banada söyledikleri bizden habersiz bişey olmazsın diye dediler ben bu aşılamamda bu uyarıyı dikkate almadım canım
canım ınanmıyorum ya yenı gordum cooook sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah bebegın senınle olsun ne guzel bak topıgımızın ılk annesı sensın cok sevındım vallahı normal yolla oldu dımı sımdı senınkı bu arada doktora gıttınmı yada kan tahlılı onu yazmamıssın tekrardan hayırlı olsun canım bızler ıcınde dua et
Canım benim çok sağol.evet normal yolla oldu.bu ay ben rahim filmi çekildim adetten hemen sonra.ve hamile kaldım!normalde randevumuz falan vardı.ocak ilk haftası aşılamaya başlayacaktık.resmen şok olduk.çok mutluyuz.zamanı var derler ya aynen öyleymiş.rahim filminin böyle bir mucizesi olduğunu duymuştum ama korkudan 2-3 ay erteledim.bu ay mecbur çekildim.iyi ki de olmuş!rabbimin izniyle vesile oldu belki de...kan testi yaptırdım.değeri bilmiyorum hemşire arkadaş aradı akşama vericek kağıdı ama dr a göstermiş 4 haftalık demiş.biz de bu ay eşime proxeed,evicap falan başlayacktık.akşama şükür namazımda sizler için de dua edicem arkadaşlar.çok öpüyorum.
Yeni seneye hamile olarak giremeyeceğim...umudum var ama korkuyorum da..komşumuzun bir kızı vardı 45 yaşında ve 120 kilo bir adama sırf zengin diye oltayı attı..adamın saray gibi bir villası var orda yaşıyordu 3 aydır..karakteri sıfır bir kız anlayacagınız..annesi hemen hamile kalmalı diyordu kalmış(nikah yapılacak haftaya..kız22 yasında..her sey ve bu bebek sırf malk varlığı için ve rabbim hemen bir bebek verdi...yani insanın içine oturuyor ,eşini seviyorsun yuva kuruyorsun dünyaya getieceğin bebege dünyayı vereceksin ama olmuyor niyet iyi ama bebek hala yok...bilmiyorum cnaım sıkıldı duyunca her hamile kalana sevinirdim ama buna gıcık oldum:18:rabbim inş.yeni yılda ben ve benim gibilere doğru düzgün insanlara,helali bilen,kocasına aşık mutlu yuvalara mutlu sağlıklı bebekler verir inşallah..
Canım benim çok sağol.evet normal yolla oldu.bu ay ben rahim filmi çekildim adetten hemen sonra.ve hamile kaldım!normalde randevumuz falan vardı.ocak ilk haftası aşılamaya başlayacaktık.resmen şok olduk.çok mutluyuz.zamanı var derler ya aynen öyleymiş.rahim filminin böyle bir mucizesi olduğunu duymuştum ama korkudan 2-3 ay erteledim.bu ay mecbur çekildim.iyi ki de olmuş!rabbimin izniyle vesile oldu belki de...kan testi yaptırdım.değeri bilmiyorum hemşire arkadaş aradı akşama vericek kağıdı ama dr a göstermiş 4 haftalık demiş.biz de bu ay eşime proxeed,evicap falan başlayacktık.akşama şükür namazımda sizler için de dua edicem arkadaşlar.çok öpüyorum.
selam bende 2011 e hamile girmek isteyenlerdenim ama malesef öyle olmayacak çünkü dün gece kırmızılar geldiçook ama çook üzülüyorum bu ay çok ümitliydim çünkü reglimden hemen sonra bende rahim filmi çektirmiştim olumlu etkilerinide bildiğim için bu ay çok ümitliydim ama olmadı ben en fazla 2 ay daha dayanabilirim bu hayal kırıklığına sonrada aşımı gerek ne gerekse yaptırıcam yeter yaf normal yolla olmuyo sorunda yok artık ne eşimde ne bende çok üzülüyorum çoook
anladım canım bana sacma geldı ama yınede doktoru dınleyecegım korkuyorum bırsey olur dıye bazı belırtılerde basladı ama umutlanmak ıstemıyorum ya hayırlısı bakalım . Sen ne durumdasın bu arada belırtıler nedir ?
ben kendimi fazla dinlemek istemiyorum canım ilk seferinde çok umutlanıp her degişikligi hamilelik belirtisi sanmıştım hayal kırıklıgına ugradım şimdilik bi farklılık hissetmiyorum ama nasip bilmiyorum işte yarın sabah kan testi yaptıracagım inşallah olumlu bi sonuç alırım
selam kızlar ben de geldim. ben de bir süreden beri çocuk için yanıp duruyorum. önce bir süre olmadı geçen ayda bir kimyasal gebelik yaşadım, tekrarlar diye de çok korkuyorum. aslında bir oğlum var yani bir sorun yok ama niye böyle oluyor bilmiyorum. cuma günü hastalanmam lazım psikolojik midir nedir kendimi hep hamile gibi hissediyorum ayağım taşa değse hamileyim diyorum:) yest yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. 3 gün daha bu umutla yaşamak istiyorum. ya değilsem diye korkuyorum off ya. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. amin
cevizlikek canım boyle seylerı kafana takma allah onların o nıyetıyle ona bebek verdıyse eger kesın bır bıldıgı vardır. Allah hepımıze nuruyla bereketıyle evlatlar nasıp etsın ve omur boyu evlatlarımızla mutlu olmayı nasıp etsın ınsallah.Belkıde anlattıgın kız omur boyu bu mutlulugu yasayamayacak belkıde o cocuk uzgun bır sekılde buyuyecek neler neler var bosver sen bunları
cok haklısın canım vardır bi bildigi rabbimin...bu arada bu rahim filmi cok can yakıyor mu cektiriken?ve cidden sonrasıda hamileleik kolaylaşıyor mu ilk kez burdan duydum bunu..
canım ya nasıl sevındım dun gece okurken anlatamam allah ne zaman ol derse oluyor ıste bız ıstedıgım kadar cırpınalımbelırtılerın nelerı canım paylasabılırmısın bızımle
bu arada çoook tebrik ederim lithium84 Allah tamamına erdirsin dilerim Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende bize dua et bizlerde biranönce tadalım bu heyecanı :)
sağol canım:))darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.hiçbir belirtim olmadı canım.sadece adetime yaklaşırken bir kaç gün gögüs uçlarım hassastı dokununca sürtününce falan.bir de alakalı mı bilmem ama son 2 gün ve hala devam eden karın şişkinliğim ve gazım var.hamile kalmadan önce oysa binbir belirti yaratıyordum kendi kendime.bu sefer hiç anlamadım bile.dileirm senin de aşılaman hemencecik tutuverir sen de ekim annesi olursun:)
Bu arada kızlar herkez beklenen adet tarıhı kan tahlılı ne varsa yazsın bır lıste olusturayım tabı ılk annemız olara lıthıum arkadasımızı ekleyecegım hadı bakalım ınsallah hepımıze ugur getırır 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?