Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim ( resimli )

çok merak ettim saç rengini.. mesaj yazdığın bölümden sayfanın alt kısmına doğru in eklenti ekle diye mavi bir yazı görücesin cnm oradan ekleyebilrisin..
evde boyamaya şuan cesaret edemiyorum ve acaba ilk önce saçımın açılması mı gererk onu da bilmiyorum... direk boya uyguladıysa sanırım ilk önce açması gerekicek..

Resimleri ikişer tane atmıştım :) (1'i gün ışığında, diğeri akşam flasli çektim.) Ben kuaförde boyanan saçımin üstüne boyamadim çünkü tutmayacagini, koyu olacagini düşündüğüm için açtım. Palette'nin yoğun açıcısi ile 25 dk beklettim. Sarı degilde daha çok karamel gibi çiğ bir renk oldu. 1 hafta bekledim sonra boyadım 7.1 ile. Yanma kopma vs olmadi. Sadece biraz kuruma oldu. O kadar işleme normal diye düşünüyorum. Şimdi kizilliktan eser kalmadı. Umarım yardımcı olmusumdur :)

Son düzenleme:

nekadar doğal bir renk olmuş.. kendi saç rengin gibi durmuş...turunculuktan eser yok.. ama ben evde açmaya ve boyamaya kesinlikle cesaret edemem..Hiç elimden gelmez bu tarz işler..Zaten saçlarımda aşırı gür yüzüme gözüme bulaştırırım..
artık kuaför bir şekilde halledicek .. Belkide dediğin gibi ilk önce açma işlemi uygulucak saçıma..Ben çok beğendim.. güle güle kullan..
Kuruma içinde , benim saçlarım da bu işlemden sonra çok kurudu..Bir gün arayla henüz 2 kez gece yatmadan önce saçlarıma zeytinyağı uyguladım..
Ama kaliteli saf zeytinyağı olmalı..Saçımı yıkayıp nemini iyice aldıktan sonra sürdüm saç diplerime ve uçlarına..
saçımı streç film ile sıkıca sarıp kışlık pamuklu bir şapkayı kafama geçirip o şekilde uyudum..
inanılmaz iyi geliyor..
Benim saçlarımı bile kuruluktan kurtarmaya başladı hatta eşim bile farketti bıyadan sonra saçların tiftik tiftikti şimdi ne güzel olmuşlar dedi..
birde urbanın saç bakım maskesini saç uçlarına sür ve durulama..en azından bir süre böyle kullan ..kendine geldiğinde 5 dk beklettikten sonra durulama işlemi yaparak kullanabilrisin..gerçekten işe yarıyorlar..

Teşekkürler ederim ilk boyandiginda çingene kizili gibiydi. Kuaförlerden ağzım yandı artık. Bende bi cesaret yaptım. Dediğin gibi saçın gurse çok uğraşman gerek. İstediğin gibi olmazsa da yazık olur çabana. Tarif ettigin kürü yapayım akşam, uçları tiftik tiftik benim de. Boyattiginda resim koyar misin, görmek isterim saçını :) Umarım istediğin sonuca ulasirsin. Görüşmek üzere.

salı günü gidicem kuaföre..Ve bir terslik çıkmazsa kuaförle alakalı o gün boyatıp kurtulmak istiyorum..
Fotoğraf muhakkak eklicem..Umarım bu sefer de hüsranla sonuçlanmaz..çok endişeliyim ...

salı günü gittim kuaföre..cla attı..bu sefer de fazla koyulaştı..kimse boyattığımı anlamıyor..
kuaförden çıkarken çok güzeldi saçım..çok beğenmiştin..fönlü hali güzel ama kıvırcık olunca briantin filan derken hiç belli olmuyor..
saç diplerimede sürdü cilayı mecburen tepedekiler koyulaşsın diye kendi saç rengim bile koyulaşmış..
of ya dert aldm başıma .. okadar para ver saçın resmen daha çok koyulaşsın.. resim koyucam bi ara ama şimdi de başka kuaföre gidip komple boyatmak istiyorum

Uclari acilir bi kac yikamada guzel olur :))))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Saçlarım fönlüyken fena değildi ama saç diplerime cila atmamalıydı..Koyulaşmıcak saç diplerin dedi ama resmen simsiyah oldu...
yıkadıktan sonra daha çok farkettim koyulaştığını saç diplerimin..diğer taraflarda da zaten boya var ile yok arası bşy oldu..Beni dün görenler eski turuncu halini görmeyenler anlamadı saçlarımı boyattığımı zaten.. saçlarımı açtırmak için gittim daha çok koyulaştı resmen dipleri... Aslında herşeyi beğenmeyen bir insan değilim ama şu düştüğüm durum gerçekten beğenilcek gibi değil... bukadar da koyu cila atılmazki ya... hadi attın saç diplerime boya olmayan yerlere neden sürüyosun..
özellikle boyarken dikkatimi çekti sordum kendi saçıma neden cila atıyorsun dedim koyulaşmıcak mı dedim yok yok bşy olmaz dedi.. kuaförden çıkarken farketmedim oradaki ışıklar çok yanıltıyor insanı , ama bugün telefon edip söylicem ve birdahada oraya adımımı atmıcam..şimdi oturup kuzu kuzu cilanın akmasını beklerim artık..

Bariz belli kendin bil eden yapmış gb olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kusura bakma ama sakın aylar önce boyatmışsında yıkanmaktan boyası akmış rengi soluk saç gibi duruyor..nevacolor bal köüğü 2 tüp neva color altın sarısı 1 tüp al.peroksit 3 kutu kullan..karıştır boya..saçın canlı bal köpüğü olur yıkandıkça bir kaç gün sonra altın sarılar yansır..hoş oluyor ben öyle yapıyordum..

Aynen bende öyle diyorum zaten sanki aylar önce boyatmşmda saç diplerim gelmiş gibi. Son halini gördünmü bilmyrm ama ilk baştaki resimlerden sonra gidip cila attırdım. Şuan belli belirsiz sadece güneşte parlayan renk var saçımda. Soluk bir renk . Şuan dinlenmeye bıraktım saçımı tatile gidip geldiktwn sonra komple boyatıcam ama evde boyamaya cesaret edemem. Sanki kuaförler çok iyi yapıyormuş gibi :) adam gibi bi kuaför nereden bulucam bilmiyorum güvenemiyorum artık.

canm konuyla alakası hiç yok ama nasıl resim ekleyebiliyosun

canm konuyla alakası hiç yok ama nasıl resim ekleyebiliyosun

msj yazdığın sayfanın alt kısmına doğru in orada mavi kutucuğun içinde beyaz yazıyla yazılmış eklenti ekle yazısı var
o kutucuğa tıkla ve eklemek istediğin dosyaları ekle cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…