Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

girişe ve mutfaga bayıldım..cok guzel..o ufaklıgı da yerım ben yerım opuyorumnanaktan

maşallah evine bende çok beğendim güle güle otur sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah

ama şu yerde gezen varya ona asıl maşallah çok ttalıymış bir kere öpebilirmisin benim yerime :))))))))

çok harika güle güle oturun:ecrin_bebek:

girişe ve mutfaga bayıldım..cok guzel..o ufaklıgı da yerım ben yerım opuyorumnanaktan

maşallah evine bende çok beğendim güle güle otur sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah

ama şu yerde gezen varya ona asıl maşallah çok ttalıymış bir kere öpebilirmisin benim yerime :))))))))

çok harika güle güle oturun:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim Allah ım isteyene evi olmayana daha güzellerini nasip etsin ilk önce huzur sağlık tabi:1hug:a.s.:1hug:a.s.

Geçrekten çok hoş ve tarz bir ev olmuş.. Bu arada birşey demek istiyorum. Geçen ay kendi odama duvar sticker ları aldım. O kadar hoş oldu ki anlatamam her gelen bayılıyor. Böyle güzel bir evin salonun da ne kadar hoş ve şık durur:) Ufacık bir ayrıntı ama evin dizaynını o kadar değiştiriyor ki anlatamam..
Bence sende dene yerimseniben

mutfak ve banyoya bittim çok güzel olmuşş ne zavkli hatunmuşsun bravo..tombiş'e allah uzun ömürler versin maaşallah çok tatlı ondan bende istiyorum (

gerçekten evin çoooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooooooook güzel canım bayıldım tertemiz pırıl pırıl iç açıcı çok şeker..

benimde oturma odam pembe renkli canım tül halı koltuk nerdeyse hep aynı olmuş.....

buzdolabımız aynı benimki ankastre sen sanırım dolaplara uydurmuşsun

fırınımız da aynı bu arada çocuğunu allah sana bağışlasın maşallah çok tatlı çok şeker

güle güle oturun canım

cok guzel bır evv ... oglunda cok tatlı maşallahh...
gule gule otur darısı basıma ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

Allah ağız tadıyla oturmanızı oğluşuna da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin herşey çok hoş canım

çok guzel yerleştirmişsin herseyi canım hiç eksik bişey görünmüyo yani..gülle gülle oturun içinde.yerde dolanan oğluşunuda Allah analı babalı buyutsun çok sekerrr

Şeniz
teşekkür ederim sağol canım benimde aklımda en kısa zamanda bende alacağımopuyorumnanaktan

hersey yerlı yerınde cok gusel allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsınsositosositosositososito

mutfak ve banyoya bittim çok güzel olmuşş ne zavkli hatunmuşsun bravo..tombiş'e allah uzun ömürler versin maaşallah çok tatlı ondan bende istiyorum (
opuyorumnanaktan
eviniz çok hos tertemiz güle güle oturun::))
kaydirigubbakcemile5
çok beyendimmmm
herşey çok sade ve şık görünüyorr
güle güle oturunnn
opuyorumnanaktan
canım evin cok güzel cok ferah ve temız........güle güle oturun canım

teşekkür ederim sağolun kızlar
:lepi:
zevklerimiz aynı ozaman şekerüm çok sevindim beğendiğine sağolŞeniz
cok guzel bır evv ... oglunda cok tatlı maşallahh...
gule gule otur darısı basıma ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

opuyorumnanaktan
mutfağa ve banyoya bayıldım ışıl ışılll
opuyorumnanaktan

çok guzel yerleştirmişsin herseyi canım hiç eksik bişey görünmüyo yani..gülle gülle oturun içinde.yerde dolanan oğluşunuda Allah analı babalı buyutsun çok sekerrr

çok teşekkür ederim Allah olmayan herkezlere nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile:lepi:

Maşallah. Son dönemlerde gördüğüm en hoş mutfak ve banyo. Derli toplu, tertemiz bir ev...Çok modern görünüyor. Sadece bazı bölümlerde kullanılan dantelleri ben olsam kullanmazdım.
Allah ağzınızın tadını bozmasın...

evinin dolapları çok güzel hepsı takım uyum içinde gülle güle otur bebişini yerimmmmmmm çok tatlı ısırasım geldıyaaaaa minnnoşşşşşş

hayırlı olsun.bebişde pek tatlıı.yerim ben onu.çok temizz düzenlii maşallahhh.göz yorucak hiç birşey yokk

evinin dolapları çok güzel hepsı takım uyum içinde gülle güle otur bebişini yerimmmmmmm çok tatlı ısırasım geldıyaaaaa minnnoşşşşşş

hayırlı olsun.bebişde pek tatlıı.yerim ben onu.çok temizz düzenlii maşallahhh.göz yorucak hiç birşey yokk

kaydirigubbakcemile2:dance:a.s.teşekkürler sağolun

bilhassa mutfağın apayrı bir güzel,

her daim huzur ve ferahlık dilerim arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…