YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Eşim bana yapıyor çok isteyerek çok çalışıp aldı bende kardeşi kocaman taşlı yüzük takmış kapıyı açarken çizmiş çok kızdım

Çok zor etkilenen biriyim, tam etkilenmişken pat diye bir soğuma geldi
Kiz ben 4 senelik evliyim sogan muamelesini bana yapsa esim ben darilirim zoruma gider yarin birgün bi dalginliga gelip ter felan koksan evden atar bu herif seni

Kiz ben 4 senelik evliyim sogan muamelesini bana yapsa esim ben darilirim zoruma gider yarin birgün bi dalginliga gelip ter felan koksan evden atar bu herif seni
Valla yapar, ben hassasımdır bu konularda zaten. Manyak herif yaa hayallerimin içine ettii

Tam salak tam

Ay kusura bakmayın ama gulmekten kendimi alamadım :d hahaha ne kadar cins bir insanmış. Saka bir yana koşarak uzaklaşın bence.

+1
Cimri erkek hiç çekilmiyor

Ayy ben olsam o anda arabadan iner birde kapıyı sakkkkk diye çarparak kapatırım ki görsün neymiş hanzoluk..uzaklaş hiç hoş değil sana davranışı..

Hiç uğraşma bence, değmez. Hatta bu adamın nesinden etkilendin ben onu bile anlamadım.

Kaç kaç kaç! Dinlen,bir daha kaç.
Demek ki hiç lahmacun yiyemiceksiniz beraber olsanız
Şaka bir yana,denemekle bile uğraşma,mazallah kalbine iner.

birda daha oncede yazmistim
em tehlikeli erkek tipi
1-cimri erkek
2-anaci erkek
arkana bakmadan kaç yani

Ben pasaklı bir paragözüm diyip onun kaçmasını izliyin bence daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…