Aşılama YENİ SENEYE HAMİLE OLARAK GİRMEK İSTEYENLER haydi buyrun burada dertleşelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kimse yokmu arkadaslar ya yenı yıla gırerken tedavıye baslayan....

merhaba arkadaşlar bende yeni yıla hamile olarak gırmek istıyorum allah izin verırse bizim sorunumuz eşimin varikosel olması herşey normale dondü yani amelyat oldu. eğer buay da adet olursam doktora gıdıcez aşılama için araştırıcaz allah ızın versede olmasam bu ay adet ve hamıle olsam

Son düzenleme:

nevinbal sendede benim problemin aynisi var, hic bekleme, yumurtaliklarini tamamen alinmadan bir an önce birseyler yap gercekten. ben gec ögrendim, endometriozis oldugumu ve bu durumda olanlarin bir an önce cocuk sahibi olmasi lazim cünkü kadin organlarini kaybetme riski cok yüksek, benim 2. ameliyatim oldu ve bir seye yaramiyor, her adet döneminde yeniden tekrarlaniyor, sogan kürünü tavsiye ederim, asilamaya filan basladinmi?

allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi..

ilk aşılamam tutmadı pazartesi tekrardan tedaviye başlıyorum ( eğer herşey yolunda giderse yeni yılın ilk gününde aşılamam yapılacak

uzuldum canım ya ama olsun belkıde bolesı hayırlıdır. yeni tedavınde sana basarılar bol bebısler dılıyorum.

ceylo merhaba
bende endometrozis hastasıyım sen hıc asılama yaptırdınmı bende bır kere amelıyat oldum ve dun asılama yaptırdım merak edıyorum bızım gıbı olupta asılamayla hamıle kalan varmı dıye

insallah canım benım

Merhaba kızlar bugün aşılamadan sonraki 9.günüm bende 2011e hamile olarak girmek istiyorum. Şuan için bazı belirtilerim var aslında; kasıklarda kramp şeklinde ağrı, gaz, şişkinlik, göğüslerde şişlik, beyaz yapışkan vajinal akıntı, bazende hafif başdönmesi(psikolojik olması ihtimal). İnşallah hamileyimdir

sergolik insallah hamılesındır canım ya belırtılerını gun gun yazarmısın buraya bende dun asılama oldum ılk defa cok canım yandı fazla umıtlı degılım nedense tutmayacak gıbı gelıyor doktorda 1 ay ılıskı yasak dedı onuda anlamıs degılım sanada yasakladımı doktorun ?

bende varım bende 2011 hamile girmek istiyorum inşallah aralıkta 4 aşılamamı oldum ayın 31 de belli olacak inşallah yeni yıla yeni bebeklerle gireriz

canım banada bi önceki aşılamamda yasaklamışlardı tutmuştum yasagı ama bu sefer yasagı kendim kaldırdım ilk aşılamamda doktor ertesi günü ilişkide bulunun demişti bende ondan cesaret aldım

canım banada bi önceki aşılamamda yasaklamışlardı tutmuştum yasagı ama bu sefer yasagı kendim kaldırdım ilk aşılamamda doktor ertesi günü ilişkide bulunun demişti bende ondan cesaret aldım
ya ama neden yasaklıyorlar anlamıyorumkı belkı asılama tutmaz normal ılıskıde tutar doktor bunu sebebını soledımı sana canım

ya ama neden yasaklıyorlar anlamıyorumkı belkı asılama tutmaz normal ılıskıde tutar doktor bunu sebebını soledımı sana canım

banada söyledikleri bizden habersiz bişey olmazsın diye dediler ben bu aşılamamda bu uyarıyı dikkate almadım canım

arkadaşar,

şu an ellerim titrior.ilk sizle paylaşıyorum.bugün adet olmam gerekyordu ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.az önce test yaptım ve çift çizgi!!!! allahım inanamıyorum yarım saattir ağlıyorum.eşim içeride televizyon tamircisiyle tv yapıyorlar ben yatakodasındayım.haberi yok.çıldırmak üzereyim.umarım test doğrudur.çok bariz bir ikinci çizgi.dualarınızı bekliyorum.yarın hemen kan testi yaptırıp sizleri de bilgilendiricem.umarım bebeğim benimledir.dilerim 2011 bana olduğu gibi size de meleklerinizi getirsin.rabbim yar ve yardımcımız olsun.

çift çizgi çıktıysa kesin doğrudur.yarın hemen kan tahlili yaptır.bebeğin seninle.inşallah allah banada gösterir

canım ınanmıyorum ya yenı gordum cooook sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah bebegın senınle olsun ne guzel bak topıgımızın ılk annesı sensın cok sevındım vallahı normal yolla oldu dımı sımdı senınkı bu arada doktora gıttınmı yada kan tahlılı onu yazmamıssın tekrardan hayırlı olsun canım bızler ıcınde dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…