olunca hamile kalma olasiligida cok cok düsükmüs olsa bile düsükle sonlanabiliyomus. hap verdi mercimekten kücük iki tane hap tek hapi 4 e bölüp haftada bir alcakmisim. iki ay böyle kullancam bittikten bi hafta sonra tekrar doktora gidip kan testi yaptircam düsmüsmü diye bakilcak,

hos geldin canim bende 5 aralikta kürtaj oldum ve daha hala adet görmedim. hormon testi yaptirdim benim prolaktin hormonum yüksek cikmis adetim ondan olmaya bilirmis. sen bi idrar testi yap eger degilsen doktoruna danis derim ben. ama önce bi idrar testi yap bakalim sonra bizede haber ver :)

Çok geçmiş olsunn. Zaten genetik kromozom analizi yapılcak eşime ve bana. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
Bakılan testleri yazarsan yardımcı olmaya calısırım baska yapılacak bildigim birsey var mı diye, ya da konuyla ilgili aklına takılan birsey olursa sorabilirsin her zaman.

evet prolaktinin oyle bir ozelligi var ne yazık ki, neyse en azından ne oldugu bulundu onemli olan o.

merhaba bende 5 gün önce kürtaj oldum..2 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum..ama doktor 3 ay demişti

Allah sizlerede tüm isteyenlerede nasip ettirsin en kısa zamanda..

aminnn cnm.seni de tebrik ederim.darısı başımıza.ben 1 haftayı sabırsızıkla bekliyorum.inşalllah hamileyimdir.çok gribim.önceki hamileliğimde de o ay çok hasta olmuştum.ateşim bi kaç gündür 37 düşmedi.sen ateşini takip etmişmiydin

merhaba bende 5 gün önce kürtaj oldum..2 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum..ama doktor 3 ay demişti

geçmiş olsun.ben de ilk adetten sonra korunmadım.2.adetimi de gördüm.heralde rahim hazır olmayınca zaten istesende kalamıyosun.iyiki de korunmamışım olmadı işte hemen.olur derlerdi ama

inşallah hamilesindir.haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun.ben de ilk adetten sonra korunmadım.2.adetimi de gördüm.heralde rahim hazır olmayınca zaten istesende kalamıyosun.iyiki de korunmamışım olmadı işte hemen.olur derlerdi ama

sağol canım.kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın peki?ikinci ay korunmayı bıraktıktan sonra oldumu?

bende boş gebelik geçirmiştim ekim ayında cumartesi günü doktoruma gidip artık korunmayı bırakacağım Allahım bu defa yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…