doktor koydu antidepresan yazdı gerçekten lüx siteyle mutluluk olmuyor ben pazarımı özledim bakkalımı özledimkendimi bu evde hiç güvende hissetmiyorum. Başıma bişey gelse kimsenin haberi olmaz o kadar yalnızım bir kızım var oda okula gidiyor ben hergün hasta olduğum için oda çok mutsuz bir akıl verin kızlar çok kötüyüm çok
bende kendimi hiçbir yere ait hissetmeyenlerdenim.
kendi evimden daha merkezi ve daha bir dolu sebepten kiraya çıkmıştım. 5 sene dayandım alışamadım, muhit çok güzel ama istanbul malum ne kadar merkeziyseniz hayat o kadar pahalı.
birkaç hafta önce yine kendi evime döndüm, daha mutluyum ama ne biliyim sanki buraya da ait değilim.
Sitenin altinda alisveris merkezleri falan yok mu? Cok ilginc geldi.
Eski yerinize tasinin o zaman. Ciddi takmissiniz siz eve..
şu daha mutluyum lafı bile beni umut doldurdu inş herşey eskisi gibi olur ne olduysa buraya taşındıktan sonra oldu
herkes içinde yaşayamaz derken ne demek istediğinizi biraz daha açabilirmisiniz !!!Herkes lüks ister ama herkes içinde yaşayamaz.
Herkes mutlu olduğu yerde yaşamalı.
Tabii. Yani herkes rahat edemez. Yaylanın ferahlığında büyümüş birini tutup malikaneye koyarsanız orada rahat edebilir mi?herkes içinde yaşayamaz derken ne demek istediğinizi biraz daha açabilirmisiniz !!!
Tabii. Yani herkes rahat edemez. Yaylanın ferahlığında büyümüş birini tutup malikaneye koyarsanız orada rahat edebilir mi?
Kırlarda büyümüş birini saraya soksanız eli kolu dolaşmaz mı?
Yani açıklaması bu.
Benim içinde yaşadığım beton yığını bana yeteeer :)ne yaylada nede kırda büyüdük ama sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu beton yığınlarının ne olduğunu gerek yaşınız gerekte hayat tecrübeniz gereği anlamaya yetmez gibi görünüyor siz nerde oturuyorsunuz sorması ayıp köşkte mi ?açıklaması bu yazmışsınız ya bi avukat olarak yazdığınızın nedemek olduğunu gayet iyi anladımda bilinç altınızı çözmeye çalışıyorum
Benim içinde yaşadığım beton yığını bana yeteeer :)
Ayrıca o yayla denen yerler bin basar sevmediğiniz o lüks eve :)
Avukatlıkla internet üzerinden bilinç altı çözemezsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?