- 23 Ağustos 2012
- 51.866
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.551
- 898
itici. ben yapamazdım
Bekara bosamak kolayken bosa gitsin bu ne cürret ya daha yeni taniyo senii...Soğandan sonra emniyet kemeriyle anladım zaten tuhaf bir tip.
Eşim bana yapıyor çok isteyerek çok çalışıp aldı bende kardeşi kocaman taşlı yüzük takmış kapıyı açarken çizmiş çok kızdımMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
Bekara bosamak kolayken bosa gitsin bu ne cürret ya daha yeni taniyo senii...
Kiz ben 4 senelik evliyim sogan muamelesini bana yapsa esim ben darilirim zoruma gider yarin birgün bi dalginliga gelip ter felan koksan evden atar bu herif seniÇok zor etkilenen biriyim, tam etkilenmişken pat diye bir soğuma geldi
Valla yapar, ben hassasımdır bu konularda zaten. Manyak herif yaa hayallerimin içine ettiiKiz ben 4 senelik evliyim sogan muamelesini bana yapsa esim ben darilirim zoruma gider yarin birgün bi dalginliga gelip ter felan koksan evden atar bu herif seni
Tam salak tamMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
Tam salak tam
Tuhaf zaten...dene diyenler olmuş...adam saklamiyor ki...ömur törpusu ..en uyuz erkek tipi...aman arkadasim..dört başı mahmurunu bulamazsin ok...de dert alma başına...bogmalik tammm...takıntı ve cimrilik erkekte en egreti huylar...iyggghhhkkk
Ay kusura bakmayın ama gulmekten kendimi alamadım :d hahaha ne kadar cins bir insanmış. Saka bir yana koşarak uzaklaşın bence.[/QUOTE
Hiç uğraşma bence, değmez. Hatta bu adamın nesinden etkilendin ben onu bile anlamadım.Merhaba kızlar,
Hiç uğraşma bence, değmez. Hatta bu adamın nesinden etkilendin ben onu bile anlamadım.
Kaç kaç kaç! Dinlen,bir daha kaç.
Demek ki hiç lahmacun yiyemiceksiniz beraber olsanız
Şaka bir yana,denemekle bile uğraşma,mazallah kalbine iner.
Ben pasaklı bir paragözüm diyip onun kaçmasını izliyin bence daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?