Takıntılı bu adamMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
ANACI EN FENASIIIII....Bir anacı erkekten bir de cimri ve malına çok kıymet veren erkekten uzak duracaksın bu hayatta...
Ay süpermiş :)))) bencede böyle yap değişik bi tipArkadaşlığını bitirme
Bir süre uyuz et
Ay arabanın şurası çizilmiş sanki
Ay gömleğinin ütüsü berbat
Ay senin ağzın mı kokuyor
İyice paranoyak olsun sonra ayrıl
İste bunu yapmadan şutladığım icin pisman oldum sanirimayrılmayı düşünürsen arabasına kus bence...
adam hayatının travmasını yaşasın
Benim eşim de arabasına çok düşkündür bi yere gidip geldikten sonra süpürur siler sonra dişini yıkar tekrar kurular ama sonuçta alın teri ve zamanın da çok fakirlermis babası kör olmuş ekmekleri bile olmadığı olurmuş titizlik de var bende tiz bi insanım ama o benden 2 tık daha ötede bazen kendi kalkıp bazı işleri yapar ama takma bence kafana belki o da zor şartlar altında araba sahibi olmuştur o yüzden kıymet veriyordurMerhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
Benim eşim de arabasına çok düşkündür bi yere gidip geldikten sonra süpürur siler sonra dişini yıkar tekrar kurular ama sonuçta alın teri ve zamanın da çok fakirlermis babası kör olmuş ekmekleri bile olmadığı olurmuş titizlik de var bende tiz bi insanım ama o benden 2 tık daha ötede bazen kendi kalkıp bazı işleri yapar ama takma bence kafana belki o da zor şartlar altında araba sahibi olmuştur o yüzden kıymet veriyordur
Bahsettiğiniz huy benim huyum hastaneye gezmeye veya komşu ya giderken her yeri temizlerim ki başıma bişey gelirse arkamdan konusmasinlar die bi söz varyaSadece araba degil. Ya mesela annem der ki evi toplayip cikalim disari. Bize bisi olsa biri bu eve gelse el elalem ne der der. Bu cocukta da bana gecen diyorki ben bu evi temizliyorm cunku olsem kalsam ve sonra elelalemi birak annem pis gorse o evi uzulrm diyo. Bu insan bekar evinde yasiyo tek basina ve calisma saatleri cok yogun oldugu halde dusunun artik
Bahsettiğiniz huy benim huyum hastaneye gezmeye veya komşu ya giderken her yeri temizlerim ki başıma bişey gelirse arkamdan konusmasinlar die bi söz varya
Evini temiz tut gelen olur
Kendini temiz tut olum olur die o kafayı yaşıyorum bende
Biraz da bende de var takıntılık eşim de de var belki ondan takintilarini anlaya biliyorum tek anlamadığım size yaklaşıp soğan sende kokmuyormuş demesi yeni tanıştığı birisine bunu demesi çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?