YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

bunla sorun olur yol ver gıtsın.cunku sen cok takmıssın uzmus senı.ben en cok sogan olayına bozuldum

uzaklaş derım ... temızlık takıntısı cımrılık zor..

kaçmanın,sıyrılmanın çeşit çeşit yolları var

bilir misin ?

Kizlar tabiki insan malına mulkune onem verir bakar fakat boyle bi kac hareketine daha sahit oldum, temizlik duzen takintisi da var hadi onu gectim yeni tanistigi birine boyle bir cumle kurmasi tuhaf geldi
Benim eniştem vardı halamın kocası.aynı bu anlattığınız kişi gibiydi.arabaya binmeden mutlaka incelerdi.içinde sigara içirmezdi.ben çocuktum binerken inerken gözümüze bakardı bişey olcak diye.şuan görüşmüyoruz.bence yol yakınken dön.böyle insanlar beş para etmez.

Nasıl sana kndini tanıttıysa vs , hissediyorsan o adam yani daha bunlar uzaktan gözle görebildiklerin ....

Arkana bakmadan kaç derim.. boşuna zaman kaybetme..!!

kaççççççççççççççççççççççççççççççççççççç sakın arkana bakmaaaaaa

Kız bu neeeeeeeeeeee ...
Şaka gibi ya, okurken gözümden yaş geldi gülmekten.
13 gün olmuş, bence 14. güne gelmeden yollarını ayır, çekilmez bu adam, yani ne bileyim eşyaya karşısındakinden çok değer veren bi adam (!)'dan bahsediyoruz, sevdiği insanı da değerli eşya olarak görürse işler değişir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…