- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Çok üzgünüm ben ya, ben nerden bilebilirdim ki evli olduğunu, normal değil ki bu.Basliga cevap,ayy hamilemisiniz,ortaliga kusmak filan
Icerige cevap,bir dahakine daha dikkatli olun
benim eski sevgilimde evli cikti esi bana hakatretler yagdirdi kocamin elinin kirisin dedi。benimgibi kocasinin elinin kiri cokmus bende senin yaptigini yaptim gonderdim tum yazismalari benim reddettikce kocasinin yalanlarini yalvarmalarini。sonra kadin kankam moduna girip dert yandiaslaaa bundan coxuk bile yapmam diyip bikacsene sonra tup bebek ikizleri oldu。 bazi kadinlar kocasi varlikli ise yutuyo herseyi senin karsina cikanin maddi durumuda onemli iyi ise ufak bi catirdama sonra tam gaz devam
Üzme kendınııııı... Tecrübe olmus sana kıyısından donmussun.... Keske insanların yuznde bı bakısta ne mal oldukları alınlarında yazsa degilmı... Ama olmuyor iste.... Bence mesajları filan bıyere yollama artık haklıyken haksız duruma dusme ihtimalin var.. Dedıgın gbı savunmaya gecer belki.... Bazı kadınlarda bunu kendine yedirmez mesela kendini yetersiz hissettiren bı durum aldatılmak.... Karsı tarafı suclayabilır.. Sonuçta kadın malını biliyordur
iyi fikir benimde dovdurmek istediklerim varBelki de şükredip hemen bu konuyu kapatmalıyım haklısınız. Ama tutup dövdürtme fikirleri de var kafamda, bu kadar kolay bir insanla dalga geçilemez.
Galiba en mantikli olani susum şükretmek..Evli degil de nişanlı denk gelmişti bana. :)))
Adamla bir güzel gezdik tozduk, öpüştük ettik bi de...
Tamamen şans eseri yillardir nişanli olduğunu gormuştum.Kizin profili nişan, isteme resimleri kayniyordu resmen ama adamin profilinde kiza dair hiç ama hiçbisey yoktu. Arkadaslari da bilip susmuşlar bu duruma.
Neyse ben çok üzülmedim acikcasi takildik bitti ama kiz evlendi o kişiyle. Kiza hiçbisey yazmadim, bilgi vermedim, ogrenince direk adami sildim geçtim laf bile anlatmadim.
Galiba en mantikli olani susum şükretmek..
Hele ki bizim toplumumuzda doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar maalesef.Verilmiş sadakan varmış erken fark etmişsin. Ya Allaha havale edeceksinya da yanina birakmayacaksin. Ama hayatta ögrendigim seylerden biri ses çıkarani haksız konumuna düşürüyorlar bir sekilde. Tercih sizin
Olsun bize onuncu koy mu yok?Hele ki bizim toplumumuzda doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?