Ayni şey benim de başıma gelmişti. Küllü kumral diye girdim, kizil yansımaları olan bir kumral ile çıktım kuaförden. Sonra ben kendim evde açıcı ile açıp, majirel 7.1 %6'lik oksidan ile boyadim. Şuan tam istediğim gibi oldu. Resim eklemek istiyorum ama nasıl eklenecegini bulamadım. Majirel 7.1 ile boya memnun kalacagindan eminim.
Resimleri ikişer tane atmıştım :) (1'i gün ışığında, diğeri akşam flasli çektim.) Ben kuaförde boyanan saçımin üstüne boyamadim çünkü tutmayacagini, koyu olacagini düşündüğüm için açtım. Palette'nin yoğun açıcısi ile 25 dk beklettim. Sarı degilde daha çok karamel gibi çiğ bir renk oldu. 1 hafta bekledim sonra boyadım 7.1 ile. Yanma kopma vs olmadi. Sadece biraz kuruma oldu. O kadar işleme normal diye düşünüyorum. Şimdi kizilliktan eser kalmadı. Umarım yardımcı olmusumdur :)
Teşekkürler ederim ilk boyandiginda çingene kizili gibiydi. Kuaförlerden ağzım yandı artık. Bende bi cesaret yaptım. Dediğin gibi saçın gurse çok uğraşman gerek. İstediğin gibi olmazsa da yazık olur çabana. Tarif ettigin kürü yapayım akşam, uçları tiftik tiftik benim de. Boyattiginda resim koyar misin, görmek isterim saçını :) Umarım istediğin sonuca ulasirsin. Görüşmek üzere.
Bariz belli kendin bil eden yapmış gb olmuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne olmuş canım anlamadım yorumunu
Telefonun azizliği evde hiç bilmeden kendin yapmışsın gb renk farkı olmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım
kusura bakma ama sakın aylar önce boyatmışsında yıkanmaktan boyası akmış rengi soluk saç gibi duruyor..nevacolor bal köüğü 2 tüp neva color altın sarısı 1 tüp al.peroksit 3 kutu kullan..karıştır boya..saçın canlı bal köpüğü olur yıkandıkça bir kaç gün sonra altın sarılar yansır..hoş oluyor ben öyle yapıyordum..
Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım
canm konuyla alakası hiç yok ama nasıl resim ekleyebiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?