- Konu Sahibi colormatik
-
Selamlar.
Öncelikle 33 yaşındayım, 3 sene kadar önce 3 ay kadar bir nişanlılık yaşadım. Öyle kötüydü ki, "onun gibi biriyle olacağıma sonsuza kadar yapayalnız kalmayı tercih ederim" dedim. İşim gücüm gelirim iyi, ailem iyi, çevremde hep güzel ve alımlı bulundum, etrafımdan hep saygı ve sevgi görürüm. Malumunuz sürekli etrafımda beni birileriyle tanıştırmak isteyen insanlar çıkıyor. Sadece kısa bir sürenin özetini geçeceğim size.Ekim ayından beri sadece yüz yüze 1er kez görüştüğüm 3 kişiden hiç hoşlanmadım. Yüz yüze görüştüğüm bir doktor müsveddesi "üzerine kayıtlı evin var mı, araban var mı, araziniz filan var mı?" gibi enterasan meraklarıyla erkek algıma yeni sıfatlar yükledi. :) Bir tanesi (hiç görüşmediğim ) telefon ile aradı gayet normal konuştuk, "tel numaram bu görüşmek istediğinde beni ararsın" dedi :) aramadım tabii, sildim gitti numarayı.
Bir tanesi (hiç görüşmediğim ) 1 hafta kadar internetten gayet güzel muhabbet ettik, konuştuk, profillerimizi gördük ilk hafta sonu görüşelim filan demesini bekliyorum, pazar akşamı netten yazıyor "1 saat sonra buluşalım mı?" Önemsizmiş gibi davrandığını düşündüm ilk görüşme teklifine bak. "Akşamlar genelde çıkmam." dedim. O da "Ben de genelde gündüzleri çıkmam" dedi. Çok kızdım ama önyargılı olmamak adına biraz daha sebrettim, normal muhabbete devam ettim, 3- 5 gün sonra baktım yine hafta sonu için bir plan yok "Seninle iletişimi kesmeye karar verdim" dedim, sebebimi de söyledim."Yanlış anladın ben şaka yapmıştım, seninle görüşmeyi çok istiyorum ama çekiniyorum" falan dedi. Ama ben çoktan soğumuştum. Kestim iletişimi.
Bu da en son olay. Bir arkadaşım, bir arkadaşının arkadaşı ile beni tanıştırmak istediğini söylüyor,bu anlattıklarımın dışında en az 6-7 kişiye de hiç düşünmeden hiç iletişime geçmeden "hayır " demişim. Hayatımda kimse yokken o kadar huzurlu ve mutluyum ki, çok zor "evet" diyorum. "Tamam" dedim, sırf kendime ket vurmamak adına. pzt akşam arkadaşlık isteğini kabul ettim. Profilini inceledim gayet hoş ve sempatik birine benziyor, ama bana hiç msj filan atmadı. salı günü bekliyorum mesaj filan yok, beklediğim için kızıyorum tabii kendime, sonra "bu sefer gurur yapma, belki çekingen biridir" dedim kendime ben msj attım, havadan sudan 1 saat kadar yazıştık kibar saygılı seviyeli biri gibi. Bu sabah istanbul'a iş gezisine gideceğini söylemişti bana.
Bu akşam yine bekledim mesaj atar mı diye netten, yok, online dı halbuki.Ben de yazmadım. Hem kendime hem ona şans tanımak istiyorum, ama ukala kendini beğenmiş biri olduğunu düşünmeye başladım, benim adım atmamı istiyor sanki, ya da hiç niyeti yok kabalık etmek istemiyor.
Ben gerçekten böyle saçmalıklarla uğraşmak istemiyorum. O eski zamanın dürüst, cesur kendine güvenen erkekleri nerede merak ediyorum. Haksız yanlarım da vardır belki, sizin gözünüzden görüneni görmek istiyorum.
