- 22 Ağustos 2020
- 35
- 37
- 3
- Konu Sahibi Mistikyolculuk
-
Şaka gibi ama sormuş.Hep dedikodu hep dedikodu.eski müdürle de artık diyologu kesmenin zamanı.iyi bir insan sanmıştım.bir insanı samgalamak bı kadar basit miYok artık eski müdüre kadar arayıp sormak?okul mu burası?bizim müdürler de sormuş mudur ki:))
Eski müdür aramış, yenisi aramış.yenisi de itiraf etti, seni sormak için değil hal hatır sormak için aramıştım dedi.hep dedikodu hep dedikoduİcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor
aaaa sen Antalyalı değil.miydin diyor, eski eşim antalyaliydi, face de kalmış, sanırım oradan baktı
Kızımın adını öğrenmiş,
İmalı konuştu, arkadaşlarını seveceksin derken, eski.mudurle aran nasıl derken vs sevmedim, alayciydi.pzt yine çağırdı, kızlarla tanışmak için.gitmicem.isteÇok büyütecek birşey yok bence, işte hep beraber olacaksınız, ismini biliyorsa, kiminle çalışacağını merak etmiştir, sosyal medyada bunları araştırmak 1 dakikalık iş.
Adam neyi deneyecek, onu anlamadım.sanirim kaba olmamak için bütün söylediği şeylere gulumsedimYapacağınız tek şey, yavşak müdürünüze gayet resmi güler yüz vs göstermeden, kişisel sorularına kesinlikle yanıt vermeden, resmî konuşmak, abi vs isimle hitap etme, çay içme vs konularına da girmeden işe gidip geleceksiniz.
Surat asmayın. Adama tavır yapmayın, sadece adama iş yerindeki masa, sandalye muhabbeti yapıp, oralı olmayacaksınız. Göz göze gelmeyin.
Sizin eşinizden ayrıldığınızı biliyor, yavşak resmen dedikodudan beslenecek. Siz mesela yaş meselesinden veya çocukla ilgili sorduğu sorulara “.... bey sizi tanımıyorum, özel hayatımla ilgili konuları iş yerimde konuşmayı veya yollar geçip iyice tanımdan kimseyle samimiyeti pek sevmiyorum “ “ iş yerinde mesleği icra etmek için aynı yaş gurubu olması gerekmiyor nasılsa” “profesyonel olduktan sonra, herkes kendi işi ile ilgilenirse zaten kimseyle gereksiz samimiyete gerek yok” vs gibi.... Neyse ilk günden siz cana yakın davranmışsınız. Ertesi gün gayet doğal, resmi, adamı takmadan işinizi yapar, iş harici bir saniye geçirmezsiniz adam da bir iki dener sonra bakar işine bakar.
İcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor
Beni arka plana alıyor dediğin gibi gerçi kolay iş ama ayak işi resmeneski çalıştığım yerde personelle sıkıntım vardı benden kaynaklı değildi demişsiniz. hiçbir sorun tek taraflı olmaz.
bence eski müdürünüz uyarı amaçlı aramış ve diğerleri ile muhattap olmayacağınız bir iş önermiş.
Sizden laf almayı, saçma sapan size laf atacak kadar samimiyeti deneyecek. Daha ilk günden saçmaladığına göre. Düşük profil çizin. Kimseyle samimi olmanız veya kendinizi ispat etmeniz gerekmiyor. Siz daha önce bir yerde problem yaşamışsınız ve belli ki her şey konuşulmuş. En ufak bir çalışanla sıkıntı yaşasanız bu adam haklı bile olsanız, ön yargı ile yaklaşacak. Siz samimi olmaz, gayet işinize odaklı davranırsanız bu sefer size karşı ön yargılarını yıkar, saçma sapan karakteri ile de sizi rahatsız etmez.Adam neyi deneyecek, onu anlamadım.sanirim kaba olmamak için bütün söylediği şeylere gulumsedim
Ayrıca sıkıntılı personel değilim.salak gibi eski müdürle hala gorusuyordum.mudurum burayı çok sevdim diyorum, işi de çok seveceksin, yeni midiirn beni aradı diyo, Allah yardımcın olsun dedi.saka mi buNiye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?
İcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor
Eski müdür aramış, yenisi aramış.yenisi de itiraf etti, seni sormak için değil hal hatır sormak için aramıştım dedi.hep dedikodu hep dedikodu
Niye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?
Ayrıca sıkıntılı personel değilim.salak gibi eski müdürle hala gorusuyordum.mudurum burayı çok sevdim diyorum, işi de çok seveceksin, yeni midiirn beni aradı diyo, Allah yardımcın olsun dedi.saka mi bu
Kafam zaten çok çok dolu, imamlarla uğraşacak durumum yok.acik konuşalım, ne demek istiyorsunVerdiğiniz alakasız cevaba bakarak o kişi olduğunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?