Aşılama YENİ SENEYE HAMİLE OLARAK GİRMEK İSTEYENLER haydi buyrun burada dertleşelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar bugun sabah erkenden kalktık hastaneye gidip kanımı aldırdım gittik özel olarak labaratuara verdik 1 saat sonra alırsınız dediler 1saat oldu 2 saat oldu sonuç çıkmıyo bi sordurduk makine bozulmuş izmirden gelip bakacaklarmış yani ögleden sonraya kaldı ama allahdan hiç heyecanlı degilim kendime bile hayret ediyorum ama çok sakinim inşallah ögleden sonra güzel haberler veririm size

ezgım noldu arkadasım merak ettım hadı guzel haberlerını beklıyorum ınsallah

ezgım noldu arkadasım merak ettım hadı guzel haberlerını beklıyorum ınsallah

canım bende bekliyorum daha 30dk 45dk kadar çıkacakmış makine daha yeni düzelmiş eşimde sen gelme hastaneye ben alır gelirim diyo ama bilmiyorum birden stres yapmaya başladım:18:

canım bende bekliyorum daha 30dk 45dk kadar çıkacakmış makine daha yeni düzelmiş eşimde sen gelme hastaneye ben alır gelirim diyo ama bilmiyorum birden stres yapmaya başladım:18:

ay keske baska bı yere gıtsen canım ya ben bıle stres oldum heycanla senı beklıyorum kı sen kımbılır su an ne haldesın

desene esın haber verecek anne oluyorsun dıye ne guzel ya

Eveeettt 2011 ilk hamişleri ve bekleyenleri

Lithium : 28 ARALIK 2010 o artık bir ANNEE ( İLK ANNEMİZ )
Ezgim112 : 30 ARALIK 2010 güzel haberlerini beklıyoruz
Snzsrd : 12 OCAK 2011 belki bende anne olurum

eee kızlar sızlerde soyleyın tarıhlerınızı ekleyeyım hepımıze ugurlu gelır ınsallah

arkadaşlar sonucumu eşim söyledi 7 çıkmış çok düşük 2 gün sonra bidaha test yapıcam ama muhtemelen olmadı çok moralim bozuldu

arkadaşlar sonucumu eşim söyledi 7 çıkmış çok düşük 2 gün sonra bidaha test yapıcam ama muhtemelen olmadı çok moralim bozuldu

canım ya nıye olmadı dıyorsunkı bıldıgım kadarıyla 5 ın ustu hamıle anlamına gelıyor muhtemelen ılerıdekı gunlerde dahada artar bence hamılesın sakın moralını bozma beklenen adet tarıhın neydı senın lutfen moralını bozma bak bebesınde etkılenır bundan

canım aşılama oldugum yeri aradım sonucu söyledim olumsuz dediler bütün ümitlerim bitti anlayacagın artık tüp bebek diyorlar ama ben çok yıprandım ne zaman ona geçerim bilmem

canım aşılama oldugum yeri aradım sonucu söyledim olumsuz dediler bütün ümitlerim bitti anlayacagın artık tüp bebek diyorlar ama ben çok yıprandım ne zaman ona geçerim bilmem

hadı ya uzuldum sımdı ama sana bırsey soyleyecegım hanı asılamadan 14 gun sonra bellı olur kanda dıyorlar ya benım doktorum sakın 14. gun baktırma adet tarıhınnı bekle dedı neden oyle dedıgını anlamadım ama ole dedı nolur uzme kendını 2 gun daha bekle yenıden yaptır test belkı degerın yukselır hayatım ya bak bugun basına gelenler o kadar saat sonucu beklemen falan belkı hayırlı bısıy ıcındır hıı ne dersın

yok canım içimdende geçmiyor zaten testde yaptırmam artık adetim geçerse ozaman yaptırırım belki inşallah senin güzel haberlerini alırız canım benim umutlarım tükendi artık sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor hep başkalarının çocuklarınımı sevecekmişim gibi geliyor

ezgim sen bole yazıyorsun ya vallahı benımde moralım bozuluyor benımde hıc umıdım yok bu ay ama bak sen en azından degerının 7 oldugunu gordun kucukte olsa yıne bır ıhtımal var karamsarlıga kapılma lutfen burda nelerı okuyoruz ınsanların umıdı tukenmısken bırden hamıle olduklarını ogrenıyorlar ve oda tabı kendılerını rahat bırakmalarından kaynaklanıyor bak lıthıum arkadasımıza oda adet olduktan sonra asılamaya baslayacaktı ama hamıle kaldı dua et arkadasım bol bol emın ol bı gun bızde anne olucaz hayırlısıyla ınsallah

bu arad adet tarıhını soylermısın ezgım

inşallah canım allahım bizede birgün bu mucizesini verir ben aralıgın 5 adet olmuştum yani ocagın 1 ila 5 arasında olucam