Mesajınızı okurken halime sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim .Ben de 30 yaşımdayım.O kadar yalnızım ki, hiç çevremde kimse yok bana birilerini tanıştırabilecek.Bu yaşlarda ne kadar güzel olursanız olun aracısız olmuyor bu işler bence.Bende de aracı olabilecek kimse yok.En son geçen yaz biriyle tanıştırmışlardı,sizin en azından çevreniz var er geç iyiyi doğruyu bulursunuz diye düşünüyorum, kendim için de sadece dua ediyorum, hakkımızda hayırlısı olsun, naciz bir tavsiye, fazla da seçici olmayın, kimse mükemmel değildir.Allah hayırlı insan çıkarsın karşımıza.
......... Bey. Sizinle arkadaşım ısrar ettiği, çok iyi bir insan olduğunuzu söylediği iletişim kurdum. Ayrıca babanızın şu an hasta olduğunu öğrenmem ve kısa bir süre önce eniştemi böyle sancılı bir süreçten sonra kaybetmemiz, size karşı şefkat duymama neden oldu. Ama 5 gündür gösterdiğiniz tavır nezaketimin gereksiz olduğunu hissettirdi bana, ki çok kırıcı. Şahsınızla değil sadece tavrınızla ilgilidir bu duygum.
Açıklama yapmadan silmeyi kabalık olarak gördüğüm için yazıyorum
Yolunuz açık olsun.
Arkadaşlar gece 00,00 itibari ile bu mesajı atıp ilgili şahsı silmiş bulunuyorum. Ohhh be kuş gibi rahatladım :)) Benden sonra karşısına çıkan kişiye iyilik olsun diye yazdım bunları,umarım azıcık da olsa yontar odun kalmış taraflarını, hadi hayırlısı
püfff sert kaya geldi, ne yapacağım ben? Mesajıma yanıt geldiBabasını dün hastaneye kaldırmışlar, yarın ameliyat olacakmış, resmini bile göndermiş mesajda bana, kafası karışık ve üzgün Çok özür diledim, ama çok yanlış bir zamanmış, babasının hasta olduğunu biliyordum ama bu derece olduğundan hiç bahsetmemişti, istanbul'a iş gezisine gidiyorum demişti. Ön yargılar, ön yargılar...
"Şefkat duyduğunuz için görüşmek zorunda değiliz, şu an öyle hissediyorum" da dedi bir de...
Al sana olgunluk sınavı işte colormatik...
Son durum hakkında yorum yapacak yok mu?
colormatik adamı beğendiniz sanırım resminden. bu yüzden mi kafanız karışık?
Hastaneden fotoğrafını çekip göndermesi biraz fazla melodramatik. Sana bir şey kanıtlamak zorunda değil. Duygu sömürüsü mü var ortada acaba?
Sanırım mesajım ağır geldi, yani onun kırıcı davranışını çok güzel bir dille belirttim, kendini suçlu hissetti, beni önyargılılıkla suçlayarak hedef saptırıyor.Aksi taktirde böyle bir zamanda biriyle tanışmayı istiyor ama iki kelime edecek vakti yok, saçma. Neyse bunlar gitsin gönlüme göre biri gelsin :))
Ya da sizi çok yeni tanıdığı ve kişiliğinizi bilmediği için,
ancak sizin yazdıklarınızdan sonra karşısındaki insanın öylesine biri olmadığını anladı
ve şansı kaçırmamak için o zor durumda bile
sizi önemseyip iki satır da olsa yazma ihtiyacı hissetti:))
Neden acaba:))
şimdiki erkekler tabiri caizse KARI KILIKLI
merhaba benim eşimde bana mesaj atamamıştı telefonumu almıştı oysa ama bekliyordum hiçbişiy yoktu sonunda dayanamadım bir bahane buldum ben attım.sonra sohbetin devamı geldi .buluşmak isteyende kötü niyetli değil bence.benim eşimde telefonda mesajda söyledi benden hoşlandığını çok çekindi.şimdi 9 aylık bir kızımız var:)))ön yargılı olmayın en azından bir görüşün .benim ablamda sizin gibi 45 yaşında bekar hala.benim çocuğuma bel bağlıyor ama herkesin kendi evladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?