Seni neden hep böyle tipler buluyor :) Kaç ve arkana bakma.
o gibi benciller senı mutlu edemez.ilk günden senı pis görmüs kendını üstün uzatma arabasıyla malıyla evlı o mutlu olamazsın gerizekalıyla.he terket arabasını ciz vur kapısını carp içine sogan at ayrıl yanından icinde kalır ilerideMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
:)))) senden soğan kokmuyormus demesi cok sacma ve ayıp olmus ama arabasına önem vermesi bence garip değilMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
Kız nerden buluyonuz bunları çok merak ediyorum. Adam tabiki normal değil. Yok, o sadece çok çok çok aşırı titiz kıl biri. Mesela birgün sen 10 liralık bi çanta isteyince o çantaya "yahu malı çok kötü alıp napacan" der. Halbuki alda kızın gönlü olsun yani. Yattığı yatağı beğenmez, lüks pahalı yatak alır. Rahat edemese de över durur. Bi araba alır, över durur. Bir ayakkabı alır, över durur. Hatta ayakkabısı koşu ayakkabısıysa :) her yere koşar durur. Ayakkabı onu terk etmiştir ama o marka olan ayakkabısını över ve mutlu olduğunu anlatır falan.. Arkadaş ortamında biri vardı. Belki senin bahsettiğin kişi ile uzaktan akrabada bile olabilir yani. Herşeyi yemez, herşeyi içmez, yediği şeyin kaliteli olduğunu över durur. Hele ki sende kokmuyormuşsu ne demek la. Afedersine ne o öyle ya. İki çıkışamadın mı ona.Merhaba kızlar,
Dilerim evlilik meraklısı değilsindir.mali kıymetli ve cimri bi insanla karşı karşıya sin.uzak dur!!
aptal aptal koku da alırlar,bunlarda genetik heralde.camasira yumuşatıcı koydurmazlar.ama sonra öğrenirsin ki yumuşatıcı ne gerek var para gitmesin!!benim en güzel 5 yilim bu adama inanmakla geçti,henuz kurtulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?