Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

evin çok güzel ama yerde sürünen bi biblo var böle melek gibim biblo gibim bişiy. onun dekorasyonu kime ait. ben en çok o tosuncuku beğendim de

Canım evinizi çok beğendim mufağınızda çok güzel
Güle güle oturun a.s.
Bebeğinizde çok tatlıopuyorumnanaktan

çok güzel bir ev,
çok zevkli mobilyalar,
çok şeker bir bebek...
maşşallah..Allah nazardan saklasın.
bu fotoğraflar çekenin çok mutlu olduğu hissini uyandırdı bende.
inşallah haklıyımdır.

huzurla güle güle oturun.:Saruboceq:

Çok güzel döşenmiş bir ev.. Zevkinizi beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

canım her köşe ayrı güsel..sağlıkla,huzurla,mutlulukla dolu bir ömür geçirin...bebişinizde çok tatlı maşallahhhh

çok güzel eviniz mutfağınız harikaaa

evin çok güzel canım güle güle otur oğlun ama dünyalardan güzel maşallah hep mutlu olursunuz sağlıkla inşallah öp oğlunu benim için

ilayda teşekkür ederim çok sağol olsun şekerim valla bende oğlan doğmadan yaptırmıştım benim zevkim yani bende danayım:)))))))))))

teker teker çok teşekkür ederim öpüyorum oğlumuopuyorumnanaktan

güzel yürekli, arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinde çok sağol Allah daha güzellerini sana versin isteyen herkese versin inş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bayildim evine bayildim.Cok zevklisin.Maasallah.Hele holdeki dolabina ve
mutfagina bittim.

heryer brbirinden güzel canımm
allah can sağlığıyla huzurla oturmak bebişini büyütmek nasip etsin...
bir evde en çok sevdiğim yer mutfaktır ve seninde mutfağın ışıl ışıl...

evin çok güzel ama yerde sürünen bi biblo var böle melek gibim biblo gibim bişiy. onun dekorasyonu kime ait. ben en çok o tosuncuku beğendim de

Aman ALlahim tam istedigim gibi dösenmis, hersey çok güzel canim, gûle güle otur canim. Huzur doldu.

Canım evinizi çok beğendim mufağınızda çok güzel
Güle güle oturun a.s.
Bebeğinizde çok tatlıopuyorumnanaktan

harikaaa......... rabbim ağız tadıyla oturmayı nasib etsin............. :lepi:

a.s. a.s.

Çok güzel döşenmiş bir ev.. Zevkinizi beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3Şenizhihoyyyt

teşekkürler kızlar çok sağolun

teşekkür ederim canım sağol bu msj ı eşimede okudum o hemen atladı tabiki bana ait diye:)))))))))))))) bakma öyle dediğine babaya heç benzemiyor

Allah sizlere daha güzellerini versin canım gönlünüze göre inş çok sağolun
kaydirigubbakcemile5

bi arkadaş sormuştuda evimiz kira değil yeni aldık canım ama aynı katta kiralar 400 civarı tabi şehir mevkii olarakta değişiyodur sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım evin çok büyük ve güzel ben özellikle mutfak ve banyona bayıldım, fortmanton ve dolaplarının renkleri hep aynı olmuş çok güzel durmuş iyi günlerde otur tatlım

Çok güzel bir ev olmuş,ben de özellikle mutfak ve banyonu beğendim,evlerde en çok dikkat ettiğim yerler mutfak ve banyo,insanın yarı ömrü mutfakta geçiyor zaten,çok şık olmuş,güle güle oturun bebişinizle birlikte inşallah!

eviniz cok güzel pırıl pırıl yeni ev yeni eşya kokuları burnuma kadar geldi:)) iyi günlerde sağlıkla oturun

çok temiz ve ferah çok güzel....

ağız tadıyla oturun inşallah........

allah bizlerede nasip etsin.........

Tebrik ederim çok zevklisiniz özellikle vestiyer ve mutfak detayları harika.Güle Güle Oturun :)

canım evin çok güzelmiş çok beğendim
özellikle girişte dolaba mutfağa banyoya kısacası heryere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…