Bana da öyle geldi emin olamadım ne yapsam bilemiyorum.Tanışma ritüelini bilmem de 'öp' ne yaa,
Pis elini kendisi öpsün,nenesi değil bişeyi değil.
Bir de otoriteymiş falan,ağır saçmalamış.
Herşey bi anda oldu sabah sersemi müdahale edemedim maalesef..Haklisiniz
El opturmek de ne demek
Ben olsam mudahale eder asla opturmezdim
Daha ikinci sinif cocugu ve ilk gun gec kalininca bohle tepki vermesi de cok sacma
Bunu ogretmenin yolu bu degildir
Yerinizde olsam cocugum olumsuz etkilenmeden degistirirdim ogretmeni
Evet ama keşke bi üslubunu bilseydi.İlk günden kararınızı vermeyin bence , birkaç hafta geçsin, kaynaşsınlar tanışsınlar ,
Uzun saç bizler öğrenci iken de yasaktı şimdi serbest mi? Okul dönemi daha kısa tutabilirsiniz, tatillerde uzasın, bu konudan problem çıkmaz umarım.
Güzel ve başırılı bir eğitim yılı diliyorum oğlunuza.
Egitimci olmak boyle birsey degilHerşey bi anda oldu sabah sersemi müdahale edemedim maalesef..
Vereceği eğitimden de emin olamadım :/ eğitimci olmak bunu gerektirir mi Onu da bilemedim açıkcası hala şaşkınım.
Hayır benim üzüldüğüm benim yanımda yapılması daha önce ki öğretmenimiz de böyle yaptı yanımda özür diletti amaç nedir anlamıyorum bu şekilde mi öğretecekler ?Ozur diletmesi normal de elini opturmesi tuhaf, aslinda ozur diletmesi de garip neticede okulun ilk gunu. Uyari yeterli sonra ilk gun oldugu icin falan diyerek konuyu tatliya baglardi
İnşallah bi şeyler değişir yoksa başa çıkamıcam bu sorunla, otoriteden kastı kendi egosu bence.Otorite bu değildir hele ilk gün yapılacak şey hic değildir. Merak etmeyin veliler çocuklarını o sınıftan almaya başlayınca anlar bir sorun olduğunu...
Hayır benim üzüldüğüm benim yanımda yapılması daha önce ki öğretmenimiz de böyle yaptı yanımda özür diletti amaç nedir anlamıyorum bu şekilde mi öğretecekler ?
Oğlum bi kaç gündür halsiz ev taşıdık bi hafta oldu evde de diğer çocuğum vardı.Çünkü çocuk tek başına değil sizinle geç kalmış
Bir de onlar eski yani sınıf ve öğretmen, siz yeniyseniz bence daha dikkatli ve özenli olmalısınız
Öğretmenin tavırları özellikle iki günde bir saç kestirin vs garip yaşı büyük mü
Bende öyle düşündüm inşallah değiştirebilirim hani böyle bi hakkım olur mu onu bilemedim burda ki öğretmen arkadaşlara danışayım dedim.Psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum.annesi yanındayken boyle tepkileri varsa yokken ne yapar diye düşünürüm ben.sınıfını değiştirin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?