Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim ( resimli )

Bence gayet iyi olmus :) güle güle kullan. Ben vallahi cok begendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkürler ..beğenenleri gördükçe sevniyorum.. Zaten biraz moral olsun diye koydum foruma fotoları..Ama keşke bu renk kalsaydı

bende çok beğendim canım keşke diplerini de kırdırsaydın,tenine çok güzel uymuş güle güle kullan

Uzulme okadar kotu olmamistir biraz toparlansin boyarsin bende kuaforum biliyorum yani:))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

meğer işin ustası yazıyormuş inş cnm ya ...sen yazdığından beri küllü kumral saç renklerini araştırıyorum..peki o da akarsa napıcam her ay boyatmam mı gerekicek küllü kumrala..[/QUOTE]

Akmaz canim cunku sacin acilmamis kendi sac renginin ustune boyatiyorsun sonucta ha surekli denize felan gidersen tabiki acilir gunese yani uv korucu serumler kullan boyali saclar icin sampuanlar kullan ozaman sac rengin hemen hemen ayni kalir. Olduki acildi biraz, dip boyani yaptirirken cila seklinde uclarinada surdur direk fazla bekletmeden yikasinlar maksat rengini tazelemek :)

bende çok beğendim canım keşke diplerini de kırdırsaydın,tenine çok güzel uymuş güle güle kullan

aah ah en büyük pişmanlığım .biraz da kuaför e uydum hiç açmasak mı diplerini dedi ben nererden bileyim bukadar bariz fark olacağını
bana yumuşak geçişler olacak demişti oysaki.. Kkuaför şuan 1 haftalık ramazan tatilinde yoksa ben çoktan gidip hıncımı almıştım onlardan.Eşim at kuyruğu saçımı çok severdi ama şuan itibariyle sevmiyor bakarmısnız hale..sanki kuaförden 4 gün önce değilde bir ay önce çıkmışım saçlarım uzamış dip boyam gelmiş gibi.
saçımın yarısı resmen farklı renk..

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $.....webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 125
Akmaz canim cunku sacin acilmamis kendi sac renginin ustune boyatiyorsun sonucta ha surekli denize felan gidersen tabiki acilir gunese yani uv korucu serumler kullan boyali saclar icin sampuanlar kullan ozaman sac rengin hemen hemen ayni kalir. Olduki acildi biraz, dip boyani yaptirirken cila seklinde uclarinada surdur direk fazla bekletmeden yikasinlar maksat rengini tazelemek :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü[/QUOTE]

cnm saçımın son halinin rezilliğini koydum... gördüğünüz gibi ilk günden eser yok..birde fotolarda daha koyu çıkıyor..
ben 10 günde bekleyemicem 1 hafta sonra kuaför açılsın gidip boyatıcam..dışarı çıkamıyorum resmen ...
dün oturdum ağladım...gece saçıma zeytinyağı ile bakım yapıp kafama da kışlık şapkayı geçirip yattım halen saçımda zeytin yağı var...
biryandan bakım yapıyorum biryandan da bu renkten kurtulma çabasındayım..

kuaför diplerinin böyle gözükeceğini az çok tahmin etmiştir buna rağmen kırmayalım nasıl dedi hayret doğrusu

cnm saçımın son halinin rezilliğini koydum... gördüğünüz gibi ilk günden eser yok..birde fotolarda daha koyu çıkıyor..
ben 10 günde bekleyemicem 1 hafta sonra kuaför açılsın gidip boyatıcam..dışarı çıkamıyorum resmen ...
dün oturdum ağladım...gece saçıma zeytinyağı ile bakım yapıp kafama da kışlık şapkayı geçirip yattım halen saçımda zeytin yağı var...
biryandan bakım yapıyorum biryandan da bu renkten kurtulma çabasındayım..[/QUOTE]

Gordum tatlim bildigin turuncu olmus ya bide diplerine o ucundaki renge yakin boya surseydi daha guzel olurdu bu sene moda dipler hafif koyu uclar acik ama bu baya abartmis yani. Bencede bekleme direk boyat ondan sonra bakimini yaparsin

Gordum tatlim bildigin turuncu olmus ya bide diplerine o ucundaki renge yakin boya surseydi daha guzel olurdu bu sene moda dipler hafif koyu uclar acik ama bu baya abartmis yani. Bencede bekleme direk boyat ondan sonra bakimini yaparsin

evde içim içimi yiyor resmen biraz önce kuaför açılsada gtsem diye şansıma ramazan tatilindeler muhtemelen haftaya açılacak
hemen gidicem...verdiğim parada az bşy değil..parayada acımıyorum artık yeterki saçım düzelsin..arkaya doğru tarayıp kezban gibi ördüm saçımı
bir güzel yalatarak ıslak ıslak öyle çıktım dışarı .. evde de böyle gezicem sırf şu farkı aynada görmemek için ve o turuncuları..
canım ya ben şimdi küllü kumrala boyatıcam ya dipleri gördün kendi rengim uçlar da turuncu yine renk farkı mı olucak saçımda ..dipler ne renk olucak bu durumda

evde içim içimi yiyor resmen biraz önce kuaför açılsada gtsem diye şansıma ramazan tatilindeler muhtemelen haftaya açılacak
hemen gidicem...verdiğim parada az bşy değil..parayada acımıyorum artık yeterki saçım düzelsin..arkaya doğru tarayıp kezban gibi ördüm saçımı
bir güzel yalatarak ıslak ıslak öyle çıktım dışarı .. evde de böyle gezicem sırf şu farkı aynada görmemek için ve o turuncuları..
canım ya ben şimdi küllü kumrala boyatıcam ya dipleri gördün kendi rengim uçlar da turuncu yine renk farkı mı olucak saçımda ..dipler ne renk olucak bu durumda [/QUOTE]

