yeni mezun

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
yeni mezun gerci pek yeni sayilmaz ve sifir tecrübe... nasil kariyer yapabilir nasl yükselebilir nerden baslayacak kimse is vermiyor tecrübesiz oldugu icin

Dediğiniz sorun ne yazık ki hemen hemen her sektörde yaşanan bir problem. Dediğiniz gibi hem deneyim istiyorlar hem deneyim kazanacak imkan vermiyorlar. Bu noktada staj yapmak biraz yardımcı olabilir. Staj yaparsanız eğer oradan hem belge alma hem de referans bulma şansınız olabilir. Bu da iş bulmanızı kolaylaştırabilir. Ayrıca bölümünüzle ilgili eğitimlere katılmak, yabancı dil ve bilgisayar programlarına hakim olmak da sıkça aranan özellikler. Kısacası mümkün olduğunca donanımlı olmak, staj yapmış olmak yeni mezunlar için önemli kriterler. Umuyorum en yakın zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

isletme lisans ve 7 ay kadar ön muhasebe tecrübem var celik kapi yapan bi esnaf dükkaninda okadar. ama ben orda kalmak istemiyorum genel muhasebe ögrenmek istiyorum belki bi imalat fabrikasinda ise baslamak istiyorum ama kimse beni ise almiyor :(

Back
X