Yeni model erkekler

Canım çok haklısın senin tutumunu çok ama çok beğendim aferin sana mutlaka doğru insanı bulacaksın yeterki ne istediğini bil böyle ne istediğini bilmeyen erkek müsfetelerine asla prim verme ki vermiyorsunda zaten son kişiyide arama sorma yol ver gitsin... Bu olaylar neden oluyor biliyormusun hafif kızların yüzünden karşılarına çıkan ciddi iyi aile insanlarıyla karıştırılıyor olması maalesef...

O iyilerin 1 tanesi benim himayemde hatunlar
Zimmetime alalı bu ayın 15 inde 9. yıla gireceğiz
Merak etmeyin O'na çok iyi bakıyorum,aşk'la

Maşallah, Allah daim etsin canım, koruma altına alınmalı "mutlu aileler", azalıyor nesilleri maalesef.

Aslında iyi insanlar her daim var. Daha bu gün iş yerinden bir arkadaş yeşil ışıklar yakmaya başladı bana.Bir yakınlaşma çabaları, bir eli yüzü kızarmalar.Akşam baktım face'ten davet göndermiş. Gerginken daha güzel mi oluyorum ne :) Şirin, iyi, sempatik, saygılı biri ama boyu benden epey kısa... iş yerinden bir de... olmaz yani

ahhhh ahhh nerde o kendine güvenen erkek tipleri.haklısınız valla :26:

Artık erkeklerde değişti. Onlarda rahat yaşamak istiyorlar. Hayatla mücade etmek istemiyorlar. Herkes için tabi demiyorum ama, nasıl kadınlar zengin koca peşinde ise artık erkeklerde zengin kadın peşinde. Kadının Kendilerinden Zengin Olmasını Gurur meselesi Yapmıyorlar Artık. Çalıştığım Bir iş Yerinde bir Mühendis Vardı. Sırf Zengin Karısı Olsun Diye Çıktığı Kız Arkadaşını Bıraktı, Zengin Olan Kızla Evlenmek Istedi. Yine Eski Işyerimde Bir Erkek Arkadaş Vardı. BIr Abimizinde Kız Kardeşi Vardı. Onları tanıştırdık Evlenmeleri Için. Ama Kız Dediki Bununla Olmaz, Sırtını Dayamaya Alışmış Ben Böyle Erkek Istemiyorum Dedi. Gerçekten De Tespiti Doğru Çıktı. Gel Zaman Git Zaman Bu Çocuk Evlendi. Dubleks Evde Gayet Rahat bir Hayat Sürüyordu. Ama Çok Sık Iş Değiştiriyordu. Dedimki Arkadaşım Artık bir Yerde Kal Bak Evli Barklı Adamsın. Ne Dedi Biliyormusunuz, Bir Kaç Yıl Böyle Idare Edeyimde Kayınpeder Elbet Bir Iş Kurar Bana.... Yorumlar Sizin

of of of Allah böylelerinden uzak tutsun hepimizi, karşımıza bile çıkarmasın.

Konu sahibi yarama tuz bastın. Senin yazını okurken konuyu eskiden ben mi açmıştım ne dedim bir an kendi kendime. Beni de tanıştırdıkları bir çocuk faceden beni 10 dakika bir cümle için bekleterek yazıyordu ve sonunda öğrendim ki meğerse benim yazdıklarımı millete yollayıp o arada bir iki arkadaşını fotoğrafını beğenip ondan sonra bana yazıyormuş sonra da birden bire hadi ben gidiyorum dedi pat diye çıktı. Sanki asker arkadaşıyla konuşuyor. Ben de hemen bir sonraki gün seninle görüşmek istemiyorum dedim sen neler kaybettiğinin farkında mısın dedi bana üstüne.

Okuldan bir arkadaş da ne zaman araba alıyorsun dedi bana. Yaşını başını almış hocalar yanımızda olmasa sen al ben bineyim diyecektim diyemedim.

Bir doktor benimle tanışmak istedi. Faceboktaki profil resmi transparan beyaz gömlek giymiş, gömleğin üst düğmelerini açmış göğüs kılları çıkıyor oradan, ıtasma kolyelerden takmış, kendi kendini yan profille çekmiş bir resimdi. Görünce şok geçirdim.

Haaa bir de bir aile beni çok sevdikleri bir çocukla tanıştırmak istedi. Onların evinde buluştuk. Çocuk benimle muhabbet edeceğinde televizyonda Hadise'yi izledi.

Gerçekten çok kırıldım artık. Allah'a isyan etmek istemiyorum. Çıkarı artık salavatlar getirip, dua etmekte buldum. Yapacak bir şey yok.

Ah canım her biri ayrı ayrı saçma. Neyse ki hepsinin sınav olduğunu biliyoruz. Geçmişte istemeden de olsa üzdüğüm kişilerin ahıdır belki. Her şey olgunlaşma sürecimizin parçası. Egolarımızdan sıyrılma sınavı. Doğruyu ve güzeli bulduğumuzda onun farkına varma ve sahiplenmeyi öğreniyoruz.Eminim 22 yaşında evlenseydim, ya boşanmış olurdum ya da ne sıkıcı bir hayat bu diye sayıklayıp duruyor olurdum.Sınavları geçmek, olgunluğa ermek ümidi ile...

