girişe ve mutfaga bayıldım..cok guzel..o ufaklıgı da yerım ben yerım opuyorumnanaktan
maşallah evine bende çok beğendim güle güle otur sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
ama şu yerde gezen varya ona asıl maşallah çok ttalıymış bir kere öpebilirmisin benim yerime :))))))))
çok harika güle güle oturun:ecrin_bebek:
canımmm evin çok güzel evi gösteren en önemli yer olan mutfak ,banyonun şıklığını tarif edecek kelime bulamadım yaaa mükemmel bir ev olmuşşşş
yeni evinde sağlık ve huzur içerisinde ağız tadıyla bir ömür boyu oturmak nasib etsin allah.......
girişe ve mutfaga bayıldım..cok guzel..o ufaklıgı da yerım ben yerım opuyorumnanaktan
maşallah evine bende çok beğendim güle güle otur sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
ama şu yerde gezen varya ona asıl maşallah çok ttalıymış bir kere öpebilirmisin benim yerime :))))))))
çok harika güle güle oturun:ecrin_bebek:
ŞenizGeçrekten çok hoş ve tarz bir ev olmuş.. Bu arada birşey demek istiyorum. Geçen ay kendi odama duvar sticker ları aldım. O kadar hoş oldu ki anlatamam her gelen bayılıyor. Böyle güzel bir evin salonun da ne kadar hoş ve şık durur:) Ufacık bir ayrıntı ama evin dizaynını o kadar değiştiriyor ki anlatamam..
Bence sende dene yerimseniben
hersey yerlı yerınde cok gusel allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsınsositosositosositososito
opuyorumnanaktanmutfak ve banyoya bittim çok güzel olmuşş ne zavkli hatunmuşsun bravo..tombiş'e allah uzun ömürler versin maaşallah çok tatlı ondan bende istiyorum(
kaydirigubbakcemile5eviniz çok hos tertemiz güle güle oturun::))
opuyorumnanaktançok beyendimmmm
herşey çok sade ve şık görünüyorr
güle güle oturunnn
canım evin cok güzel cok ferah ve temız........güle güle oturun canım
zevklerimiz aynı ozaman şekerüm çok sevindim beğendiğine sağolŞenizgerçekten evin çoooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooooooook güzel canım bayıldım tertemiz pırıl pırıl iç açıcı çok şeker..
benimde oturma odam pembe renkli canım tül halı koltuk nerdeyse hep aynı olmuş.....
buzdolabımız aynı benimki ankastre sen sanırım dolaplara uydurmuşsun
fırınımız da aynı bu arada çocuğunu allah sana bağışlasın maşallah çok tatlı çok şeker
güle güle oturun canım
cok guzel bır evv ... oglunda cok tatlı maşallahh...
gule gule otur darısı basıma ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktanmutfağa ve banyoya bayıldım ışıl ışılll
çok guzel yerleştirmişsin herseyi canım hiç eksik bişey görünmüyo yani..gülle gülle oturun içinde.yerde dolanan oğluşunuda Allah analı babalı buyutsun çok sekerrr
Maşallah. Son dönemlerde gördüğüm en hoş mutfak ve banyo. Derli toplu, tertemiz bir ev...Çok modern görünüyor. Sadece bazı bölümlerde kullanılan dantelleri ben olsam kullanmazdım.
Allah ağzınızın tadını bozmasın...
evinin dolapları çok güzel hepsı takım uyum içinde gülle güle otur bebişini yerimmmmmmm çok tatlı ısırasım geldıyaaaaa minnnoşşşşşş
çok gzl
hayırlı olsun.bebişde pek tatlıı.yerim ben onu.çok temizz düzenlii maşallahhh.göz yorucak hiç birşey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?