- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Mistikyolculuk
-
Bence de sarı manolya bu konuyu acan
Hof bir türlü ben çözemiyorum nick değiştirmiş üyeleri.
Kim bu nolur benle de paylaşın
Oha hafiye gibisiniz resmen. Eğer doğruysa tespit edilemez mi sonuçta ikinci üyelik yasakNick değiştirmiyor, yeni üyelikle geliyor.
Sarı manolya sanırım kendisi. Acı kahve hatırladığım diğer üyeliği. Arada içeceklerle ve çiçeklerle ilgili birkaç kullanıcı adı daha almıştı.
Sizi alıntılayıp yazdığınız şeyle hiç alakası olmayan bir cevap verirse bilin ki o sarı manolyadır
kararnamenle birlikte personel dosyan da gider, yaşadığın sıkıntılarla ilgili evrak varsa aramıştır eski müdürü bunlar nedir diye, o kısma inandım ben, her müdür yapar bunu hemen hemen ama sezgilerim yeni müdürünün ultra yavşak dedikoducu fırsatçı bir tıp olduğunu da söylüyor, resmi davran, diger personelle ilk etapta seviyeli ol, Balıkesiri de bilirim , dedikodu ve önyargı konusunda allah gerçekten yardımcın olsunAyrıca sıkıntılı personel değilim.salak gibi eski müdürle hala gorusuyordum.mudurum burayı çok sevdim diyorum, işi de çok seveceksin, yeni midiirn beni aradı diyo, Allah yardımcın olsun dedi.saka mi bu
Aaaa yine mi yalan dolan? Konu sahibi buna da cevap vermemiş. Demek ki içindeki ses doğru söylüyorİcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor
Kızlar maşallahınız var dikkat ve hafiyelik konusunda:)) Bir an düşündüm kesin benim hakkımda da fikirleri bilgileri vardır diyeNick değiştirmiyor, yeni üyelikle geliyor.
Sarı manolya sanırım kendisi. Acı kahve hatırladığım diğer üyeliği. Arada içeceklerle ve çiçeklerle ilgili birkaç kullanıcı adı daha almıştı.
Sizi alıntılayıp yazdığınız şeyle hiç alakası olmayan bir cevap verirse bilin ki o sarı manolyadır
Her konusuna ayri ayri sasirmaktan agzim acik kaldi. Aklimda tek bir soru,nasil memur olabiliyor bu tarz insanlar? Sinavi mulakati nasil geciyor valla hayretler icindeyim. Sıkıntılı personel evet,mudurler hakli birbirlerine Allah yardimcin olsun demisler belli kiBen de bir yıl önce eş durumundan başka bir ile tayin oldum. Eski müdürüm ile yeni müdürüm tüm tr çapında bir whatsapp grupları var. Oradan konuşmuşlar hakkımda , övmüşler etmişler Allah razı olsun inanın ben bundan bile hoşlanmadım. Siz eski müdürü arayıp neden yeni ortamı anlatıyorsunuz ? ne bağınız var anlamadım, az iş ver yorma ne demek ? herhangi bir memurdan farkınız ne ? benim müdürüme böyle bir haber gitse üzülürdüm eski müdürle arasında bişey mi var , neden böyle diyor diye. sizin yorulmamanızı sağlamayı gerektirecek özelliğiniz ne ?
Ben buna kizdim ve bunu düzelttim.hem eski müdür söyledim nasıl böle bişi söylersiniz diye.Ben de bir yıl önce eş durumundan başka bir ile tayin oldum. Eski müdürüm ile yeni müdürüm tüm tr çapında bir whatsapp grupları var. Oradan konuşmuşlar hakkımda , övmüşler etmişler Allah razı olsun inanın ben bundan bile hoşlanmadım. Siz eski müdürü arayıp neden yeni ortamı anlatıyorsunuz ? ne bağınız var anlamadım, az iş ver yorma ne demek ? herhangi bir memurdan farkınız ne ? benim müdürüme böyle bir haber gitse üzülürdüm eski müdürle arasında bişey mi var , neden böyle diyor diye. sizin yorulmamanızı sağlamayı gerektirecek özelliğiniz ne ?
Herkes sınavla mülakatla olmuyor. Pamukkale üniversitesi rektörünün eşi örneği gibiHer konusuna ayri ayri sasirmaktan agzim acik kaldi. Aklimda tek bir soru,nasil memur olabiliyor bu tarz insanlar? Sinavi mulakati nasil geciyor valla hayretler icindeyim. Sıkıntılı personel evet,mudurler hakli birbirlerine Allah yardimcin olsun demisler belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?