Yeni müdürüm

Mistikyolculuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
35
37
3
Arkadaşlar balikesire tayin aldım geldim, birkaç gün önce bir isim için yeni atandigim kuruma gittim.daha doğrusu kurumda kendimle ilgili özel bir isim vardı, onu halletmek için gittim.gitmisken de müdür beyle goruseyim dedim.
Merhaba müdürüm ben Ayşe dedim, yeni mesai arkadaşınızım
Benim böle böle bir duurm var.bunun için geldim.gelmisken de tanışalım dedim dedim.
Önceki tayin aldığım yerde personelle çok sıkıntım oldu, benden kaynaklı değildi, karşılık verdim onlara.onceki mudurumle Halen telefonlasiriz.ben onu aradigimda yeni müdürüm beni aradı seni sordu ben de sana yazışma işi versin, seni yormasin vs diye konuştum dedi.ben de dedim ki keşke yapmasaydiniz, benim böyle bir planım yok, ben herkes kadar herkes gibi çalışmak mesleğinde ilerlemek istiyorum dedim.
Yani yeni müdürle görüşürken tuhaf şeyler sordu
Eski müdürü n Ali beyle aran nasıl
Ben diyorum burayı çok sevdim, o da imalı imalı arkadaşlarını da seveceksin
Ben bursaliyim diyorum, aaaa sen Antalyalı değil.miydin diyor, eski eşim antalyaliydi, face de kalmış, sanırım oradan baktı
Kızımın adını öğrenmiş, adı ece.eceye kim bakacak diyo.
Burada yaşı en büyük olan kendisiyle benmişim, diğer personel küçükmüş.e bundan bana ne.onlarla iyi geçin demeye mi getiriyor anlamadım.
Sinirlerim bozuldu kizlar yaş.bu müdürü ben hiç sevmedim, boş ve gereksiz konuşuyor.bununla beş yıl nasıl geçecek, neden beni araştırmış
Tayinini kizimin sağlık sorunu ve eski eşimin uzaklaştırma kararları ile ilgili bir dilekçe yazarak normal atama döneminde yaptim

Bu müdürle ne yapacak ben yaaa

İcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor

Bana da öyle geldi.beni yeni müdür aradı deyince, ben eski müdürü ' sıkıntılı bir personel ' dediniz mi dedim.hayir dedi.yemin de etti.bu nasıl bir iş, tüm düzenini bozdum buraya geldim, şu olanlara bak ya
Çocuğum kız, neyi okudunuz bilmiyorum ama böyle bir durum yok yani

Yok artık eski müdüre kadar arayıp sormak?okul mu burası?bizim müdürler de sormuş mudur ki:))
Şaka gibi ama sormuş.Hep dedikodu hep dedikodu.eski müdürle de artık diyologu kesmenin zamanı.iyi bir insan sanmıştım.bir insanı samgalamak bı kadar basit mi

Eski müdür aramış, yenisi aramış.yenisi de itiraf etti, seni sormak için değil hal hatır sormak için aramıştım dedi.hep dedikodu hep dedikodu

Çok büyütecek birşey yok bence, işte hep beraber olacaksınız, ismini biliyorsa, kiminle çalışacağını merak etmiştir, sosyal medyada bunları araştırmak 1 dakikalık iş.

aaaa sen Antalyalı değil.miydin diyor, eski eşim antalyaliydi, face de kalmış, sanırım oradan baktı
Kızımın adını öğrenmiş,

Yapacağınız tek şey, yavşak müdürünüze gayet resmi güler yüz vs göstermeden, kişisel sorularına kesinlikle yanıt vermeden, resmî konuşmak, abi vs isimle hitap etme, çay içme vs konularına da girmeden işe gidip geleceksiniz.
Surat asmayın. Adama tavır yapmayın, sadece adama iş yerindeki masa, sandalye muhabbeti yapıp, oralı olmayacaksınız. Göz göze gelmeyin.
Sizin eşinizden ayrıldığınızı biliyor, yavşak resmen dedikodudan beslenecek. Siz mesela yaş meselesinden veya çocukla ilgili sorduğu sorulara “.... bey sizi tanımıyorum, özel hayatımla ilgili konuları iş yerimde konuşmayı veya yollar geçip iyice tanımdan kimseyle samimiyeti pek sevmiyorum “ “ iş yerinde mesleği icra etmek için aynı yaş gurubu olması gerekmiyor nasılsa” “profesyonel olduktan sonra, herkes kendi işi ile ilgilenirse zaten kimseyle gereksiz samimiyete gerek yok” vs gibi.... Neyse ilk günden siz cana yakın davranmışsınız. Ertesi gün gayet doğal, resmi, adamı takmadan işinizi yapar, iş harici bir saniye geçirmezsiniz adam da bir iki dener sonra bakar işine bakar.

Çok büyütecek birşey yok bence, işte hep beraber olacaksınız, ismini biliyorsa, kiminle çalışacağını merak etmiştir, sosyal medyada bunları araştırmak 1 dakikalık iş.
İmalı konuştu, arkadaşlarını seveceksin derken, eski.mudurle aran nasıl derken vs sevmedim, alayciydi.pzt yine çağırdı, kızlarla tanışmak için.gitmicem.iste

Adam neyi deneyecek, onu anlamadım.sanirim kaba olmamak için bütün söylediği şeylere gulumsedim

Niye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?

Beni arka plana alıyor dediğin gibi gerçi kolay iş ama ayak işi resmen

Adam neyi deneyecek, onu anlamadım.sanirim kaba olmamak için bütün söylediği şeylere gulumsedim
Sizden laf almayı, saçma sapan size laf atacak kadar samimiyeti deneyecek. Daha ilk günden saçmaladığına göre. Düşük profil çizin. Kimseyle samimi olmanız veya kendinizi ispat etmeniz gerekmiyor. Siz daha önce bir yerde problem yaşamışsınız ve belli ki her şey konuşulmuş. En ufak bir çalışanla sıkıntı yaşasanız bu adam haklı bile olsanız, ön yargı ile yaklaşacak. Siz samimi olmaz, gayet işinize odaklı davranırsanız bu sefer size karşı ön yargılarını yıkar, saçma sapan karakteri ile de sizi rahatsız etmez.

Eski müdür aramış, yenisi aramış.yenisi de itiraf etti, seni sormak için değil hal hatır sormak için aramıştım dedi.hep dedikodu hep dedikodu

Verdiğiniz alakasız cevaba bakarak o kişi olduğunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Belli ki size huzur yok orada
Bazen şanssızlıklar böyle üst üste gelir (ama bilmeyiz ki hepsinin aşıl başlangıç sebebi yine biz kendimiziz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…