Yeni müdürüm

Offf millet eğlenceye vurdu benim sorunum kaynadı offff
İstediğin şehre sonunda tayin olabilmissin ,evini almışsın (Allah içine sindirsin),çocuğun senin yanında gerisini takma bile kafana! Kurumuna vardigin dikekceden haberdar meraklı bir adam belki yeni müdürün ..belki de gevşek bir adam bilemeyiz ..sen işini yapar akşam olunca gidersin yuvana..sıkma canını bence

Arkadaşım çok moralim bozuk, ağlayacağım.eski erkek mesai arkadaşım bana libidosunun o gün yüksek olduğunu söyleyen birisiydi.eski müdürüm bişi yapmayınca savcılığa suç duyurusunda bulunacaktum.boyle sıkıntılar oldu.eski.muduru de konu hakkında bişi yapmadığı için şikayet edecektim.sonrasinda aramız düzeldi ama dedikodumu yapmış.duzen kolay kurulmuyor maddi manevi zarardayim.daha işe başlamadan böyle konuşma canımı acayip sikti ve oraya gitmek istemiyorum

Kuruma verdiğim dilekçeyi sadece eski müdür ve personel işleri biliyor.yeni müdür bilemez.mazeret tayini yapmaddim

Buyeni müdüre nasıl davranmalıyım, pek de arkadaş canlısı değildi.seni kizlar la tanıştırayım dedi.ben de müdürüm vaktim.yok, tapu işlerine kosturuyorum dedim,Pzr gel de tanıştırayım dedi, o zaman hız gitmiştim kuruma, ben bu adamı görmek istemiyorum

Bence pazartesi gidip tanış, ilk günden çok sorunlu personel olma. Ama tanışman olduköa resmi olsun. Müdürle görüşmeden, ya da çok muhattap olmadan kızlarla tanışıp ayrıl

Ne var ki bunda ya, ben de araştırıyorum kiminle çalışacağımı. Facebooka ad soyad yazmak yeterli zaten. Kimdir necidir diye merak ediyor insan ve bunu araştırmak için de FBI ajanı olmaya gerek yok

Bencede gidip tanışmalısın. Asıl gitmezsen sorunlu oldugunu düşünürler ilk zamandan böyle davranmamalısın. Ayrıca hiçbirşey seni etkilemesin bence, yeni bir hayat yeni bir düzen. Bu sizi heyecanlandırsın, hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Çoğu kişiye göre ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın bence.

Gidip tanısmaniza gerek yok bence. Zaten ise başlayacaksınız o zaman tanışırsınız.
Bence de.o kadar dalga geçecek ve ben onun dediklerini yapacağım... saçma.mudurluk ayrı bişi haddini aşmak ayrı bişi.daha ilk günden böyle olursa ben de tepki veririm, soğumak gibi

Bütün heyecanım gitti.

Tayin aldırıp yeni bir yere gitmişsiniz eski müdürle niye görüşüyorsunuz?
Babanızın oğlu mu?
Yeni müdüre ilk görüşmede 'ben burayı çok sevdim' vs niye yorum yapıyorsunuz?
Özel hayatınızla ilgili sorularına niye cevap veriyorsunuz?

Bilmiyorum ama sizin davranışlarınız da bi değişik.
Özel sektörde olsanız bir nebze anlayacağım ama herkesin devlet memuru olduğu ortamlar için değişik ilişkiler...

Ne çabuk sevdiniz de burayı sevdim vs diyorsunuz

Eski müdür yeni müdür demek ki konuşmuş sizin hakkınızda

Ona evrak işi ver demiş zira insanlarla iletişiminiz sıkıntılı imiş

Adam libidom yüksek derse bana ne der geçerim ya da sadece gülerim

Bunları neden büyüttünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…