ilk gün birbirinize bakar bakar durursunuzMerhabaaaaa !
Öncelikle iyi akşamlar. Ben 10. sınıfa geçtim ve bu sene Antalya'ya taşındık. Okulumun lisesi bu sene açılıyor, yani herkes yeni öğrenci olacak.
Yarın da malum okullar açılıyor, böyle içim bi kıpır kıpır oldu sınıfımız 7 kişiymiş yeni olduğumuz için. Nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.
Çok teşekkürler. ^_^Kendin gibi davran yeter
Yeni okulunuz, yeni şehriniz, yeni arkadaşlarınız hayırlı olsun. Bol başarılar...
Çok teşekkürlerakışına bırak iyi niyetli ve sevecen ol ama kendini kimseye ezdirme :) başarılar.
Teşekkür ederiiiiimm.Çok güzel,az öğrenci,iyi bir eğitim alma şansın olabilir.
Bunun farkını bilerek geçir yıllarını.
Başarılar dilerim.
Merhabaaaaa !
Öncelikle iyi akşamlar. Ben 10. sınıfa geçtim ve bu sene Antalya'ya taşındık. Okulumun lisesi bu sene açılıyor, yani herkes yeni öğrenci olacak.
Yarın da malum okullar açılıyor, böyle içim bi kıpır kıpır oldu sınıfımız 7 kişiymiş yeni olduğumuz için. Nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.
Aslında atağa geçip milletle konuşsam kendime gelirim çünkü çok konuşkan bir tipim vardırilk gün birbirinize bakar bakar durursunuzbi kaç tane atağa geçip birbirleriyle tanışan olur. ilk gün sıkıcı geçer yapcek bişi yok
ay inşallaaaaaaaah :) <3daha güzel ya canım, yeni olduğundan kimsenin kankası yoktur, kaynaşmanız daha kolay olur, ayrıca böyle heyecanlı olmanda çok hoşuma gitti valla, hayırlı olsun senin için
Merhabaaaaa !
Kendin ol:)Merhabaaaaa !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?