angelic canım dun haber alıcaktın noldu ınsallah guzel haberler verırsın :18:
Merhaba Arkadaşlar
Ben bu ayın 14 gibi adet olucam ve ilk aşılamamı yaptırıcam. Kısmet olursa yeni seneye hamile olarak başlamak istiyorum. Başımdan cok buyuk sıkıntılar gecti 2 senedir hamile kalmak için bayagi ugraştım benim gibi olan arkadaşları buraya bekliyorum.
YENİ SENEYE İNŞALLAH HEP BERABER HAMİLE OLARAK BAŞLARIZ
angelic canım dun haber alıcaktın noldu ınsallah guzel haberler verırsın :18:
salı günü 2.aşılamam yapılacak benim için dua edin lütfen...yeni yıla hamile girmek dileğiyle...
Canım bende varım yeni seneye gerçekten hamile kalarak girmeyi çok istiyorum bendede endometriozis var çikolata kistim doktorum ameliyat önermedi doğal yollardan kalabilirsin dedi ama malesef olamadı şimdiye kadar şu an reglim bitince bende doktora gidecem hadi hayırlısı 35 yaşındayım ve artık bebişim gelsin istiyorum umarım yeni yıla hamiş olarak gireriz senin açtığın topikte uğurlu gelir bize
ilk aşılamam tutmadı pazartesi tekrardan tedaviye başlıyorum( eğer herşey yolunda giderse yeni yılın ilk gününde aşılamam yapılacak
nevinbal sendede benim problemin aynisi var, hic bekleme, yumurtaliklarini tamamen alinmadan bir an önce birseyler yap gercekten. ben gec ögrendim, endometriozis oldugumu ve bu durumda olanlarin bir an önce cocuk sahibi olmasi lazim cünkü kadin organlarini kaybetme riski cok yüksek, benim 2. ameliyatim oldu ve bir seye yaramiyor, her adet döneminde yeniden tekrarlaniyor, sogan kürünü tavsiye ederim, asilamaya filan basladinmi?
allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi..
merhaba arkadaşlar bende yeni yıla hamile olarak gırmek istıyorum allah izin verırse bizim sorunumuz eşimin varikosel olması herşey normale dondü yani amelyat oldu. eğer buay da adet olursam doktora gıdıcez aşılama için araştırıcaz allah ızın versede olmasam bu ay adet ve hamıle olsam
Merhaba kızlar bugün aşılamadan sonraki 9.günüm bende 2011e hamile olarak girmek istiyorum. Şuan için bazı belirtilerim var aslında; kasıklarda kramp şeklinde ağrı, gaz, şişkinlik, göğüslerde şişlik, beyaz yapışkan vajinal akıntı, bazende hafif başdönmesi(psikolojik olması ihtimal). İnşallah hamileyimdir
sergolik insallah hamılesındır canım ya belırtılerını gun gun yazarmısın buraya bende dun asılama oldum ılk defa cok canım yandı fazla umıtlı degılım nedense tutmayacak gıbı gelıyor doktorda 1 ay ılıskı yasak dedı onuda anlamıs degılım sanada yasakladımı doktorun ?
ya ama neden yasaklıyorlar anlamıyorumkı belkı asılama tutmaz normal ılıskıde tutar doktor bunu sebebını soledımı sana canımcanım banada bi önceki aşılamamda yasaklamışlardı tutmuştum yasagı ama bu sefer yasagı kendim kaldırdımilk aşılamamda doktor ertesi günü ilişkide bulunun demişti bende ondan cesaret aldım
ya ama neden yasaklıyorlar anlamıyorumkı belkı asılama tutmaz normal ılıskıde tutar doktor bunu sebebını soledımı sana canım
çift çizgi çıktıysa kesin doğrudur.yarın hemen kan tahlili yaptır.bebeğin seninle.inşallah allah banada gösterir
arkadaşar,
şu an ellerim titrior.ilk sizle paylaşıyorum.bugün adet olmam gerekyordu ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.az önce test yaptım ve çift çizgi!!!! allahım inanamıyorum yarım saattir ağlıyorum.eşim içeride televizyon tamircisiyle tv yapıyorlar ben yatakodasındayım.haberi yok.çıldırmak üzereyim.umarım test doğrudur.çok bariz bir ikinci çizgi.dualarınızı bekliyorum.yarın hemen kan testi yaptırıp sizleri de bilgilendiricem.umarım bebeğim benimledir.dilerim 2011 bana olduğu gibi size de meleklerinizi getirsin.rabbim yar ve yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?