Bu yorumu sanki ben yazmışım. Ahıdır evet peşimden koşanlar şu anki halimi görse bana af edersiniz popolarıyla gülerdi be. Ego mu kaldı artık istediğimiz saygı dürüstlük sevgi şefkat sadakat. Sanki onların ihtiyaçları başkaymış gibi. Bizi çözmüşler de yeni moda olmuşlar biz hep eski kafa o sonsuz aşka sadakata inanıyoruz ya aşkımızın uğruna her şeyi göze alabiliyoruz yapıyoruz ya onlara yapacak ne kaldı ki pehhh. Kolay gelsin bize.

Olgunluga ermek...

Fark ettim ki düşmekten değil
uçmaktan korkmuşum hep.
Nefessizlikten değil
yalnızlıktan üşümüşüm.
Olgunlaştıgımı zannederken
giderek küçüldüğümü fark ettim.
Ne kadar ilginç aslında değil mi
var olmayan şeylerin en çok canımızı acıtması...

olgunluğa ermek...

susabilmektir bazen
bazen yaranı sarıp kanı durdurmak
yalnız kalabilmek cesaretinde olmaktır
yalnız kalmak uğruna doğru bildiğini yapmak

olgunluğa ermek...

takılmamaktır sudan sebeplere
kendi hatalarını kabullenirken
karşındakine de şans tanımaktır
canının acıyacağını bilsen de

olgunluğa ermek...

affetmektir
kendini
onu
diğerlerini

gitmektir bazen göze alıp
kalmaktır bazen kabullenip
dönmektir bazen yenilenip

olgunluğa ermek
Allah'a yaklaşmaktır.

yazı puntosunun daha büyüğü yoktu sanırım max budur

konuya gelirsek, bence üzerinde durmaya değecek dert değil
kaderinizde kim varsa bir şekilde olacaktır
siz akışına bırakın

Kaburgalarımın arasında hep bir içsızısı ,hep bir vicdan azabı...
Degmez ufacık yüreklerden bile ben sorumluymuşum edası ruhumdaki.
Tedirgin insanlardan, ben merkezlilerden dolayı dünya kötü bir yer sanki...
Kimse başkasının ne hissetigini düşünmek bilmek istemiyor sanki...

yazı puntosunun daha büyüğü yoktu sanırım max budur

konuya gelirsek, bence üzerinde durmaya değecek dert değil
kaderinizde kim varsa bir şekilde olacaktır
siz akışına bırakın

Tabii ki dert değil arkadaşım. Olması bile önemli değil, aslolan mutluluk :) Ancak bu durumlar değişen sosyal yapı hakkında haber veriyor. Kaybedilen değerler, yozlaşan ilişkiler...
Not: Puntoyu rahat okunsun yormasın diye büyük seçtim.

Son düzenleme:

Amin canım teşekkür ederim
Bence o yeşil ışık yakıyorsa bi denemende fayda var:)

......... Bey. Sizinle arkadaşım ısrar ettiği, çok iyi bir insan olduğunuzu söylediği iletişim kurdum. Ayrıca babanızın şu an hasta olduğunu öğrenmem ve kısa bir süre önce eniştemi böyle sancılı bir süreçten sonra kaybetmemiz, size karşı şefkat duymama neden oldu. Ama 5 gündür gösterdiğiniz tavır nezaketimin gereksiz olduğunu hissettirdi bana, ki çok kırıcı. Şahsınızla değil sadece tavrınızla ilgilidir bu duygum.
Açıklama yapmadan silmeyi kabalık olarak gördüğüm için yazıyorum
Yolunuz açık olsun.

Arkadaşlar gece 00,00 itibari ile bu mesajı atıp ilgili şahsı silmiş bulunuyorum. Ohhh be kuş gibi rahatladım :)) Benden sonra karşısına çıkan kişiye iyilik olsun diye yazdım bunları,umarım azıcık da olsa yontar odun kalmış taraflarını, hadi hayırlısı

İnanılmaz hoşuma gitti tavrınız :) Çok doğru yapmışsınız bence de, ben 21 yaşımdayım ve inanın buna rağmen bir gün bekleyemiyorum belirsizlik canımı çok sıkıyor, birilerinin bu erkekleri silkelemesi gerek :)

püfff sert kaya geldi, ne yapacağım ben? Mesajıma yanıt geldi Babasını dün hastaneye kaldırmışlar, yarın ameliyat olacakmış, resmini bile göndermiş mesajda bana, kafası karışık ve üzgün Çok özür diledim, ama çok yanlış bir zamanmış, babasının hasta olduğunu biliyordum ama bu derece olduğundan hiç bahsetmemişti, istanbul'a iş gezisine gidiyorum demişti. Ön yargılar, ön yargılar...
Şefkat duyduğunuz için görüşmek zorunda değiliz, şu an öyle hissediyorum da dedi bir de...
Al sana sınav işte colormatik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…