YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Seni neden hep böyle tipler buluyor :) Kaç ve arkana bakma.

Her karsilastigim tipi buraya yazsam daha neler neler . Sevgili olmadan cikariyolar yuzlerini, gercekten insanlari anlamiyorm artik. Depresyona girdim yine

Sen 29 senedir bekar ol, evlenmeye can at, beğendiğin bi kizla goruşebilmeye başla ve daha arabanin emniyet kemerinin girişini kafaya tak..araba yansa duymamasi lazim.. Koşarak uzaklaş ya.. Nedir o öyle..

Adam okbli belli ki. Hayat boyu oyle gider yuksek ihtimal. Goze aliyorum bu takintilari diyosan devam

Koşarak uzaklaşın derim. Bu ne ya? Emniyet kemerini nasıl çıkardın ne demek? Hayatımda böyle saçma şey duymadım. Arabayı kontrol ediyorda çizdilerse ne yapacak,kimi bulup hesap soracak?
Soğan kokusu konusu zaten facia,adam resmen soğan kokuyorsun diyecekmiş es kaza kokan siz olsanız.
Bilemedim,adam cidden tuhaf. Sonradan görme midir nedir anlamadım. Yerinizde olsam kendi haline bırakırım,arabası ile mutlu mesut takılsın.

o gibi benciller senı mutlu edemez.ilk günden senı pis görmüs kendını üstün uzatma arabasıyla malıyla evlı o mutlu olamazsın gerizekalıyla.he terket arabasını ciz vur kapısını carp içine sogan at ayrıl yanından icinde kalır ileride

Ne güzel kendini belli etmiş.kesinlikle normal değil ben biriyle tanışacak daha 13.gün adam araba köpeğin olsun modunda olması lazım ki onu diyenler bile odaklaşıyor.bunu dusunemiyorum

emnıyet kemerı olayı abes gelmedı bana ama dıger tavırları bıraz garıp gıbı.
denemeden bılemezsın.

:)))) senden soğan kokmuyormus demesi cok sacma ve ayıp olmus ama arabasına önem vermesi bence garip değil
Ben de aracımı güvenli bi yere park ederim ve binerken de bakarım birsey olmus mu diye
Sizin arabanız yok sanırım ?
Mala mülke değer vermesi kötü birsey değil bnce üslubu biraz yanlıs

Kız nerden buluyonuz bunları çok merak ediyorum. Adam tabiki normal değil. Yok, o sadece çok çok çok aşırı titiz kıl biri. Mesela birgün sen 10 liralık bi çanta isteyince o çantaya "yahu malı çok kötü alıp napacan" der. Halbuki alda kızın gönlü olsun yani. Yattığı yatağı beğenmez, lüks pahalı yatak alır. Rahat edemese de över durur. Bi araba alır, över durur. Bir ayakkabı alır, över durur. Hatta ayakkabısı koşu ayakkabısıysa :) her yere koşar durur. Ayakkabı onu terk etmiştir ama o marka olan ayakkabısını över ve mutlu olduğunu anlatır falan.. Arkadaş ortamında biri vardı. Belki senin bahsettiğin kişi ile uzaktan akrabada bile olabilir yani. Herşeyi yemez, herşeyi içmez, yediği şeyin kaliteli olduğunu över durur. Hele ki sende kokmuyormuşsu ne demek la. Afedersine ne o öyle ya. İki çıkışamadın mı ona.

arabanın çiziği var mı yok mu diye bakması normal. emniyet kemeri olayını da pek anlayamadım. ama genel olarak bakınca çok itici birine benziyor. yeni tanışmışsınız zaten. içine sinmiyorsa ol ver, uzatmaya değmez.

Uzaklaşın hatta kaçın O ne öyle ya çok itici davranmış. Titiz olabilir malına düşkün de olabilir ama bu biraz aşırıya kaçmış gibi. Çok garip geldi davranışları. Sizi soğuttuysa uzaklaşın bence. Çünkü bir ömür böyle geçmez. Eğer yine de tanımak istiyorsanız dikkatlice izleyin davranışlarını. Eğer takıntı boyutuna ulaşmış gibiyse bu davranışları, tamamen bitirebilirsiniz. Karar sizin ama bana çok itici geldi anlattığınız davranışları.

Dilerim evlilik meraklısı değilsindir.mali kıymetli ve cimri bi insanla karşı karşıya sin.uzak dur!!

aptal aptal koku da alırlar,bunlarda genetik heralde.camasira yumuşatıcı koydurmazlar.ama sonra öğrenirsin ki yumuşatıcı ne gerek var para gitmesin!!benim en güzel 5 yilim bu adama inanmakla geçti,henuz kurtulamadim

Dediklerinize katiliyorum. Evlilik meraklisi diilim :) Bunla kafayi yerdim ben. Şutladim canim benden uzak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…