- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
güle güle ağız tatıyla otur inşallah özellikle mutfak ve çocuk odana bayıldım bebeğinin odasındaki perdenin aynısı benim odamda var geçen sene aldırmıştım kaydirigubbakcemile3 dana kadar oldum daha büyümedim kaydirigubbakcemile2
canım her köşe ayrı güsel..sağlıkla,huzurla,mutlulukla dolu bir ömür geçirin...bebişinizde çok tatlı maşallahhhh
çok güzel eviniz mutfağınız harikaaa
evin çok güzel canım güle güle otur oğlun ama dünyalardan güzel maşallah hep mutlu olursunuz sağlıkla inşallah öp oğlunu benim için
nazar değmesiin arzucuum 41 kere maşallah sizee...herseyin zevkle hazırlanmış belli..
rabbim önce huzur versinn sağlık versin ailecek...bebişinin odasındaki tülüde aynı kıss bizimkinden ee boşuna birbirine benzemiyo bu bıdıklar.. alkisalkisalkismutfağın şahanee insanın çıkası gelmez ki ordann miss gibii benim tarzım da böyle bimutfak nediyimm canım ya allah ağzınızın tadını bozmasın...yağızıda senide öperimm..Şeniz
Bayildim evine bayildim.Cok zevklisin.Maasallah.Hele holdeki dolabina ve
mutfagina bittim.
heryer brbirinden güzel canımm
allah can sağlığıyla huzurla oturmak bebişini büyütmek nasip etsin...
bir evde en çok sevdiğim yer mutfaktır ve seninde mutfağın ışıl ışıl...
evin çok güzel ama yerde sürünen bi biblo var böle melek gibim biblo gibim bişiy. onun dekorasyonu kime ait. ben en çok o tosuncuku beğendim de
Aman ALlahim tam istedigim gibi dösenmis, hersey çok güzel canim, gûle güle otur canim. Huzur doldu.
Canım evinizi çok beğendim mufağınızda çok güzel
Güle güle oturun a.s.
Bebeğinizde çok tatlıopuyorumnanaktan
harikaaa......... rabbim ağız tadıyla oturmayı nasib etsin............. :lepi:
a.s.a.s.
Çok güzel döşenmiş bir ev.. Zevkinizi beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
evin çok güzel ama yerde sürünen bi biblo var böle melek gibim biblo gibim bişiy. onun dekorasyonu kime ait. ben en çok o tosuncuku beğendim de
çok güzel bir ev,
çok zevkli mobilyalar,
çok şeker bir bebek...
maşşallah..Allah nazardan saklasın.
bu fotoğraflar çekenin çok mutlu olduğu hissini uyandırdı bende.
inşallah haklıyımdır.
huzurla güle güle oturun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?