Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

benım evlerde en cok sevdığım merak ettığım yer mutfak
ve sızınkı cok harıka cok beğendım cnm
gercekten cok zevklı
tv de cok yakışmış bazı evlerde tezgah ustunde hıc hoş durmuyo ve plazma ayrı bı guzel duruyo

banyonda mutfak ıle aynı model ve harıka
yatak odan oturma odan salon hepsı cok guzel ve eksık yok
masallah bebeğınde cok tatlı ya hemen beben oldu sanırm Rabbım bağişlasın
odası süper
mutlulukla oturuun cnm

canım öncelikle evin hayırlı olsun darısı bize diyelim..evini cok begendim mutfak ve banyoya bayıldım...harika ....güle güle otur..

sade ve tertemiz gule gule oturun
dolapta o tarzi seviyorsunuz galiba her yerin rengi ve sekli ayni
birde o salonda heykeli cikartim hola girisi koysaydiniz daha iyi olurdu gibi

evine bayıldım canım heleki o lake dolaplar tam istediğim gibi istediğim renkte allah herkese nasip etsin inşş güle güle kullan

evin cok guzel ve temız güle güle oturun...cok zevklisin canım.
halının üstündeki bebeğine masallah...
Allah bize de nasip eder insallah ....

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar Allah daha güzellerini evi olmayana isteyene 1000 katını versin inşallah oğluşum içinde teşekkür ederim ben yerinize ısırıyorumkaydirigubbakcemile5

canım yeni evin çok güzell güle güle ağız tadı ile oturun inşallah sağlıkla sıhhatle:Saruboceq:

canım evin harika özellikle dolaplarına bayıldım güle güle otur canım...

güle güle oturun en cok salon ve mutfagı begendim zamanla her sey oluyor zaten...dombli köfteniz yani oğlunuz da cok şirin darısı basımıza ondan daha güzel bi sey olamaz sanırım..

güle güle iyi günlerde oturun evinizde..
sağlık huzur mutluluk eksik olmasın..
kuzucuğunda çoookkk tatlı..
maşallah süphanallah

Merhaba evin tek kelimeyle şahane güle güle otur bi şey soracağım bu arada ben de mutfak yaptırmayı düşünüyorum mutfağını nerden yaptırdın renkleri çok güzelmiş teşekkürler şimdiden

Mis gibi pırıl pırıl bi o kadar da aydınlık bi eviniz var..
Gezerken içim açıldı inanın..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Bu arada oturma odanızdaki halınızın markasını ve fiyatını paylaşabilir misiniz?

Allah bu güsel evinde huzur mutluluk saglık dolu günler nasip etsin İnşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…