Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

özellikle mutfak ve banyona birde antrede ki vestiyerinize hayran kaldım çok güzel özenle seçilmiş çok kaliteli ve hoş duruyor genel anlamda da çok hoş ve ferah bir ev eşyalar birbirleri ile çok uyumlu ama ortalarda ki o bıdık yokmu yerim onu ben yerim Rabbim nazarlardan saklasın inşallah

arzucum evin çok güzel mutfağına bayıldımm bende yeni eve taşınıcaz dolaplarını bu tarz yaptırmak istiyorum yanlız bişey sorucam dolap kapakların el izi yapıyomu ????

Çoook süper evin.Özellikle mutfağına ve banyona bayıldımmm. alkisalkisalkis

eviniz çok güzel
içindeki bebişinizle daha bir güzel
salon perdelerimiz aynı
güle güle oturun evinizde
mutfağınıza bittim tam benim tarzım
ne zevkli yemek yapılır o mutfakta
Alllahım tez zamanda bize de nasip etsin inş.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm..çoook güzel bi eviniz var.. oğluşunu da öptüm. pıtır pıtır bütün odaları geziyo maşallah kaydirigubbakcemile3

41 kere maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

evin çok ferah fazla doldurmamışsın ıvırzıvırla, uyumlu renkler ve temiz güle güle otur canım sağlıkla.

evin çok güzelmiş, dekorasyonunu güZel yapmışsınnız,odaları geniş, ferah gibi duruyor daaa senin o yaramazla o dekoratif eşyaları nasıl kullanacaksın bilmem, bende de var bir cadı da, ben bütün çerçeveleri süs eşyalarını kaldırdım

biz de yeni ev aldık, dekorasyonuyla uğraşıyoruz, daha başlamadık bugün halı seçmeye gittik seçemedik, beğenemedik, dekoratif ayna düşünüyorum, bir de girişe vestiyer ve ayakkabılık yaptırmayı düşünüyoruz, senin girişteki aykkabılığını, belki o yüklüktür bilemiyorum, çok beğendim, onu sonradan mı yaptırdınız, yoksa evin kendisinde mi vardı, eğer sonradan yaptırdıysanız hangi malzemeyi kullnadılar, dışı baya parlak duruyor çünkü?

orası benim evim olsaydı kesin mutfakta yaşardım kaydirigubbakcemile3
o kadar beğendim canım mutfağını güle güle kullan..

yanlız yatak odanda gardırobunun camlı kısmı hoşuma gitmedi
olduğu gibi içini gösteriyor
oraya bir buzlu cam taktırsan daha hoş olucaktır benim fikrime göre
yinede zevk ve ev senin tabiki kaydirigubbakcemile2

meleğin hepsinden güzel tabiki :lepi:
sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda

canim eviniz hayirli ugurlu olsun.cok guzel.esyalarda cok zevkli.dopaplarina ve mutfagina bittim.
gule gule otuman dilegi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…