Farklı yorumlara da ihtiyacım var fikir olması açısından..arkadaşlar yapmayın Allah aşkına.Çocuk tabiki geç kaldığı için sınıftan özür dilemeli.Bu konuda çocuklarınızı yüksek egoyla yetiştirmeyin.
Öğretmen sınıfa ilk gelindiğinde çocuklara ellerini öptürmüş ise geç kalan çocuğa da aynı muameleyi yaptırmış olabilir ancak geç kalan çocuğa ayrıca elini öptürmesi yanlış.
Otoriterim demesinin sebebi ise tamamen lakayt velilerden kaynaklanıyordur.Be saçmalıklara taviz vermem demek istemiş olabilir.Yıl boyu veli saçmalıklarıyla uğraşan öğretmen için böyle yapması bir nebze anlaşılabilir.
Çocuğun saçına karışmamalı.
not:Öğretmen değilim..
Sınıfta 10 tane öğrenci var oğlum çok sıcakta bile minimum terler çokta uzun değil ama öğretmen normalse kestiririm saçını bu ilk gün beklemek zorundayım.Otoriteyi kurmak isteyeyim derken suyunu cikarmis ogretmen.Yapmak istedigiyle eylemleri yanlis olmus.
Bu ilk gun.Hersey olabilir.Gec kalinir,yarim gun durulur.Bu gormezden gelinir.
Davranislarini izleyin bence.
Bu arada sac konusunda ogretmen hakli.Biz uzun seviyoruz diye bir durum yok.Hem sizin icin de iyi olacak.Havalar sicak.Siniflar sicak.O saclar tum gun yapis yapis.Cocuga iskence.
Asıl sizin yanınızda özür dilemeli ki çocuk 30 yaşına geldiğinde hala size bağımlı olmasın.Sizin yanınızda bile kuralların geçerli olduğunu anlamalı çocuğunuz.Farklı yorumlara da ihtiyacım var fikir olması açısından..
Özür dilemesi güzel birşey zaten, ama ben oradayken olmasaydı iyi olurdu.
El öpme işi tuhaf geldi hele emr-i vaki yapması hepten kafamı karıştırdı.
Saçlarını kestirmeyi düşünmüyorum karışmaya hakkı yok kızların uzun olabiliyorsa erkekte neden sorun teşkil etsin ki?
Hayır benim üzüldüğüm benim yanımda yapılması daha önce ki öğretmenimiz de böyle yaptı yanımda özür diletti amaç nedir anlamıyorum bu şekilde mi öğretecekler ?
Haklisiniz
El opturmek de ne demek
Ben olsam mudahale eder asla opturmezdim
Daha ikinci sinif cocugu ve ilk gun gec kalininca bohle tepki vermesi de cok sacma
Bunu ogretmenin yolu bu degildir
Yerinizde olsam cocugum olumsuz etkilenmeden degistirirdim ogretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?