Uzme kendini ya kuaforun bi cozum bulur diplerine, cok sacma buldum diplerini boyamadigina cok fark var, tum boyarsa kullu renge dipler koyu kalir buyuk ihtimal
Iki boya karar bi diplerine bi uclarina diplerine acik renk kullansin kullu renklerden

Uzme kendini ya kuaforun bi cozum bulur diplerine, cok sacma buldum diplerini boyamadigina cok fark var, tum boyarsa kullu renge dipler koyu kalir buyuk ihtimal
Iki boya karar bi diplerine bi uclarina diplerine acik renk kullansin kullu renklerden

herkes şaşırıyor senin gibi cnm diplerini böyle bıraktığına... Tahmin etmiştim diplerede ayrı bir işlem uygulaması gerektiğine yoksa dipler yine koyu kalıcak..
Bi açma işlemi şart diplere...Sağol cnm sonuçları paylaşıcam bakalım diğer haftaya az kaldı kuaförün tepkisini çok merak ediyorum şimdi benden ekstra parada almasa bari bu saçma saça 250 tl baydım sözde iyi kuaför ya bu da indirimli hali bide demezmi yaparken seninki 400 den aşağı olmazdı normalde diye çok iyi iş çıkarmış gibi..

herkes şaşırıyor senin gibi cnm diplerini böyle bıraktığına... Tahmin etmiştim diplerede ayrı bir işlem uygulaması gerektiğine yoksa dipler yine koyu kalıcak..
Bi açma işlemi şart diplere...Sağol cnm sonuçları paylaşıcam bakalım diğer haftaya az kaldı kuaförün tepkisini çok merak ediyorum şimdi benden ekstra parada almasa bari bu saçma saça 250 tl baydım sözde iyi kuaför ya bu da indirimli hali bide demezmi yaparken seninki 400 den aşağı olmazdı normalde diye çok iyi iş çıkarmış gibi..[/QUOTE]

Hahahahahaha one kizzzzzzzz yuhh diyorummm gel hollandaya sen 50 euro bile vermezsin benimm kuaforde :) acici surmemiz bisey yapmamis boyayla acmis bide dipleri cirkin cirkin birakmis olacak is degilll

Yine para isterse olay çıkar bence müşteri daima haklıdır şikayet bile edebilirsin sonuçta senin istemedigin bi renk yapmis ve seni memnun etmek zorunda o kadar para almış zaten simdi gittiğinde kesinlikle para verme

Hahahahahaha one kizzzzzzzz yuhh diyorummm gel hollandaya sen 50 euro bile vermezsin benimm kuaforde :) acici surmemiz bisey yapmamis boyayla acmis bide dipleri cirkin cirkin birakmis olacak is degilll

Burda fiyatlar böyle maalesef..iyi bir kuaföre gitmek istiyorsanız bu parayı gözden çıkartmanız gerek ki buradaki dandirik kuaförler bile 150 den aşağı yapmıyorlar..
Tabi saçıma bakılarak nekadar iyi bir kuaför denilebilirse...Aslında iyi sayılabilecek kuaförler arasında ama sanırım ben yanlış elemana güvendim..oradaki daha tecrübeli elemanlara yaptırmalıydım..Saçlarımda aşırı gür olunca bu fiyat kaçınılmaz oluyor...Şimdi aldığı paraya saysın ve adam gibi boyasın saçımı , ben olsam bu saçtan sonra o elemanı kuaförümden kovardım heralde..

Canım saçı açmadan boyayınca maalesef turunculuk oluyor ben senelerdir kızartmadan boyayabilen bir yer bulamadığım için kendi saç rengime dönüyorum boya yok şuan, yani orielsiz yapcak çok bişey yok. Ama üzerine mavi-yeşil ağırlıklı yoğun bir cila atarsa kızıllık kırılabilir, sen çok rahatsız değilsen böyle de güzel ama.

çok rahatsızım hemde çok....bakalım bulucaz bi çaresini

Son düzenleme:

Burda fiyatlar böyle maalesef..iyi bir kuaföre gitmek istiyorsanız bu parayı gözden çıkartmanız gerek ki buradaki dandirik kuaförler bile 150 den aşağı yapmıyorlar..
Tabi saçıma bakılarak nekadar iyi bir kuaför denilebilirse...Aslında iyi sayılabilecek kuaförler arasında ama sanırım ben yanlış elemana güvendim..oradaki daha tecrübeli elemanlara yaptırmalıydım..Saçlarımda aşırı gür olunca bu fiyat kaçınılmaz oluyor...Şimdi aldığı paraya saysın ve adam gibi boyasın saçımı , ben olsam bu saçtan sonra o elemanı kuaförümden kovardım heralde..[/QUOTE]

Cok pahali ya bence tekrar git yapsin para almadan :)

Bence cok guzel olmus

Ayni şey benim de başıma gelmişti. Küllü kumral diye girdim, kizil yansımaları olan bir kumral ile çıktım kuaförden. Sonra ben kendim evde açıcı ile açıp, majirel 7.1 %6'lik oksidan ile boyadim. Şuan tam istediğim gibi oldu. Resim eklemek istiyorum ama nasıl eklenecegini bulamadım. Majirel 7.1 ile boya memnun kalacagindan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…