Ben çok beğendimm, güle güle kullan çok güzel olmuş rengi
Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım
Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım
Canim sacini once actirdin mi yoksa direk boyami suruldu bundan once hangi renkti sacin? Eger actirdiysan surekli acilir sacin soyle kuaforune uzerine kul rengi tonlarindan atsin 8.1/ 7.1 gibi renkler kullansin kirmiziligini ve turuncu olmasini engeller. Gayet guzel bir renk :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
çok sağolun arkadaşlart moral oldu beğenmeniz...benim tamamen kendi saç rengimdi hiç boya yoktu saçımda cnm
kendi saçım koyu kahve ve saçımı açtırmadım direk boya sürdü en son saç diplerimin rengini kırmak için sadece diplerimi açıcaktı açtırmadım..
yani diplerim kendi rengim .. resimlerde pek belli olmuyor ama yaklaşık 4 cm filan kendi rengim mevcut hala..
bugün bir arkadşımda söyledi gidip küllü kahveye filan boyatmamı şimdi sende yazınca iyice karar verdim..cila attırıcaktım ama arkadaşımda cila attırma dedi..
bi 10 gün kadar beklicem bakalım durumuna göre ama şuan turuncumsulaştı bile resimdeki gibi değil yani artıkve saçlarım normalde kıvırcıktır benim yani dalgalımsı düz değil yani iyice yıpranıcaklar.. küllü kumralı da denicem sanırım ....yoksa gidiş hatı turuncu bunun
saçımın önlerini niye bukadar açık yaptı onu da anlamış değilim..öndeki perçemler saçın tamamına göre neredeyse 5 ton açık
Cila attirma bosuna oda akiyo cunku biraz bekle ve kullu tonlardan boyat en mantiklisi. Sacina bol bol maske yap her banyoda emin ol duzelecektir :*
cilanın aktığını bilmiyordumkesinlikle boyatma kararı aldım en az 10 gün beklicem..bakım maskelerine başladım bile cnm kuaförümde aynısını söyledi bakım kremlerini özellikle yoğun bir şekilde kullanıyorum.. Ama tekrar boyatmayada kararlıyım..özellikle dün eşim şakayla karışık oksijenli su ile açılmış saçlar olur ya onlara döndü diyince iyice moralim bozuldu boyatıp tekrar foto paylaşıcam ... çok sağol cnm önerilerin için..
evet cnm uçlarına yapılan işle ama benim kuaför maşallah neredeyse komple boyadı... sarı ombre eğer tonunda yapılırsa ve sadece saç uçlarına yapılırsa çok güzel duruyor ama bana sarı saç yakışmadığından özellikle kahve tonlarında istedim.. ama yakışana gerçekten çok hoş duruyor sarı ombre..
Cila attirma bosuna oda akiyo cunku biraz bekle ve kullu tonlardan boyat en mantiklisi. Sacina bol bol maske yap her banyoda emin ol duzelecektir :*
cilanın aktığını bilmiyordumkesinlikle boyatma kararı aldım en az 10 gün beklicem..bakım maskelerine başladım bile cnm kuaförümde aynısını söyledi bakım kremlerini özellikle yoğun bir şekilde kullanıyorum.. Ama tekrar boyatmayada kararlıyım..özellikle dün eşim şakayla karışık oksijenli su ile açılmış saçlar olur ya onlara döndü diyince iyice moralim bozuldu boyatıp tekrar foto paylaşıcam ... çok sağol cnm önerilerin için..
Uzulme okadar kotu olmamistir biraz toparlansin boyarsin bende kuaforum biliyorum yani:))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?