Eveeettt 2011 ilk hamişleri ve bekleyenleri[/COLOR][/FONT][/U]

Lithium : 28 ARALIK 2010 o artık bir ANNEE ( İLK ANNEMİZ )
Ezgim112 :5 OCAK 2011 güzel haberlerini beklıyoruz
Snzsrd : 12 OCAK 2011 belki bende anne olurum

eee kızlar sızlerde soyleyın tarıhlerınızı ekleyeyım hepımıze ugurlu gelır ınsallah [/QUOTE]

ezgim arkadaşım,

ben de hamile kalmadan önce burda ya işte kafana takmazsan olur stres yapma psikolojik...diyenlere gıcık olurdum.sanki yapması kolay derdim ve gerçekten de yapması hiç kolay değil.her ay tek odak noktam ve saplantım oydu fakat kasım ayında ben iş değiştirdim.sonra annemler geldi 1 hafta bizde kaldı.sonra bu işle ilgili birkaç yere uzun süreli geziler yapıldı ve nasılsa bu ay tutmucak diye sadece yumurtalama günümde ve bir gün sonrasında ilişkiye girdik.nasılsa aşılama yapılacaktı.tüm umutlarımız aşılamadaydı ve ben çok rahattım kasımda.bu rahatlığın da vesilesi olmuş olabilir.bu ay olmasa bile kendini oyalayack kafanı dağıtacak birşeyler bul arkadaşım.rabbim yardımcınız olsun inşallah

merhaba bende 3 senedr ugrsyrum 1 kre asılama yptrdm olmadı bdahakı aya tekrar yaptrmayı dusunuyrm allahm herkese gnlunce versn

sayın anne adayları, umarım bebeklerinizin kalp atışlarını en kısa zamanda duyarsınız.
topıgınıze yenı katıldım. sureklı okuyorum ama fazla msj yazamıyorum.
kısaca öz geçmişim, 3 yıldır evlıyım. hiç korunmadık sayılır. klomen yumurta takıbı 1 yıldır tedavı goruyorum. 30 aralıkta ilk aşılamayı yaptırdım. 2 gun kahverengı akıntım oldu. inşallah denilen gibi yerleşme kanamasıdır.henuz 5 gun olmasına rağmen belim çok ağırıyor. sürekli uyku halındeyım. progestan kullanıyorum ama alttan. progestan uyku yapar dıyorlar ama ıcmedıgım ıcın bılemıyorum. yoksa pskolojik deliriyor muyum? sol yumurtam çatlamıştı. sol tarafımda ınce bı sızı oluyor. hepsını olumlu düşünüyrorum. forumları okudukça heyecanlanıyorum bu sefer tamam diye, ama 5 gün sonrası içinde çok korkuyorum. banada dua edin lütfen arkadaşlar.

hosgeldın arkadasım
umıtsızlıge kapılma bak bende ılk asılamamı yaptırdım beklemedeyım bendede ara ara kasık agrısı oluyor ıstahım cok arttı ve cok gerdınım sureklı sınır halındeyım dun 14. gunumdu ıdrar testı yaptım ama negatıf bende olmıcak galıba ama moralımıde hıc bozmadım cunku buradan okudugum kadarıyla ılk asılamada tutması bıraz zormus dıgerlerını yaptırınca sansın daha yuksek oluyormus hayırlısı hepımız hakkında

ya kızlar az once benden kahverengi leke geldı cok az noluyor acaba adetıme daha 1 hafta var.asılama ıcın kullandıgım hap yada ılaclardan erken adet olabılırmıyım ? yaa yerlesme kanaması mıdır anlayamıyorum yaa yardım edın asılama olup bole bısıyı yasayan kımse yokmu:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…