YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Takıntılı bu adam

Oooo hasta... Başlasanda kısa sürede soğursun zaten o yüzden zaman kaybetmeye gerek yok bence

Kizlar zor hoslanan biriyim ama bu sekilde beni sogutmayi basardi bravo valla.
Şutladım kızlar zaten son 3 gundur bir tuhaftı. Bunun takintilariyla bende paranoya olurdum kesin. Tam bi manyak
Bu seferde olmadi serefe kizlar

Benim eşim de arabasına çok düşkündür bi yere gidip geldikten sonra süpürur siler sonra dişini yıkar tekrar kurular ama sonuçta alın teri ve zamanın da çok fakirlermis babası kör olmuş ekmekleri bile olmadığı olurmuş titizlik de var bende tiz bi insanım ama o benden 2 tık daha ötede bazen kendi kalkıp bazı işleri yapar ama takma bence kafana belki o da zor şartlar altında araba sahibi olmuştur o yüzden kıymet veriyordur

Sadece araba degil. Ya mesela annem der ki evi toplayip cikalim disari. Bize bisi olsa biri bu eve gelse el elalem ne der der. Bu cocukta da bana gecen diyorki ben bu evi temizliyorm cunku olsem kalsam ve sonra elelalemi birak annem pis gorse o evi uzulrm diyo. Bu insan bekar evinde yasiyo tek basina ve calisma saatleri cok yogun oldugu halde dusunun artik

Bahsettiğiniz huy benim huyum hastaneye gezmeye veya komşu ya giderken her yeri temizlerim ki başıma bişey gelirse arkamdan konusmasinlar die bi söz varya
Evini temiz tut gelen olur
Kendini temiz tut olum olur die o kafayı yaşıyorum bende
Biraz da bende de var takıntılık eşim de de var belki ondan takintilarini anlaya biliyorum tek anlamadığım size yaklaşıp soğan sende kokmuyormuş demesi yeni tanıştığı birisine bunu demesi çok saçma

Bu eve biri gelirse olayi bayanlarda normal. Annem vs hep soyler. Fakat bu adam cok yogun calisiyor, haftada tek gun izinli ve bekar bir erkek.
Bana bisi olsa annem evime gitse cok utanirm ev daginiksa diyo. Yani ne bilim onun soylemesi ilginc bir de zaten temizlik duzen takintisi var kendi de soylemisti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…